Συνάντηση των μελών στην ΧΑΛΚΙΔΑ Κυριακή 22 Απριλίου
Συντονιστής: Συντονιστές
Χριστός Ανέστη παιδιά!Να πω και γω ότι πέρασαμε πάρα πολύ ωραία εχθές..Οι μικρές το καταευχαριστήθηκαν,ο αντάρτης έπεσε ξερός στον γυρισμό και εμείς μείναμε με τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις...αφεντικό ευχαριστώ πολύ από καρδιάς,12ακις το καλό που κάνεις στην φαμίλια σου...
.Πιστεύω πως αν ενώσουμε τις παρέες Θεσσαλονίκη-Αθήνα δεν μας φτανουν ούτε δύο μαγαζιά
.Πάροικε τεμέτερον έχασες πουλόπομ... 
plou73
Καλημέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους
Αρχίζουμε προγραμματισμό κιόλας για την επόμενη συνάντηση........
Προς Θεσσαλονικείς ..πρόσχωμεν.....
Προτείνω λοιπόν, με αφορμή και τις παρακλήσεις του φίλου μας του PRETORIAN, να πάμε στο μοναστήρι Προυσού κοντά στο Καρπενήσι (35 χιλιόμετρα). Η μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας είναι ιστορικό μοναστήρι του 9ου αιώνα θαυμάσιο και σε πανέμορφο μέρος κτισμένο.
Να περιλαμβάνει και διανυκτέρευση η εξόρμηση, οπότε αναμένουμε και τους Θεσσαλονικείς, αλλά και άλλους φίλους από Βορά και Νότο.
Ιδανικό είναι το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαϊου...
Οπότε 5 τουλάχιστον οχήματα από Αθήνα με επικεφαλής το Θωρηκτό του ΝίκουΖ διαβαίνουν τον Ισθμό και κατευθύνονται προς Καρπενήσι. Καθ΄οδόν παίρνουν και όσους φίλους επιθυμούν να έρθουν. Στο Καρπενήσι συναντιόμαστε με τους Βορείους και κατευθυνόμαστε όλοι μαζί προς Προυσό......
Τι λέτε
Προτείνω λοιπόν, με αφορμή και τις παρακλήσεις του φίλου μας του PRETORIAN, να πάμε στο μοναστήρι Προυσού κοντά στο Καρπενήσι (35 χιλιόμετρα). Η μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας είναι ιστορικό μοναστήρι του 9ου αιώνα θαυμάσιο και σε πανέμορφο μέρος κτισμένο.
Να περιλαμβάνει και διανυκτέρευση η εξόρμηση, οπότε αναμένουμε και τους Θεσσαλονικείς, αλλά και άλλους φίλους από Βορά και Νότο.
Οπότε 5 τουλάχιστον οχήματα από Αθήνα με επικεφαλής το Θωρηκτό του ΝίκουΖ διαβαίνουν τον Ισθμό και κατευθύνονται προς Καρπενήσι. Καθ΄οδόν παίρνουν και όσους φίλους επιθυμούν να έρθουν. Στο Καρπενήσι συναντιόμαστε με τους Βορείους και κατευθυνόμαστε όλοι μαζί προς Προυσό......
Τι λέτε
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Ionas έγραψε:Καλημέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους
Τι λέτε
ΑΔΕΛΦΕ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ..
ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ......
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.........
ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...............................
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.....................
ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ------------
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝ0 ΜΟΥ.........................
ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ----------------------
ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ----------------------
ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ-----------?.???????????????????
Re: ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
ειναι και αυτο σαν το τριποντο που προσπαθησες να βαλεις οταν φευγαμε...αλλου η μπασκετα αλλου εριχνες εσυ .....καλα που ειχαμε μεινει μεταξυ μας και δεν σε ειδαν ολοι τι επαθες....orer έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ......
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.........
ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...............................
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.....................
ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ------------
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝ0 ΜΟΥ.........................
ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ----------------------
ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ----------------------
ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ-----------?.???????????????????
12 ποντοι για εσενα...42 με τον Νικοζ σε ξελασπωσε .....
χα χα χα χα χα χα
Re: ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
Dirfys έγραψε:ειναι και αυτο σαν το τριποντο που προσπαθησες να βαλεις οταν φευγαμε...αλλου η μπασκετα αλλου εριχνες εσυ .....καλα που ειχαμε μεινει μεταξυ μας και δεν σε ειδαν ολοι τι επαθες....![]()
![]()
12 ποντοι για εσενα...42 με τον Νικοζ σε ξελασπωσε .....
χα χα χα χα χα χα