Ερώτηση για βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Διαβάσατε ένα καλό Ορθόδοξο Χριστιανικό βιβλίο; προτείνετε το και σε μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
henrikleonidas
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Ερώτηση για βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από henrikleonidas »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ . ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΣΟΥΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Καλώς μας ήρθες Ερρίκο! Καλησπέρα και σε σένα. (:)
Λοιπόν υπάρχουν δύο βιβλιοπωλεία εκτός από την ίδια την Σουρωτή. Είσαι σίγουρος όμως ότι δεν θες να πας στο ίδιο το μοναστήρι; Μιας και μένεις Θεσσαλονίκη δεν είναι δύσκολο να πεταχτείς μέχρι εκεί. Κανένα απογευματάκι για κανένα εσπερινό....;

Όσο για τα βιβλιοπωλεία:
Το πρώτο είναι στην Αγία Σοφία απέναντι. Έχοντας φάτσα φόρα μπροστά μας την εκκλησία στο δεξί μας χέρι. Στην Μακένζυ Κινγκ. Σχεδόν πάνω στην στροφή μεταξύ Αγίας Σοφίας και Μακένζυ Κινγκ.

Το δεύτερο είναι ακριβώς απέναντι από το κεντρικό ταχυδρομείο. (Αν δεν άλλαξε βέβαια θέση το ταχυδρομείο τα τελευταία 5 χρόνα που έχω να πάω.) Στο πρώτο δρόμο καθώς μπαίνουμε στην Τσιμισκή από την πλευρά της Θέρμης (όχι του Λαγκαδά) στα δεξιά μας. Πάνω στην γωνία ακριβώς αν θυμάμαι καλά. Ή το πολύ το δεύτερο μαγαζί. Ο δρόμος είναι λίγο ανηφόρα και 3-4 καταστήματα ποιο πέρα έχει ένα Goody's. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου. Δίπλα / παραδίπλα από το ταχυδρομείο είναι το πιθανόν μοναδικό βιβλιοπωλείο στην Θεσσαλονίκη με ξενόγλωσσα βιβλία ασιατικών γλωσσών. Ξέρω δεν σε βοήθησα πολύ.... Κάποιος όμως θα είναι από Θεσσαλονίκη να μας πει....
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Στοιχεία επαφής με το βιβλιοπωλείο του Ιερού Ησυχαστηρίου της Σουρωτής καθώς και για άλλα Χριστιανικά Βιβλιοπωλεία (με links, διευθύνσεις και τηλέφωνα) βρίσκονται εδω --> www.athonite.gr/links.htm#link15

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
henrikleonidas
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από henrikleonidas »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. :P
pAntonios
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Ορθόδοξα Βιβλιοπωλεία.

Δημοσίευση από pAntonios »

Το Βιβλιοπωλείο της Αποστολικής Διακονίας βρίσκεται κοντά στο Λευκό Πύργο δηλαδή Εθν.Αμύνης 9α.
Αλλά τα βιβλία αυτά υπάρχουν σε όλα τα Ορθόδοξα Βιβλιοπωλεία.

ο Χριστός μαζί σου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λέσχη Αναγνωστών - Βιβλιοπροτάσεις”