Η απόσχιση του Κοσόβου αναμένεται την Κυριακή 17 Φεβ.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
"Ε και τι έγινε; Αυτά πάντα γίνονταν... Έλα μωρέ μ' αυτά θα ασχολούμαστε τώρα..."ANDA έγραψε:Με στρατιωτική βία απειλεί η Ρωσία
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 008_222968
filtor έγραψε:"Ε και τι έγινε; Αυτά πάντα γίνονταν... Έλα μωρέ μ' αυτά θα ασχολούμαστε τώρα..."ANDA έγραψε:Με στρατιωτική βία απειλεί η Ρωσία
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 008_222968
aposal έγραψε:
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!
Εμείς τουλάχιστον θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε περισσότερο αγώνα και για τους αδελφούς μας που δεν είναι πολύ κοντά στον Θεό!
Οπως παντα,προσοχη και προσευχη,προσοχη και προσευχη...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
agiografoc
- Βασικός Αποστολέας

ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΑΙΡΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΖΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ,
ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ""(ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ)"" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΖΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ,
ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ""(ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ)"" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ
-
Dimokratis
- Συστηματικός Αποστολέας

Μια μικρή διόρθωση χάριν της ιστορίας.filotas έγραψε:
Το 1941 μετά την κατάρρευση του μετώπου ο τότε πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς αυτοκτόνησε (πολύ Γιαπωνέζικο αυτό) και ο βασιλιάς Γεώργιος ως αρχηγός του στρατού, αναχώρησε στην Αίγυπτο με όσο στρατό διασώθηκε για να συνεχίσει τον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων.
Ο Ιωάννης Μεταξάς αρρώστησε και πέθανε στις 29 Ιανουαρίου 1941 κατα την διάρκεια δηλ. του Ελληνοιταλικού πολέμου.Την πρωθυπουργεία την ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κορυζής.Στις 18 Απριλίου 1941 αυτοκτόνησε μετά από συνομιλία με τον βασιλιά Γεώργιο.Εικάζεται πάντως οτί διαφώνησαν σε κάποιο σημαντικό θέμα πιθανόν μιας ενδεχόμενης μετακίνησης της κυβέρνησης στην Κύπρο.
Οι λόγοι πάντως που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία φαίνεται να παραμένουν άγνωστοι.
Δημιουργια μιας Ορθοδοξης κοινοτητας,σε μικρη αποσταση απο ενα Μοναστηρι.Με δασκαλο και γιατρο η νοσοκομα αναμεσα στα μελη.yiorgos31 έγραψε:Ο γέροντας Παϊσιος δεν είχε πει ότι όσοι έχουν ένα χωραφάκι θα περάσουν ευκολότερα, όσοι ζουν στην πόλη θα δυσκολευτούν? Και νομίζω ότι σε άλλη ρήση του είχε πει ότι μόνο αν σχηματίσουμε μικρές αυτόνομες κοινότητες με ανταλλαγή αγαθών θα μπορέσουμε να περάσουμε τη μπόρα. Μπορεί να κάνω και λάθος...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.