Δε πάμε καλά
Συντονιστής: Συντονιστές
-
IOANNISBATATZHS
- Βασικός Αποστολέας

Αδελφε μου,με ρωτας,σου απαντω . Εισαι ελευθερος να δεχτεις η να απορριψεις την απαντηση μου.Δεν φιλοδοξω να σε πεισω.Ουτε και εισαι υποχρεωμενος να συμμεριζεσαι τις αποψεις μου ουτε και αναγκαστικα πρεπει να συμφωνουμε στο ποτε και πως θα τις εκφραζω.NIKOSZ έγραψε:
Οσο για σενα Μελπομενη δεν με επεισες ουτε στο ελαχιστο !
Εισαι ελευθερος να με αντικρουεις .Καποτε μπορει να συμφωνησω μαζι σου,καποτε να διαφωνησω . Μερικα η ολικα.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
Nici-D
- Συστηματικός Αποστολέας

o Nikos exei polu dikaio gia to sygkekrimeno Thema, tetoia kakia den exo ksnadei oute ki ego. Pisteuo arktoi edo sto foroum apogoiteutikan, posoi eklaigan, ta dakrua den eixan sterepsei akoma kai diabasan teoia. Ena megalo mprabo tipota den upologisan?
Den exeis ta idia pisteuon, den stenaxoriesai? Dekto, alla me pio dikaioma xtupas tous anthropous pou liges ores prin apokalouses kai aderfia sou? Agrafoi nomoi kai meta perimenoun merikoi na tous exoume kai se upolupsei. Sygxaritiria apokaleitai kai agonistria, ean einai etsi to sosto den ksero pantos enoiosa para polu xalia kai apogoiteumeni kai auto to ksero.
Den exeis ta idia pisteuon, den stenaxoriesai? Dekto, alla me pio dikaioma xtupas tous anthropous pou liges ores prin apokalouses kai aderfia sou? Agrafoi nomoi kai meta perimenoun merikoi na tous exoume kai se upolupsei. Sygxaritiria apokaleitai kai agonistria, ean einai etsi to sosto den ksero pantos enoiosa para polu xalia kai apogoiteumeni kai auto to ksero.
Νικη,δεν πιστευω να αναφερεσαι σε μενα ! Εγω δεν διαφωνω με τον Νικο,αυτος ειναι αγανακτισμενος με μενα γιατι λεει δεν αντεδρασα σε μερικα γραφομενα τοτε που ηθελε και τοσο εντονα οσο θα ηθελε.Nici-D έγραψε:o Nikos exei polu dikaio gia to sygkekrimeno Thema, tetoia kakia den exo ksnadei oute ki ego. Pisteuo arktoi edo sto foroum apogoiteutikan, posoi eklaigan, ta dakrua den eixan sterepsei akoma kai diabasan teoia. Ena megalo mprabo tipota den upologisan?
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
Nici-D
- Συστηματικός Αποστολέας

Den milao gia sena Melpomeni mou den ebrises esu kanenan, isa isa!
Pisteuo Niko pos oloi mporousame na antidrasoume tin ora ekeini alla eixame sokaristei, toulaxiston ego oti kai na grafame tin ora ekeini tha tis epefte ligo! Sok, meiname me to stoma anoixto, gia na min sto po teleios laika meiname.....
Pisteuo Niko pos oloi mporousame na antidrasoume tin ora ekeini alla eixame sokaristei, toulaxiston ego oti kai na grafame tin ora ekeini tha tis epefte ligo! Sok, meiname me to stoma anoixto, gia na min sto po teleios laika meiname.....
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

Απαγοητεύεσαι ΝΙΚΟΣΖ και έχεις δίκιο , δεν υπάρχει τίποτα ελπιδοφόρο αυτή τη στιγμή , μόνο ο Αναστάντας . Το πρόβλημα είναι ότι η αρρώστια έχει μπει μέσα μας . Μέσα σου που εκνευρίζεσαι επειδή δε σε αναπαύουν οι άλλοι , στους άλλους που δε κουράζονται να λένε ανοησίες , σε μένα ... Και αυτή η αρρώστια μας στερεί τη χαρά της Θείας Κοινωνίας , οπότε γινόμαστε σιγά σιγά ψυχικά άρρωστοι .
Ελπίζω να δώσει τη λύση ο Χριστός στην Ελλάδα μας , και άμα δε τη δώσει σημαίνει ότι αυτό αξίζουμε τελικά . Έτσι και αλλιώς ούτε με συμβόλαιο σίγουρης σωτηρίας γεννηθήκαμε , και ούτε όταν δεν αξίζουμε ευτηχία θα πρέπει να την έχουμε .
Όταν τα έργα μας είναι νερόβραστα , τότε γιατί να φωνάζουμε για τη νερόβραστη ζωή μας αφού δίκαιη είναι η μισθαποδοσία που εμείς τελικά ορίζουμε.
Ελπίζω να δώσει τη λύση ο Χριστός στην Ελλάδα μας , και άμα δε τη δώσει σημαίνει ότι αυτό αξίζουμε τελικά . Έτσι και αλλιώς ούτε με συμβόλαιο σίγουρης σωτηρίας γεννηθήκαμε , και ούτε όταν δεν αξίζουμε ευτηχία θα πρέπει να την έχουμε .
Όταν τα έργα μας είναι νερόβραστα , τότε γιατί να φωνάζουμε για τη νερόβραστη ζωή μας αφού δίκαιη είναι η μισθαποδοσία που εμείς τελικά ορίζουμε.
Λοιπον για να τελειωνει το παραμυθι σας [γιατι περι αυτου προκειται,μονο που δεν εχει δρακο]Melpomeni έγραψε:Αδελφε μου,με ρωτας,σου απαντω . Εισαι ελευθερος να δεχτεις η να απορριψεις την απαντηση μου.Δεν φιλοδοξω να σε πεισω.Ουτε και εισαι υποχρεωμενος να συμμεριζεσαι τις αποψεις μου ουτε και αναγκαστικα πρεπει να συμφωνουμε στο ποτε και πως θα τις εκφραζω.
Εισαι ελευθερος να με αντικρουεις .Καποτε μπορει να συμφωνησω μαζι σου,καποτε να διαφωνησω . Μερικα η ολικα.
Για πες μας κυρια Μελπομενη αν την ημερα ταφης καποιου
δικου σου προσωπου χλευαζαν και ασεβουσαν στο νεκρο
ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ;
Εγω κυρια Μελπομενη εκεινη την ωρα ειχα δακρυα στα ματια μου
και ηρθε η "φιλη" σου να χλευασει τον νεκρο !
Αν δείχνεις ασέβεια προς τους νεκρούς ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !
και αφηστε τα αυτα [οι αγωνιστες αδερφοι μας,
που αγαπουν την ορθοδοξια ενω εμεις ειμαστε ολοι κολασμενοι]
Και για πες μας κυρια Μελπομενη αφου δεν αντεδρασες
για τον μακαριστο μας αρχιεπισκοπο γιατι δεν αντεδρασες
και σ'αυτο ;
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://orthway.org/Pdf's/K_5_2005.pdfκαι Παισιος ;
Μαγος ο γεροντας Πορφυριος κυρια Μελπομενη ;
Αυτοι ειναι οι αγωνιστες "ορθοδοξοι" ;
Δες τι ειπε και ο ηλιας
Και οι αλλοι δεν πηραν θεση !stratos έγραψε:Nά σεβαστειτε αυτους βλασφημοι του Αγιου Πνευματος τής Εκκλησιας και των Αγιων της
Ειστε ιδιοι με αυτους που λεγανε οτι τα θαυματα του Κυρίου προερχονται απο τη δυναμη του σατανα.
Να γιατι ειστε 10 φορες χειροτεροι απο αιρετικους οπως ειχε ρωτησει ο [φιλος μας] tinios
Η βλασφημεια κατα του Αγιου Πνευματος σας εχει νεκρωσει πνευματικα .
Να τους χαιρσαι Μελπομενη τους "φιλους" αυτους
που χλευαζουν νεκρους !
Και καταληγω λεγοντας οτι κανεις μπαμ απο μακρια
οτι συμπαθας το παλιο αν δεν εχεις εισερθει ακομα σ'αυτο !
ΥΓ:οσο για σενα PerlMaster αν ηταν καποιος δικος σου
στη θεση του μακαριστου Αρχιεπισκοπου να δω τι θα ελεγες !
Ψυχικα αρρωστος μπορει να ειμαι !
ΑΣΕΒΗΣ ΠΟΤΕ !
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Για πες μας και συ john1984 τωρα που σε βλεπω μεσα !
Αφου ακομα θυμαμαι τα κατεβατα σου τι γνωμη εχεις εσυ
για ολα αυτα ;
ΕΙΝΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ-ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΜΑΡΤΙΑ
ΝΑΙ Η ΟΥ ;
"Μαγος" ο γεροντας ε john;
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ !
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ !
Αφου ακομα θυμαμαι τα κατεβατα σου τι γνωμη εχεις εσυ
για ολα αυτα ;
ΕΙΝΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ-ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΜΑΡΤΙΑ
ΝΑΙ Η ΟΥ ;
"Μαγος" ο γεροντας ε john;
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ !
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας