Τι είναι η ομάδα "Ε" στον Όλυμπο;;;;;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

ANGEL
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Τι είναι η ομάδα "Ε" στον Όλυμπο;;;;;

Δημοσίευση από ANGEL »

Χθες τελειωσα τα μαθηματα μου και ανοιξα την τηλεοραση στο ALTER.
Εδειχνε ειδησεις και μπηκε ενα ερωτημα απο την Νικολουλη.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΑ Ε:?: :?:
Εκει ηταν που το αλλαξα γιατι δεν ηταν χριστιανικο.
Αλλα απο οτι ειδα ελεγε οτι ηταν κρυμενοι στον Ολυμπο [στη Θεσσαλια] :?
Μπορειτε να μου απαντησετε τι ακριβως ειναι η ομαδα Ε που κρυβεται
και τι λενε οτι κατι θα αποκαλυψει τα επομενα χρονια δηλ. μεχρι το 2012 :?: εγω πιστευω [αν υπαρχουν] οτι πρεπει να ειναι δωδεκαθειστες
:?: :?: :?: :?: :?: :?
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nemesis123 »

ΑΓΑΠΗΤΗ/Ε ANGEL ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ TOPIC ΠΟΥ'ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :)
ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ..ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ/ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ(ΔΕΝ ΕΝΩΩ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΣΩΛΟΜΟΝΙΚΗ Η ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΣΑ) ΑΛΛΑ ΑΠΑΣΧΩΛΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ Κ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ , ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ" Κ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ"...
ΤΩΡΑ.....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ "ΟΜΑΔΑ Ε"...
ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΕΛΕΙΝΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΥΣΧΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑ ΑΣΥΜΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ, ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ .
ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΑΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΚΟΛΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΜΕΣ ΑΣΤΟΝ "ΟΛΥΜΠΟ" ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ Κ ΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΛΠ ΚΛΠ....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ?
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΦΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΓΚΛΙΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΝ "ΥΠΕΡΑΝΩ",ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΨΗΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΛΔ....ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ????
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΕ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ, Μ Α Κ Ρ Ι Α ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ...
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ :lol: :lol:

ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ'ΣΑΙ :) :)
ANGEL
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από ANGEL »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
friend
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από friend »

καλησπερα σας,συμφωνω και εγω με την αποψη του nemesis123 και επισης εχω να προσθεσω οτι γενικα καλο θα ηταν αντι τα ΜΜΕ να αφιερωνουν τοσες ωρες σε αυτου του ειδους τα θεματα θα μπορουσαν να φροντιζουν για την σωστη εν ΧΡΙΣΤΟ πνευματικη μας καταρτιση και οχι να μας θετουν αερολογιες και διαφορων τυπων.....εκπομπες.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Φλέγομαι να απαντήσω αλλά δεν θα το κάνω.

Η εκπομπή ήταν του Χαρδαβέλα όπου μίλησαν αρκετοί για την ομάδα Εψιλον.

Αφού λοιπόν αδελφοί μου δεν θέλουμε να πιστέψουμε για την ύπαρξη μιας τέτοιας ομάδας θα πρέπει βαθειά μέσα μας να έχουμε την βιωμένη πίστη οτι όλα γίνονται σύμφωνα με το θέλημα του Θεού και τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Αν αυτή η σκέψη είναι αληθής τότε δεν πρέπει να μας απασχολεί τίποτε απο τα πέριξ (verichip και χάραγμα included !!!) και να δείξουμε έμπρακτα την πίστη μας με προσευχή, ήρεμη διαβίωση και κυριότερα όσα έρθουν, όσα πάνε κι'ο Θεός βοηθός.

Οσο κατακρίνουμε το περιβάλλον μας ότι δήθεν΄κυριεύεται μέρα με την ημέρα απο τον Σατανά τόσο δείχνουμε οτι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον δημιουργό μας. Και νάσου ξαφνικά η ομάδα Ε, οι Μασόνοι κλπ κλπ κλπ

Μάλλον χρειαζόμαστε επειγόντως τηλεκατηχητικό διότι βλέπω οτι η πίστη μας να χλιαρένει...

Για ποιά πίστη τολμούμε και μιλάμε αδελφοί μου ??

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nemesis123 »

eortologio_gr ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, Ε ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΥΦΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ "ΑΝΥΧΤΟΜΥΑΛΩΝ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.(ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ-ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ). Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠ'ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ Ε. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...ΕΓΩΪΣΜΟΣ U KNOW.... :P
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ.....ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ..... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΟΥ ΟΜΙΛΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ,ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ :) :)
ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ!!
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ Η ΔΟΞΑ!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!!!!
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

http://www.apologitis.com/gr/ancient/omada/epsilon.htm

Για να ξερουμε για τι πραγμα μιλαμε !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Αψογο link NIKOSZ ...

Xρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Κάθησα να διαβάσω περισσότερο για την ομάδα "Ε" όταν έμαθα γι' αυτήν (πριν 4-5 χρόνια) και διαπίστωσα ότι είναι μια θεωρία που αλλάζει ανάλογα με τα πιστεύω του καθενός αλλά μέσα στο ίδιο μήκος κύμματος πάντα.

Η θεωρία λέει ότι μια μερίδα ανθρώπων απέκτησε την γνώση από μία ομάδα εξωγηίνων που ήρθαν από έναν πλανήτη που τον λένε Σείριο, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν κάπου πάνω στην γη και δίδαξαν τους ανθρώπους διάφορα πράγματα.

Η θεωρία αυτή κατά την γνώμη μου είναι για γέλια, αλλά αν θέλουμε να πούμε κάτι ποιο λογικό και επιστημονικό τότε μπορούμε να επικαλεστούμε τις ατράνταχτες αποδείξεις τουλάχιστον 3 κλάδων της επιστήμης. Προσωπικά αυτοί οι 3 κλάδοι που ξέρω είναι η αστρονομία, η αρχαιολογία και η φιλολογία. Αν μπορεί να διαψευστεί και με άλλες δεν ξέρω. (Αν και 3 μάλλον φτάνουν :lol: :lol: )

Αυτοί οι κλάδοι της επιστήμης ειδικά για μένα δεν είναι παρά απλά η ύπαρξη της εκλογίκευσης για τους ανθρώπους που θέλουν να τα βλέπουν όλα με την λογική εξήγηση, δηλ τον ορθολογισμό. Το ερώτημα όμως που θα έπρεπε να απασχολεί τους ανθρώπους δεν είναι οι επιστημονικές αποδείξεις τις οποίες μπορεί να τις διαβάσει κανείς και μόνος του, αλλά το γιατί υπάρχει αυτή η θεωρία σαν ύπαρξη. Ασφαλώς σε κάθε πράγμα υπάρχουν υπέρ και κατά. Τα υπέρ σε αυτήν την θεωρία, είναι τα καλά που υποτίθεται ότι έδωσαν οι εξωγηίνοι. Τα κατά όμως;

Η ορθοδοξία λέει ότι υπάρχει ένας σατανάς που θέλει να καταστρέψει τον άνθρωπο κάνοντας τον να πιστεύει άλλα αντί άλλων μόνο και μόνο για να τον κάνει να χάσει τον χρόνο της ζωής του άσκοπα, πριν προλάβει να σωθεί. Γιατί λοιπόν να πιστεύω τις ομάδες "Ε" για χατήρι των πραγμάτων που έδωσαν οι εξωγηίνοι όταν αυτά θα διαρκέσουν όσα χρόνια ζήσει ο άνθρωπος -άντε 100 χρόνια το πολύ- και να μην πιστέψω στον Χριστό που μου προσφέρει την αιώνια ζωή; Στα αλήθεια ποιος θα ήθελε να ριψοκινδυνεύσει ένα τόσο σημαντικό πράγμα; Συγκρίνονται τα 100 με τους αιώνες τους άπαντες; Πολύ μεγάλο αυτό το "κατά"!

Αν πιστεύουμε στον Χριστό, τότε σαφέστατα δεν μπορούμε να πιστεύουμε αλλού. Ο λόγος είναι απλός. Δύο αντικρουόμενα πράγματα δεν μπορούν να ζήσουν μαζί. Αφού ο Χριστός λέει "εγώ ειμί το φως το κόσμου" τότε το βλέπω λίγο δύσκολο αυτό το φως να μου το έδωσαν οι εξωγηίνοι. Συμπερασματικά λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρέπει κανείς να διαλέξει τι από τα δύο θα πιστέψει και που οι προοπτικές πάνε 1-0 υπέρ του Χριστού.

Οι αποδείξεις -ακόμα και για τα ορθολογικά άτομα που δεν πολυπιστεύουν στις θρησκείες- κείτονται ανάμεσα στις αποδείξεις ύπαρξης τους οι οποίες είναι ανύπαρκτες, και ανάμεσα στον Χριστό που τον είδαμε όλοι ή με τα μάτια μας ή με την ψυχή μας. Προσωπικά θα διαλέξω τον Χριστό. Εγώ δεν είδα ποτέ εξωγηίνους να πηγαίνουν με την θέληση τους πάνω σε ένα ξύλο για να σταυρωθούν για χατήρι μου!

Αντιθέτως υπάρχουν ένα κάρο τρόποι του μισητού δαίμονος που δικαιολογούν το όνομα του (δαίμων = από το ρήμα δαϊω/δαϊζώ που σημαίνει: κόβω κάτι για το χωρίσω στην μέση, αποχωρίζομαι, χωρίζω, ξεριζώνω, καταστρέφω. Ένα παράδειγμα στον συγκεκριμένο τρόπο είναι η ιδία η λέξη "ΕΛ" η οποία είναι αρχαία εβραική και σημαίνει "Θεός". Ουσιαστικά δηλ μας λέει να μην πιστέψουμε τον Χριστό αλλά στην μούρη του που πιστεύει ότι είναι θεός!! Τρέχα γύρευε δηλ!

Αντί να πιστεύει κανείς λοιπόν στους "Ε", "Ζ", "Η", "Θ", "Ι", "Κ", και όλα τα υπολοιπα γράμματα της αλφαβήτου :lol: ας πιστέψει καλύτερα στον Χριστό. Ποιο οφέλιμο για την ψυχή μας, και ποιο δίκαιο ως ανταπόδοση για αυτά που έκανε Αυτός για μας!

ΥΓ: Σόρρυ Νίκο, το κείμενο του απολογιτή δεν το διάβασα γιατί.... βαριόμουνα :lol: :P :D
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Evi_J έγραψε:Η θεωρία λέει ότι μια μερίδα ανθρώπων απέκτησε την γνώση από μία ομάδα εξωγηίνων που ήρθαν από έναν πλανήτη που τον λένε Σείριο, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν κάπου πάνω στην γη και δίδαξαν τους ανθρώπους διάφορα πράγματα.
ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ από τις θεωρίες για τους ( ανύπαρκτους ) εξωγήινους, και για αυτούς που δήθεν ήλθαν από τον πλανήτη Σείριο, και άλλα παρόμοια.
Αυτές οι θεωρίες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ !
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”