τι θα συμβουλεύατετε την κοπέλα προκειμένου να κρατήσει το παιδί της ?ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΩΝ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ. ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...
Αποφυγή έκτρωσης
Συντονιστής: Συντονιστές
Αποφυγή έκτρωσης
Σίγουρα δεν θα μιλούσα σε αυτή την γυναίκα, μέσα σε ένα δημόσιο χώρο συζήτησης, όπου ο καθένας έχει την δική του πνευματικότητα και μιλά με διαφορετικά εσωτερικά κίνητρα.
Ιδιαιτέρως όμως, φυσικά θα συμβούλευα την γυναίκα.
Ιδιαιτέρως όμως, φυσικά θα συμβούλευα την γυναίκα.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Να πάει σε κάποιο α) φιλικό β) αρμόδιο περιβάλλον που θα την δεχτούν μαζί με το παιδί μέχρι το παιδί να γεννηθεί. Σε περίπτωση που δεν έχει τέτοιους συγγενείς να ρίξει μια ματιά στο UNBORN.GR για να μάθει τι μπορούν να της προσφέρουν. Σε περίπτωση που δεν έχουν κατάλυμα να της δώσουν, να πάει στο ίδρυμα του Αγίου Μάρκου "Το σπίτι της Μαρίας" στην Θεσσαλονίκη. Το ίδρυμα αυτό θα την φιλοξενήσει όχι μόνο μέχρι να γεννηθεί το παιδί αλλά και ποιο μετά αν χρειαστεί. Αν χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες πείτε μου. (Δεν έχω τώρα πρόχειρες τις πληροφορίες για τις δώσω αλλά θα ψάξω να τις βρω)
E;INAI TOSO ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ "ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ".
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ. ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΤΑΙΕΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΕΚΤΡΩΣΗ. ΦΟΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ. ΗΞΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΕΝΙΩΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗς ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ "ΡΙΞΕΙ" ΑΛΛΑ ΙΣΩς ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ. ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΤΑΙΕΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΕΚΤΡΩΣΗ. ΦΟΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ. ΗΞΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΕΝΙΩΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗς ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ "ΡΙΞΕΙ" ΑΛΛΑ ΙΣΩς ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
Σίγουρα αυτή η κοπέλα περνάει μία δοκιμασία που είναι υπαιτιότητα των παθών της αλλά να σκεφτεί μόνο ότι αναγνωρίζοντας τα πάθη μας και μετανοώντας ειλικρινά για αυτά έπειτα αυτά τα πάθη λειτουργούν "σωτήρια" για μας.
Έχοντας το λόγο του Θεού μέσα της αυτό θα λειτουργήσει σαν κάθαρση του νοός της και τότε θα έχουμε "ΔΥΟ ΝΙΚΗΤΕΣ" αυτής της δοκιμασίας και έναν προστάτη δίπλα της που ποτέ δεν θα ξεχάσει την απόφαση που πήρε να σηκώσει αυτό το σταυρό!!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΘΕΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!!
ΣΕ ΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΠΟΘΕΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ..... ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!!
Έχοντας το λόγο του Θεού μέσα της αυτό θα λειτουργήσει σαν κάθαρση του νοός της και τότε θα έχουμε "ΔΥΟ ΝΙΚΗΤΕΣ" αυτής της δοκιμασίας και έναν προστάτη δίπλα της που ποτέ δεν θα ξεχάσει την απόφαση που πήρε να σηκώσει αυτό το σταυρό!!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΘΕΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!!
ΣΕ ΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΠΟΘΕΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ..... ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!!