Δε πάμε καλά
Συντονιστής: Συντονιστές
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

Δε πάμε καλά
Για να μη σας κουράσω θα γράψω σε ένα μήνυμα ότι μου έμεινε στη μνήμη τον τελευταίο καιρό . Στην Αιτή έχει πέσει φτώχεια και πολλοί που δεν έχουν λεφτά για φαγητό φτιάχνουν μπισκότα από χώμα . Χωρίς πλάκα , το πλάθουν λες και είναι αλεύρι και αφού στεγνώσουν τα τρώνε . Για το πλήρες άρθρο στα αγγλικά και φωτογραφίες δες τε εδώ. Αυτό είναι να μοιραστεί με τη φωνή Κυρίου τη Κυριακή
http://news.yahoo.com/s/ap/20080129/ap_ ... ating_dirt
Πατέρας σκοτώνει το 17 μηνών κοριτσάκι του επειδή του κλώτσησε το Xbox του
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... =1811&ct=5
Οι καπνιστές , οι πότες , οι παχύς , οι ηλικιωμένοι δεν θα πρέπει να περιθάλπονται και να εγχειρίζονται , γιατί έτσι είναι σα να μειώνουν τη περίθαλψη των υγειών που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης . Αυτό είναι πρόταση άγγλων γιατρών προς το υπουργείο υγείας τους. ʽΉδη δέκα νοσοκομεία το εφαρμόζουν . Αυτά δε τα είχε πει ανοιχτά ούτε ο Χίτλερ . Αν δε το πιστεύετε διαβάστε το μόνοι σας
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... nhs127.xml
http://news.yahoo.com/s/ap/20080129/ap_ ... ating_dirt
Πατέρας σκοτώνει το 17 μηνών κοριτσάκι του επειδή του κλώτσησε το Xbox του
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... =1811&ct=5
Οι καπνιστές , οι πότες , οι παχύς , οι ηλικιωμένοι δεν θα πρέπει να περιθάλπονται και να εγχειρίζονται , γιατί έτσι είναι σα να μειώνουν τη περίθαλψη των υγειών που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης . Αυτό είναι πρόταση άγγλων γιατρών προς το υπουργείο υγείας τους. ʽΉδη δέκα νοσοκομεία το εφαρμόζουν . Αυτά δε τα είχε πει ανοιχτά ούτε ο Χίτλερ . Αν δε το πιστεύετε διαβάστε το μόνοι σας
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jh ... nhs127.xml
Βγαινω στον πολεμο της ζωης εκει στο πεζοδρομιο
και αντιμετωπιζω τον καθε λογης παραξενο .
Και ερχομαι εδω μεσα και αντι να δω απο "ορθοδοξους"
κατι που θα αγαλλιασει την ψυχη μου
βλεπω χλευασμο και κατακριση νεκρων !
Βαρεθηκα πια !
Η κακια θα μεινει στο τελος για μερικους !
Εσεις ειστε που θα συγχωρεσετε και τους εχθρους σας ;
http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... pic&t=3262
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ !
ΑΗΔΙΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ !
και αντιμετωπιζω τον καθε λογης παραξενο .
Και ερχομαι εδω μεσα και αντι να δω απο "ορθοδοξους"
κατι που θα αγαλλιασει την ψυχη μου
βλεπω χλευασμο και κατακριση νεκρων !
Βαρεθηκα πια !
Η κακια θα μεινει στο τελος για μερικους !
Εσεις ειστε που θα συγχωρεσετε και τους εχθρους σας ;
http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... pic&t=3262
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ !
ΑΗΔΙΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
agiografoc
- Βασικός Αποστολέας

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΜΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΝΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΥΒΡΕΩΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ'ΓΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ'ΓΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.
agiografoc έγραψε:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΜΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΝΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΥΒΡΕΩΣ.
Ναι,μερικοι απο εμας ειμαστε ευφλεκτοι και ευθικτοι ...Να μας τα λες !
πολεμο κανουμε με τα παθη μας και χρειαζομαστε συνεχεια υπενθυμηση...
Προσευχησου για ολους μας,μια και εισαι νεο μελος και βοηθησε μας .
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣΖ.
ΛΟΙΠΟΝ
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΟΙ ΣΕΣΩΣΜΕΝΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 144.ΟΟΟ (ΟΧΙ ΕΥΡΩ)
ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ(ΕΠΙΜΕΝΩ, ΟΧΙ ΕΥΡΩ), ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 94000(ΞΕΡΕΤΕ, ΟΧΙ ΕΥΡΩ), ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ( ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑ)?? ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ!! ΕΤΣΙ,ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΒΟΛΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ!! ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ 94000 ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΩΝ......
ΑΡΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.....(ΟΧΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ.....)
Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΟΥΣ, (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΗΛΩΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΖΗΛΩΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.....
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ...
Υ.Γ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ, ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΗ....
ΛΟΙΠΟΝ
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΟΙ ΣΕΣΩΣΜΕΝΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 144.ΟΟΟ (ΟΧΙ ΕΥΡΩ)
ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ(ΕΠΙΜΕΝΩ, ΟΧΙ ΕΥΡΩ), ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 94000(ΞΕΡΕΤΕ, ΟΧΙ ΕΥΡΩ), ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ( ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑ)?? ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ!! ΕΤΣΙ,ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΒΟΛΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ!! ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ 94000 ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΩΝ......
ΑΡΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.....(ΟΧΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ.....)
Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΟΥΣ, (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΗΛΩΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΖΗΛΩΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.....
Υ.Γ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ, ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΗ....
-
Nici-D
- Συστηματικός Αποστολέας

xi xikleanthis έγραψε:ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣΖ.
ΛΟΙΠΟΝ
Skandalo skandalo!!!! :razz:
to oraiotero paradeigma, tetoiou eidous Themata mporoun eukola na skandalisoun merikous edo mesa!
Δες τα κλειδωμενα θεματα με τον μακαριστο Αρχιεπισκοποkoskas έγραψε:ρε νικο βλεπω να λες οτι αηδιασες και σε βλεπω αγανακτισμενο με κατι εδω μεσα, δεν καταλαβα τι ειναι αυτο ποθυ ειδες
και θα καταλαβεις αδερφε !
Τοση κακια ανημερα της ταφης δεν την εχω ξαναματαδει !
Οσο για σενα Μελπομενη δεν με επεισες ουτε στο ελαχιστο !
Χθες βραδυ περιμενα να παρεις θεση [ που δεν το εκανες ].
Για τους παλαιοημερολογιτες τι να πω ;
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !
Ειναι καταντια αυτο το πραγμα !
Οι "σουπερ ορθοδοξοι" και μεις οι αιρετικοι !
ΔΙΚΟ ΣΑΣ !
http://www.youtube.com/watch?v=ADAxwnm0bx8
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό