Η Εικόνα της Παναγίας Μαλεβή για πρώτη φορά στην Κύπρο...
Συντονιστής: Συντονιστές
-
paratiritis88
- Συστηματικός Αποστολέας

Η Εικόνα της Παναγίας Μαλεβή για πρώτη φορά στην Κύπρο...
Από τίς 3 έως καί τίς 8 Νοεμβρίου η θαυματουργική εικόνα τής Παναγίας τής Μαλεβή τής Μυροβλίτισσας βρίσκεται στήν Λεμεσσό τής Κύπρου !
Είναι η 1η φορά πού η Αγία αυτή εικόνα βγαίνει από το Μοναστήρι τής Μαλεβή στήν μακρόχρονη ιστορία της.
Αιτία είναι η παράκληση τού Μητροπολίτου Λεμεσσού πρός τόν επιχώριον Μητροπολίτη Κυνουρίας κ.Αλέξανδρο λόγω καί τής μεγάλης ευλάβειας πού έχουν οί Κύπριοι αδελφοί γιά τήν Παναγία τήν Μαλεβή, το μοναστήρι της τό οποίο κατά εκατοντάδες ετησίως επισκέπτονται σάν ένδειξη ευχαριστίας γιά τά πολλά θαύματα πού τούς έχει κάνει.
Τήν Αγία Εικόνα, η οποία ώς γνωστόν βγάζει Άγιο Μύρο σάν νά τρυπάει μπροστά τό τζάμι ρέοντας μύρο, τήν συνοδεύει ο ίδιος ο Μητροπολίτης κ.Αλέξανδρος μαζί μέ τμήμα τής μοναστικής αδελφότητος γιά περισσότερη ασφάλεια.
Γυναίκες άτεκνες μέ πάνω από 10,15, 20 χρόνια ατεκνίας αποκτούνε παιδιά, καρκίνοι θεραπεύονται, τυφλοί βλέπουνε, δεματικές παθήσεις θεραπεύονται, καί γιατί όχι κάπου -κάπου καί νεκροί αναστένονται!
Κόσμος συρρέει κατά εκατοντάδες από τίς 6 το πρωϊ μέχρι τής 1 μετά τά μεσάνυκτα.
Τήν βοήθειά τής Παναγίας τής Μαλεβή νά έχουμε όλοι.
Αμήν.
http://www.ecclesia.gr/greek/monshrines/malevi.html
paratiritis88
Re: Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..
paratiritis88 έγραψε:Τήν βοήθειά τής Παναγίας τής Μαλεβή νά έχουμε όλοι.
Αμήν.

ΑΜΗΝ
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΕΒΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΣΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ .
ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ
ΑΜΗΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ
ΑΜΗΝ
Re: ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Κ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ.ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΙΣΣΑNIKI έγραψε:Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΕΒΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΣΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ
ΑΜΗΝ
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.