giannisxr έγραψε:τι χρειαζεται η πραξη;
λοιπον μελετη προσευχη και πιστη
και αν σας φερω ενα θεολογικο παραδειγμα πως οι ρωμαιοκαθολικοι μπορουν να μας βουλωσουν τα στοματα ολων ημων εδω μεσα που κανουμε τοσες θεωρητικολογιες.....;
θα θελατε; και να δειτε μετα που θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε...
και οταν το πατριαρχειο κανει οτι κανει το κανει με θεολογους που ειναι αριστοι γνωστες των πραγματων οχι με φωνες και ακροτητες
δυστυχως ξερουμε τι κανει το πατριαρχειο-με ολο το σεβας!!!κ οι αριστοι γνωστες του...καποτε λεγεται οτι ελεγε ο μακαριστος Κονιδαρης στον μακαριστο Αρχιεπισκοπο Σεραφειμ"πες μου τι θελεις να σου αποδειξω κ θα το κανω!θελεις να σου αποδειξω π.χ. οτι ο Αγ.Ιγνατιος ο Θεοφορος ειχε μητρα και πατεριτσα?μπορω να το κανω!μονο πες μου τι θελεις να σου αποδειξω..."!τα ξερουμε,αδελφε μου,διοτι ολοι στο ιδιο καζανι βριζουμε...απο το υφος δε των κειμενων τους ,ξερουμε μεχρι και ποιος τους τα ετοιμασε...ξερουμε επισης ποσα παιρνουν οι..."αριστοι" γνωστες στους οποιους αναφερεσαι για καθε(αντι-)κανονικη γνωμοδοτηση....ολοι ξεμπερδευαν γρηγορα με το διαλογο με τους προ(αντι)χαλκηδονιους να πανε να αγορασουν κανενα δερματινο μπουφαν απο το αλ χαλιλι...τεσπα...σας παρακαλω,μη με τσιγκλατε...δε θελω να λεω καποια πραγματα...ξερω καποια εκ των εσω....