Τα Ονόματά σας

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

aposal δεν είναι χώρος για ποδόσφαιρο και ζώδια(!) εδώ.. :?
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

ntinoula έγραψε:aposal δεν είναι χώρος για ποδόσφαιρο και ζώδια(!) εδώ.. :?
Θεώρησα πως :
1. Το ποδόσφαιρο και τα ζωώδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας (κακώς βέβαια), ώστε να είναι απαγορευτικά και
2. Δεν θα ήταν κακό να διανθίζουμε τα κείμενά μας και με λίγο χιούμορ!

Να με συγχωρείς Κων/να και όσοι άλλοι αδελφοί, αν σας σκανδάλισα! Θα προσπαθήσω να μην το επαναλάβω!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
gol
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από gol »

Δέσποινα και το gol δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο! :)
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Εγώ τόσους μήνες μπαίνω, τι να σκανδαλιστώ.. γι'αυτούς που τυχαία μπαίνουν στο φόρουμ ή αναζητούν μια πνευματική όαση για να δροσίσουν την ψυχή τους, ας βλέπουν εδώ κάτι το διαφορετικό.. κι όχι κάποιο lifestyle magazine κτλ. :)
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
isaak56
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από isaak56 »

.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ( ΝΙΓΔΗ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ . ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ . ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΟΝ ΒΑΟ . ΤΩΡΑ ! ΑΣΤΟ.... ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ , Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ , ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ , ΣΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ .ΣΕ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ .
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Για να μην υπάρχει δημιουργηθεί καμιά παρεξήγηση, διευκρινίζω ότι οι όποιες αναφορές μου στο ποδόσφαιρο, ή στα ζώδια ήταν καθαρά χιουμοριστικές!
Άλλωστε σχετικά με τον πρωταθλητισμό, ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει :

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ – Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994» του Νικόλαου Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγού ε.α.
Μαρτυρία Κων/νου Κενανίδη, διδάκτορα θεολογίας, Θεσσαλονίκη (σελ. 228)
Την ίδια χρονιά που πήρα την απόφαση να γίνω θεολόγος, είχα τον λογισμό να παρατήσω και τον αθλητισμό. Πήγα και συμβουλεύτηκα τον παππούλη, ο οποίος μου είπε : «Να το κάνεις αμέσως. Αυτά τα πράγματα κόβονται μαχαίρι. Δεν χρειάζεται σκέψη». Εγώ όμως δυσκολευόμουνα ακόμη και τον παρεκάλεσα να πάω σε έναν τελευταίο αγώνα, έτσι για ηθική ικανοποίηση. Εκείνος μου απάντησε : «Αυτό δεν είναι ηθική αλλά ανήθικη ικανοποίηση, γιατί με τον πρωταθλητισμό εκδηλώνεται όλη η φιλαυτία και όλη η κενοδοξία που έχει μέσα του ο άνθρωπος».
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
WHEEL
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από WHEEL »

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

WHEEL έγραψε:ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
Καλώς ήρθες Ζαχαρούλα! Αν και σε έχω "συναντήσει" πολλές φορές, σε διάφορες συζητήσεις, είναι η πρώτη φορά που μαθαίνω το όνομά σου!
Ο Θεός να σου χαρίζει πάντα υπομονή, δύναμη και πίστη!
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

WHEEL έγραψε:ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
Γεια σου γειτονισσα ! ειμαι απο την αλλη μερια του Ταυγετου !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Έχει η Αμερική Ταΰγετο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”