κάθε βράδυ στις 10 όπου και αν βρίσκεστε μια προσευχούλα...
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
mariagr έγραψε:Μιά προσευχή από όλους σας και για μένα . Κάνω εξετάσεις την τρίτη και παρακαλώ τον Θεό να είναι όλες καλές γιατί ξεκινάω εξωσωματική αν θέλει η χάρις του θα μου χαρίσει και μένα ένα παιδάκι.
Σου εύχομαι ολόψυχα να σε αξιώσει ο Θεός να γίνεις σύντομα μητέρα !!!
Θα δεις που όλα θα πάνε καλά.
Πολλοί από edo θα σε βάλουν στην προσευχή τους.
Και φυσικά θα σε βοηθήσει η επικοινωνία με τους γέροντες στην Αγία Άννα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Θεός να είναι βοηθός στη ζωή σας, για ΠΑΝΤΑ!mariagr έγραψε:Μια προσευχη και για τις φίλες μου που όλες είναι σε 2η-3η-4η-5η -6ηκλπ προσπάθειες εξωσωματικής. Κατερίνα, Αρετή, Ασπασία, Στέλλα, Άννα, Σοφία, Μελίνα, Σαμιράμ Αθανασία, Χριστίνα, Κων/να
Να σας χαρίζει υπομονή, δύναμη και πίστη! Και όλα τα υπόλοιπα θα έλθουν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες πάλι μαζί μας, Χαράλαμπε!PRETORIAN έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Ο Άγιος και προστάτης σου να σε κατευθύνει σ' όλη σου τη ζωή!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Καλημέρα αδέρφια μου
Λόγω των ημερών θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους πίκρανα ηθελημένα και μη......την μαμά μου τον μπαμπά μου την πεθερά μου τον πεθερό μου τον κουνιάδο μου , τον αδερφό μου , την νύφη μου και τον άντρα μου.....
Σήμερα ξεκινάω τις ενέσεις για την εξωσωματική ,
Θα σας παρακαλέσω όλους ναπροσευχηθείτε για μένα την αμαρτωλή ...... να πάνε όλα καλά και να μου δώσει ο Θεός άν θέλει ένα παιδάκι.....
Μην με ξεχνάτε...........
Λόγω των ημερών θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους πίκρανα ηθελημένα και μη......την μαμά μου τον μπαμπά μου την πεθερά μου τον πεθερό μου τον κουνιάδο μου , τον αδερφό μου , την νύφη μου και τον άντρα μου.....
Σήμερα ξεκινάω τις ενέσεις για την εξωσωματική ,
Θα σας παρακαλέσω όλους ναπροσευχηθείτε για μένα την αμαρτωλή ...... να πάνε όλα καλά και να μου δώσει ο Θεός άν θέλει ένα παιδάκι.....
Μην με ξεχνάτε...........
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας