Βασιλη,για ξαναδιαβασε προσεκτικα το παραπανω κειμενο του nkopevasilis_m21 έγραψε:To θέμα αυτό είναι βέβαια και σε μεγάλο βαθμό πολιτικό. Ο καπιταλισμός δεν θα πέσει με προσευχές (μόνο) αλλά με πάλη, με μαύρη ψήφο στη Δεξιά.
Διευρύνεται το χάσμα πλούσιων φτωχών
Συντονιστής: Συντονιστές
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
silver
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
============================================
Η Μelpomeni έγραψε :
το κείμενο του nkope, για τον απλούστατο λόγο:διαβάζει τον φίλον του,
τον Μπακούνιν.
Τι λέει ο Μπακούνιν; θα μας τα πει ο Βασίλης, σαν οπαδός του
( αν κάνω λάθος συγγνώμη).
Λοιπόν ο Μπακούνιν, εν ολίγοις :
Απορρίπτομεν κάθε κατεστημένη πολιτική, θρησκευτική, οικονομική κ.λ.π.
εξουσία, διότι εις το όνομά των, μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων, καταδυναστεύει τις απέραντες δυστυχισμένες λαϊκές τάξεις....
==========================================
Η Μelpomeni έγραψε :
Αδελφή νομίζω ο Βασίλης ( Vasilis_m21), δεν χρειάζεται να διαβάσειΒασιλη,για ξαναδιαβασε προσεκτικα το παραπανω κειμενο του nkope
το κείμενο του nkope, για τον απλούστατο λόγο:διαβάζει τον φίλον του,
τον Μπακούνιν.
Τι λέει ο Μπακούνιν; θα μας τα πει ο Βασίλης, σαν οπαδός του
( αν κάνω λάθος συγγνώμη).
Λοιπόν ο Μπακούνιν, εν ολίγοις :
Απορρίπτομεν κάθε κατεστημένη πολιτική, θρησκευτική, οικονομική κ.λ.π.
εξουσία, διότι εις το όνομά των, μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων, καταδυναστεύει τις απέραντες δυστυχισμένες λαϊκές τάξεις....
==========================================
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αυτό που θα πέσει σίγουρα, αν συνεχίσεις να μη θέλεις να καταλάβεις Βασίλη τη διαφορά μεταξύ χριστιανικής αγάπης και αλληλεγγύης και σοσιαλισμού (ανύπαρκτου προς το παρόν), είναι το θέμα. Γιατί είναι καθαρά πολιτικό και τέτοια συμφωνήσαμε να μη συζητάμε.
Προσπάθησα να το μεταστρέψω αλλά εσύ επιμένεις. Λοιπόν τι προτιμάς; Να μιλήσουμε για χριστιανική αγάπη κι αλληλεγγύη ή να το στείλω στο καλάθι των αχρήστων;
Προσπάθησα να το μεταστρέψω αλλά εσύ επιμένεις. Λοιπόν τι προτιμάς; Να μιλήσουμε για χριστιανική αγάπη κι αλληλεγγύη ή να το στείλω στο καλάθι των αχρήστων;
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Οχι ακόμα nkope - ασε να μου απαντήσει ο φίλτατος vasilis και μετά στείλε στα τάρταρα και μένα μαζί !!! ... (εκτός αν κρίνεις διαφορετικά)
Θα ηθελα να μου πει ο Βασίλης τι εννοεί όχι ψήφο στην Δεξιά. Ποιά είναι η Δεξιά της σήμερον στην Ελλάδα του 2007 ? Ποιοί είναι οι εκφραστες του καπιταλισμού στην Ελλάδα του 2007 ?
Το μόνο που βλέπω είναι οτι όλοι θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη μπας και πέσει κανένα ξεροκόκαλο για να ροκανίσουν.
Ο Καπιταλισμός και η έκφρασή του δεν έχει θέση στην ψωροκώσταινα που λέγεται Ελλάδα.
Στρέψε τα βέλη σου αλλού. Εδώ είμαστε όχι απλά φτωχοί αλλά και επαίτες μαζί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Εγώ έχω πεί τι ψηφίζω και τι θα ψηφίσω.
Οι πραγματικοί καπιταλιστές στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και μπράβο τους.
Ολοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες...
Χρ.
Θα ηθελα να μου πει ο Βασίλης τι εννοεί όχι ψήφο στην Δεξιά. Ποιά είναι η Δεξιά της σήμερον στην Ελλάδα του 2007 ? Ποιοί είναι οι εκφραστες του καπιταλισμού στην Ελλάδα του 2007 ?
Το μόνο που βλέπω είναι οτι όλοι θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη μπας και πέσει κανένα ξεροκόκαλο για να ροκανίσουν.
Ο Καπιταλισμός και η έκφρασή του δεν έχει θέση στην ψωροκώσταινα που λέγεται Ελλάδα.
Στρέψε τα βέλη σου αλλού. Εδώ είμαστε όχι απλά φτωχοί αλλά και επαίτες μαζί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Εγώ έχω πεί τι ψηφίζω και τι θα ψηφίσω.
Οι πραγματικοί καπιταλιστές στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και μπράβο τους.
Ολοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χρήστο βαλτός είσαι; Αν αρχίσει ο Βασίλης να λέει ποιος είναι καπιταλιστής και ποιος είναι σοσιαλιστής τότε δε θά ΄ναι μια καθαρά πολιτική συζήτηση; Τι σχέση έχει αυτό με την Ορθοδοξία;
Χρήστο το κλείνω και θ΄ανοίξω άλλο θέμα όπου θα συζητήσουμε για τη σχέση Ορθοδοξίας και πολιτικής και πέστε εκεί τι απόψεις σας.
Χρήστο το κλείνω και θ΄ανοίξω άλλο θέμα όπου θα συζητήσουμε για τη σχέση Ορθοδοξίας και πολιτικής και πέστε εκεί τι απόψεις σας.