"Γραμμές" στον ουρανό!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
katerina71
- Συστηματικός Αποστολέας

Και παλιότερα υπήρχαν απλά τώρα ο Λιακόπουλος τις προβάλει ως κάτι διαφορετικό και τους κάνει διαφήμιση! Ίσως και να έχει δίκιο. Πάντως εγώ τις θυμάμαι πιτσιρικάς στο χωριό!katerina71 έγραψε:Μου το έδειξε αυτό πριν λίγη ώρα μία συνάδελφος.
Εχω όμως μία απορία:
Γιατί παλιότερα δεν υπήρχαν αυτά?Δηλαδή πριν 10, 15 χρόνια δεν βλέπαμε να παραμένουν οι γραμμές τόσο πολύ και να είναι τόσο παχιές? Τι άλλαξε και τώρα σχηματίζονται και παραμένουν?
-
katerina71
- Συστηματικός Αποστολέας

Ποιος Λιακόπουλος καλέ, δεν χρειαζόμαστε κανένα Λιακόπουλο για να δούμε τι συμβαίνει. Είσαι σίγουρος πως είναι ίδιες οι γραμμές? Τότε ήταν λεπτές (όπως και τώρα κάποιες) και σβήνοταν μετά από λίγο. Αυτές είναι άλλες. Και άλλες είναι οι παχιές που παραμένουν πολύ ώρα. Αυτό δεν καταλαβαίνω και με τρομάζει!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν θέλετε να μιλήσουμε για το γελοίο ελληνικό πρωτάθλημα, ευχαρίστως!
Δείτε όλοι δύο αποτελέσματα :
1. Ολυμπιακός - ΠΑΟ 1-1 για το πρωτάθλημα, με σωρεία χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν και
2. Ολυμπαικός - ΠΑΟ 4-0 για το κύπελο, τρεις μέρες μετά!
Ας όψονται τα 100 χρόνια, όπως παλιότερα τα 2.300 χρόνια της Μακεδονίας, χάρη στα οποία είδαμε κι εμείς πρωτάθλημα!
Τα έχουν γελοιοποιήσει όλα!
Εξ άλλου σε μια χώρα, γεμάτη διαφθορά και λαδώματα, πέστε μου εσείς ποια εξουσία να εμπιστευθούμε :
α. την εκτελεστική (κυβέρνηση);
β. την νομοθετική (βουλή);
γ. την δικαστική;
δ. την τέταρτη (τύπος);
Γιατί λοιπόν να μιλάμε σοβαρά και να αρπαζόμαστε; Για το ποιός είναι ο πιο ανήθικος;
Ο τέως Πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορούνταν για πέντε (5) κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και της εσχάτης προδοσίας!
Πίστευα τότε πως αν φύγει ο Σημίτης (με την κυβέρνηση του οποίου είχε δεσμούς) και έρθει ο Kostas, θα αλλάξουν τα πράγματα!
Έλα όμως που οι υποκλοπές (που θάφτηκαν) γινόντουσαν και μέσα από την ΙΝΤΡΑΚΟΜ!
Έλα που το περίφημο pink dvd πέρασε και από το MEGA και τώρα το μεγάλο κανάλι έχει πάρει στροφή και δεν χτυπάει πλέον τον Kostas!
Νομίζω ότι στις κυβερνήσεις αναρριχώνται μόνο οι εκβιάσιμοι! Έτσι για να μπορούν τα Διευθυντήρια να περάσουν αυτά που θέλουν!
Τι να λέμε τώρα για τον άμοιρο τον ΠΑΟΚ!
Είναι μια ασήμαντη μερίδα ενός πανελληνικού διεφθαρμένου συστήματος!
Ευτυχώς που ο Θεός έχει το δικό Του σχέδιο, κόντρα στα ύπουλα σχέδια των Διευθυντηρίων!
1. Ολυμπιακός - ΠΑΟ 1-1 για το πρωτάθλημα, με σωρεία χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν και
Ας όψονται τα 100 χρόνια, όπως παλιότερα τα 2.300 χρόνια της Μακεδονίας, χάρη στα οποία είδαμε κι εμείς πρωτάθλημα!
Τα έχουν γελοιοποιήσει όλα!
Εξ άλλου σε μια χώρα, γεμάτη διαφθορά και λαδώματα, πέστε μου εσείς ποια εξουσία να εμπιστευθούμε :
α. την εκτελεστική (κυβέρνηση);
β. την νομοθετική (βουλή);
γ. την δικαστική;
δ. την τέταρτη (τύπος);
Γιατί λοιπόν να μιλάμε σοβαρά και να αρπαζόμαστε; Για το ποιός είναι ο πιο ανήθικος;
Ο τέως Πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορούνταν για πέντε (5) κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και της εσχάτης προδοσίας!
Πίστευα τότε πως αν φύγει ο Σημίτης (με την κυβέρνηση του οποίου είχε δεσμούς) και έρθει ο Kostas, θα αλλάξουν τα πράγματα!
Έλα όμως που οι υποκλοπές (που θάφτηκαν) γινόντουσαν και μέσα από την ΙΝΤΡΑΚΟΜ!
Έλα που το περίφημο pink dvd πέρασε και από το MEGA και τώρα το μεγάλο κανάλι έχει πάρει στροφή και δεν χτυπάει πλέον τον Kostas!
Νομίζω ότι στις κυβερνήσεις αναρριχώνται μόνο οι εκβιάσιμοι! Έτσι για να μπορούν τα Διευθυντήρια να περάσουν αυτά που θέλουν!
Τι να λέμε τώρα για τον άμοιρο τον ΠΑΟΚ!
Είναι μια ασήμαντη μερίδα ενός πανελληνικού διεφθαρμένου συστήματος!
Ευτυχώς που ο Θεός έχει το δικό Του σχέδιο, κόντρα στα ύπουλα σχέδια των Διευθυντηρίων!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Κανένας δε μπορεί να κάνει κάτι μόνος του. Πρέπει να συστρατευτούμε και με κάποιον μπροστάρη - δεν ξέρω αν θα είναι κάποιο δημόσιο ισχυρό πρόσωπο ή θεσμός - να αρχίσουμε να λειτουργούμε αλλιώς. Αλλά πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι για το σκοπό και τι παίζει γενικά. Γελιέται όποιος νομίζει ότι κουμάντο κάνουν οι κυβερνήσεις. Αλλού είναι το κουμάντο...
-
stratos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κάνω μια εξαιρεση και ποσταρω εδω μιας και εχει ξεφυγει το πραμα στο φορουμ .aposal έγραψε:Αν θέλετε να μιλήσουμε για το γελοίο ελληνικό πρωτάθλημα, ευχαρίστως!
Τ
Ολο πολεμικα θεματα και προφητειες που εχουν σχεση με πολεμους .
Λοιπον aposal σου λεω οτι δεν εχεις σχεση με το αθλημα.
ετσι απλα
Ασε που εμεις οι Παναθηναικοι [και οχι οι βαζελοι] δεν εχουμε καμια σχεση με το πρωταθλημα που θα παρουν φετος.
Και ουτε μας ενδιαφερει.
Αυτα .
Μπορειτε να συνεχισετε τα πολεμικα ανακοινωθεντα και τα σχετικα

- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

o ΠΑΟΚ δεν έιναι άμοιρος. Και αφού θίξατε θέμα ποδοσφαιρικό......
το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο και αυτό είναι φανερό τα τελευταία 15 χρόνια. Στημένοι αγώνες...στημένα πρωταθλήματα και εγκληματίες έξω απο τη φυλακή.
Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βάζουν τα παιδιά να μαχαιρώνονται μεταξύ τους...
το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο και αυτό είναι φανερό τα τελευταία 15 χρόνια. Στημένοι αγώνες...στημένα πρωταθλήματα και εγκληματίες έξω απο τη φυλακή.
Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βάζουν τα παιδιά να μαχαιρώνονται μεταξύ τους...