Tο ευαγγέλιο του Ιούδα
Συντονιστής: Συντονιστές
-
DOMINIQUE
- Έμπειρος Αποστολέας

Tο ευαγγέλιο του Ιούδα
Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους σας.
Θα ήθελα πολύ να μου πείτε τι σήμαινε η χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για το
ευαγγέλιο του Ιούδα.
ευαγγέλιο του Ιούδα.
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
Re: TO EΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ
Τίποτα το ύποπτοDOMINIQUE έγραψε:Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους σας.
ευαγγέλιο του Ιούδα.
Μια εκπομπή σε στυλ ντοκιμανταίρ
Επίσης έχει αφιέρωμα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Αυτό τι θα πει ? ότι πρέπει οι άλλοι που δεν πιστεύουν να τα βάλουν με το Sky ?
Το είδα το ντοκυμανταίρ, το βρήκα βλακεία σε κάποια σημεία αλλά σε κάποια άλλα το βρήκα ενδιαφέρον
Πχ ότι όλοι βρίζουμε τους Εβραίους αλλά ο Χριστός σταυρώθηκε από Ρωμαίους και για τους Ρωμαίους δεν λέμε τίποτα
Δεν είδα αυτή την εκπομπή στην τηλεόραση.
Πιστεύω όμως βαθιά, ότι είναι πολύ μα πολύ ωφελιμότερο για εμάς, να μελετούμε την Θεόπνευστη Αγία Γραφή και τούς Αγίους τής Εκκλησίας τού Ιησού Χριστού.
Όλα όσα διαφέρουν από την διδασκαλία τής Εκκλησίας μας, πρέπει να τα απορρίπτουμε χωρίς κανένα δισταγμό.
Πιστεύω όμως βαθιά, ότι είναι πολύ μα πολύ ωφελιμότερο για εμάς, να μελετούμε την Θεόπνευστη Αγία Γραφή και τούς Αγίους τής Εκκλησίας τού Ιησού Χριστού.
Όλα όσα διαφέρουν από την διδασκαλία τής Εκκλησίας μας, πρέπει να τα απορρίπτουμε χωρίς κανένα δισταγμό.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Aγαπητέ Ιωσήφ μα ακριβώς επειδή είμαστε βέβαιοι για την πίστη μας για αυτό το λόγο δεν φοβόμαστε και το να δούμε τις απόψεις των άλλωνIosif έγραψε:Δεν είδα αυτή την εκπομπή στην τηλεόραση.
Πχ βλέποντας χθες το ντοκυμανταίρ αυτό ψέλλισα "βλακείες"
Πάντα όμως σε όλα τα θέματα υπάρχουν και δόσεις αλήθειας ώσπου να μπορούν να πιαστούν για να εξελίξουν το όποιο ψέμα τους
Πχ δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι ενώ κάνει αναφορά στις γραφές για τους Ρωμαίους Στρατιώτες που σταύρωσαν Τον Χριστό ότι τόσους αιώνες όλη μας η "απέχθεια" έχει να κάνει με τους Εβραίους και μόνο και καθόλου με τους Ρωμαίους
Ισως οι Ρωμαίοι βέβαια τότε ήταν Εβραϊκής πίστης ? δεν το γνωρίζω
Ας μην ξεχνούμε, όπως αναφέρει σαφέστατα το Ιερό Ευαγγέλιο, ότι ο ΡΩΜΑΙΟΣ Πόντιος Πιλάτος, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ τον Ιησού Χριστό.
Όμως οι Εβραίοι ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ, ότι έπρεπε να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ο Ιησούς Χριστός.
Τα ιστορικά κείμενα τών Ευαγγελίων, μιλούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Οι Ρωμαίοι, απλώς ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ τις επιθυμίες τών Εβραίων.
Όμως οι Εβραίοι ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ, ότι έπρεπε να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ο Ιησούς Χριστός.
Τα ιστορικά κείμενα τών Ευαγγελίων, μιλούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Οι Ρωμαίοι, απλώς ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ τις επιθυμίες τών Εβραίων.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Και αυτό τους καθιστά ανένοχους ?Iosif έγραψε:Οι Ρωμαίοι, απλώς ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ τις επιθυμίες τών Εβραίων.
Με την ίδια λογική και ο Πόντιος Πιλάτος είναι αθώος και συμπαθής διότι πραγματοποίησε τις επιθυμίες απλά του λαού
Είναι λεπτά θέματα αυτά τα οποία όμως δεν νομίζω ότι προσθέτουν ή αφαιρούν κάτι από τα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη σωτηρία μας
Φυσικά, ο Ρωμαίος Πόντιος Πιλάτος, ΔΕΝ ήταν χωρίς ενοχή.
ΔΕΝ απαλλάσσονται όμως από την δική τους ενοχή, οι πραγματικοί υποκινητές τής δολοφονίας, που ήταν οι Εβραίοι.
ΔΕΝ απαλλάσσονται όμως από την δική τους ενοχή, οι πραγματικοί υποκινητές τής δολοφονίας, που ήταν οι Εβραίοι.
-
spirosn
- Έμπειρος Αποστολέας

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩ
ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡ
ΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ,ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ,ΙΡΑΚΙΝΟΥΣκλπ.
ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Αυτό είναι βέβαιο που λεςIosif έγραψε:Φυσικά, ο Ρωμαίος Πόντιος Πιλάτος, ΔΕΝ ήταν χωρίς ενοχή.
Και η αλήθεια είναι ότι χθες στο ντοκυμανταίρ παρατήρηση μια πασιφανέστατη προσπάθεια να βγάλουν τους εβραίους ψιλολάδι
Επειδή όμως όταν βλέπεις κάποιο ντοκυμανταίρ που μπορεί να έχει λάθη και τεράστια μάλιστα υπάρχουν και κάποια στοιχεία όντως ενημερωτικά να πω έτσι σαν μια μικρή σκέψη ότι χθες είπαν πως ο ΑΓΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , εκείνο το αγροτεμάχιο που αγόρασαν με τα 30 αργύρια όταν τους τα επέστρεψε ο Ιούδας μετανιωμένος ακόμα και σήμερα είναι άχτιστο και ανεκμετάλευτο
Και όχι απλά άχρηστο και αφημένο ....... αλλά είναι σκουπιδότοπος
Το βρίσκετε τυχαίο που το κτήμα με τα λεφτά της προδωσίας είναι απλά ένας σκουπιδότοπος ?
Δεν πρέπει όμως να μισούμε τους συνανθρώπους μαςspirosn έγραψε:ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩ
ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ.
Αλλωστε υπάρχουν και Ορθόδοξοι εβραίοι και Χριστιανοί γενικότερα Εβραίοι
Εβραίοι που γίνονται Ορθόδοξοι μετά από θαύματα
Εχω ένα βιβλιαράκι που λέει "η μεταστροφή μου προς την Ορθοδοξία" αν το θυμάμαι καλά το οποίο έχει γραφτεί ( ή τουλάχιστον έτσι λένε ) από πρώην Εβραίο
Κάποια στιγμή είπε πως το ολοκαύτωμα του Χίτλερ ξεκίνησε από το μίσος του προς τους Εβραίους το οποίο είχε επιρρεαστεί από το κακό που κάναν στον Χριστό
Αν το κατάλαβα σωστά
Ισχύει κάτι τέτοιο ? έχετε κάποιες γνώσεις επί του θέματος ?
Δηλαδή για αυτό το λόγο ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους σα λαό ?