Μου έδωσαν κι εμένα ένα φυλαχτό, αλλά δεν ήξερα τι είναι.
Το έχω πάντα στην τσάντα μου!
Συντονιστής: Συντονιστές
Να το ράψεις μέσα σε ένα υφασματάκι να μη σου χαλάσει και να το έχεις πάνω σου123 έγραψε:Μάνο νάσαι καλά,
Μου έδωσαν κι εμένα ένα φυλαχτό, αλλά δεν ήξερα τι είναι.
Το έχω πάντα στην τσάντα μου!

Βασίλη μου απλά να σου πω ότι εκεί που είναι ο Αγιος στο χώρο εκείνο ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙvasilis_m21 έγραψε:Μια γνωστή μου πήγε να προσκυνήσει τον Άγιο Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα και ζήτησε να ανοίξουν το τζάμι στην λάρνακα. Όταν το ανοίξανε, κουνήθηκαν τα καντήλια! . Η γνωστή μου πάντως το θεώρησε θαύμα.

Που ψυχή μου λες ? Απάνου στο βουνό ? στο κορφοβούνι ? Οχι ψυχή μου δεν έχω ανέβει ίσα με κει πάνουvasilis_m21 έγραψε:Και εγώ το θεωρώ θαύμα, εξάλλου πήγε για να ζητήσει βοήθεια για προσωπικό της πρόβλημα και πήγαν όλα καλά μετά.
έχεις πάει σε μια μονή Παντοκράτορος στην Κέρκυρα; Εκεί μονάζει μια κυρία που ξέρω. Βίος και πολιτεία με την καλή έννοια!

vasilis_m21 έγραψε:Δεν έχω πάει εκεί απλά έμαθα για μια γνωστή μου ότι έγινε μοναχή εκεί.
Τέλος πάντων. Επειδή πρέπει να φύγω, μιας και είπατε για ξεδαιμονισμούς, μια φίλη μου που είναι σοβαρό άτομο και δεν λέει ψέμματα, έτυχε σε επίσκεψη σε μοναστήρι, να γίνεται εξορκισμός και χωρίς να ξέρει ότι ήταν δαιμονισμένη η κοπέλα που φέρανε, έπαθε σοκ. Η δαιμονισμένη στράφηκε και της είπε: ''πάμε για κανά καφέ, για κανά χαρτί;''
Εκείνες τις μέρες η φίλη μου αυτή ειχε καλέσει έναν που έριχνε τα χαρτιά για καφέ, να της ρίξει τα χαρτιά! Έπαθε πλάκα λοιπόν!