Εναντίον της Τουρκίας!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

Ο Silver γράφει :
(ελπίζω να μην σκανδαλίζω με τον τρόπο γραφής. Δεν εννοώ το :Τάδε έφη Ζαρατούστρας...)

Aδελφέ Justin, ίσως δεν γνωρίζεις----(διότι ο συντονιστής αφήρεσε το κείμενο -αποχώρησης, του αδελφού taje---). Κατόπιν τούτου δεν νομίζω, ότι είναι σωστό να συνεχίζεται ο σχολιασμός απόντος του αδελφού μας.

==============

H δίκαιη, πολλαπλώς ρητά εκπεφρασμένη οργή εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων και φιλελλήνων για τό αν μήτι άλλο παιδαγωγικά άστοχο διδακτικό βιβλίο της ΣΤ΄ τάξης Δημοτκού άρχισε σιγά-σιγά να ξεχειλίζει το ποτήρι. Θα πρέπει έστω και τώρα το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση συνολικά να επανεξετάσουν την μέχρι τώρα στάση τους. Ανεξάρτητα από το εάν το βιβλίο εγράφη συνειδητά ή ασυνείδητα ως προς το ιστορικό περιεχόμενο, που θα πρέπει όχι μόνο να μεταβιβάζει ξερές γνώσεις αλλά και να διαμορφώνει προσωπικότητες και εθνικές ταυτότητες, τόσο άχρωμα, είναι απολύτως αναγκαία η άμεση απόσυρσή του.
katia
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από katia »

lovethink έγραψε:
katia έγραψε:
ΥΓ. Δυστυχώς ή ευτυχώς το θέμα απαιτεί σοβαρότητα.
Να πας στο φόρουμ του Ελληνικού στρατού τότε να αναπτύξεις την θεματολογία ανάλογα
Πάλι εμένα να σχολιάσεις.
Τώρα θα το ξαναπώ. Έτσι είναι όταν αποστομώνεις κάποιον...
Δεν είχες λοιπόν τι να πεις με τις επικολλήσεις???
Αν δεν κάνω λαθος όταν συζητιόταν η επάνοδός σου στο φόρουμ είπες ότι δε θα φύγεις επειδή το θέλουν κάποιοι. Λοιπόν?
Ή μήπως θέλεις να μας πεις ότι ένα θρησκευτικό φόρουμ δεν απαιτεί σοαβαρότητα. Ενδιαφέρουσα άποψη. Ε κύριοι διαχειριστές?

Στο φόρουμ του ελληνικού στρατού :D (ή μήπως στη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος)
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

katia έγραψε:
Στο φόρουμ του ελληνικού στρατού :D (ή μήπως στη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος)
Στην διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πας για να τους ενημερώσεις αν βρήκες κάποιο site που διακινούν φανατικό επικίνδυνο υλικό :wink:

ΑΧ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ , δεν ξέρω για σένα . Εγώ κουράστηκα να τσακωνόμαστε

Επίλογος γιατί βαριέμαι πολύ τώρα

α) Σέβομαι πονάω θλίβομαι σαν ΕΛΛΗΝΑΣ για την πονεμένη μας ιστορία
β) Σέβομαι όσους έχουν ταλαιπωρηθεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από καταστροφές είτε είναι περιβάλοντος είτε είναι πολέμοι είτε είτε είτε χίλια δυό
γ) Οταν αστειεύομαι δεν το κάνω για να αναιρέσω την βαρύτητα μιας πραγματικής τραγικής κατάστασης όπως αυτή πχ της Κύπρου
Το κάνω όμως για να δώσω μια διαφορετική διάσταση μιας πραγματικότητας που ζούμε πλέον το 2007
Πχ πράγματι είναι ΤΡΑΓΙΚΟ οι ΗΡΩΕΣ του 40 να κάνουν πορεία για λίγη σύνταξη . Οπότε εκεί είναι που δεν βλέπω το 2007 να αξίζει το κόπο τόσος πατριωτισμός

δ) Ολα ξεκίνησαν από το θέμα που μου φάνηκε γελείο αρχικά . Ο καλός συνομιλητής που το έθεσε ίσως να μην είχε φανταστεί τη συνέχεια
Μου φάνηκε λοιπόν πολύ αστείο να προσευχηθεί κάποιος για να νικήσει η ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΜΕ τους Τούρκους
Υπάρχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ Ζητήματα ΕλληνοΤουρκικά
υπάρχουν ΠΟΛΛΑ προβλήματα και το καλύτερο είναι να λύνονται ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ με πόλεμο όχι σε ΨΥΧΕΣ αλλά σε πολιτικό κόστος και οικονομικό
Αν οι Τούρκοι σήμερα έχουν εξαπολύσει προπαγάνδα δεν φταίνε αυτοί , αυτοί τη δουλειά τους κάνουν
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ που δεν κάνουμε ότι μπορούμε για το αντίθετο μέσα από διαβήματα διαμαρτυρίες κτλπ
Ισως πάλι να το κάνουμε και να μη το ξέρω . Δεν είμαι και πολιτικός εκπρόσωπος

Με χαλάει όμως απίστευτα να βλέπω ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ να παρακαλάμε να Σφαγιαστεί κόσμος
Αν μου έλεγες να ξαναπάρω πίσω το σπίτι μου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να σφάξω τα παιδιά μιας μάνας , θα έλεγε ΟΧΙ
Στο μυαλό μου ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και ΣΦΑΓΕΑΣ δεν ταιριάζει
Οχι μόνο ανθρώπων ούτε καν ζώων όπως έχει ειπωθεί ξανά στο φόρουμ

Ετσι λοιπόν κλείνοντας αυτή την διαμάχη να σου πω και σένα Κατερίνα και σένα Ελενας και σε όσους βιάστηκαν να με χαρακτηρίσουν πως σέβομαι τις απόψεις του καθενός αλλά διασκεδάζω να σχολιάζω κάτι που θα μου φανεί κουφό

Ναι οκ αυτό είναι το λάθος μου . Ε ουδείς τέλειος
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

Ταπεινή μου άποψη. Το κάθε μέλος μπορεί να θεωρεί κάποιο θέμα ως σοβαρό ή ως αδιάφορο, μπορεί να το θεωρεί ως "επιπέδου" ή όχι, ανάλογα με την κρίοση του. Αν το θεωρεί αδιάφορο μπορεί να μην συμμετάσχει. Εξάλλου υπάρχουν τόσα άλλα θέματα στο φόρουμ...Επίσης μπορεί να ανοίξει κάποιο θέμα που ο ίδιος θεωρεί ενδιαφέρον. Δεν βρίσκω τον λόγο να γίνονται επιθέσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων ή θέσεων.
Φιλικά :)
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

paroikos έγραψε:Ταπεινή μου άποψη. Το κάθε μέλος μπορεί να θεωρεί κάποιο θέμα ως σοβαρό ή ως αδιάφορο, μπορεί να το θεωρεί ως "επιπέδου" ή όχι, ανάλογα με την κρίοση του. Αν το θεωρεί αδιάφορο μπορεί να μην συμμετάσχει. Εξάλλου υπάρχουν τόσα άλλα θέματα στο φόρουμ...Επίσης μπορεί να ανοίξει κάποιο θέμα που ο ίδιος θεωρεί ενδιαφέρον. Δεν βρίσκω τον λόγο να γίνονται επιθέσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων ή θέσεων.
Να κι ένας άνθρωπος που η νηστεία λειτουργεί :wink: :)
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

paroikos έγραψε: ανάλογα με την κρίοση του. Φιλικά :)
Οχι πες μου
Εχω άδικο που θέλω να ξαναμπεί το edit στα post ? :lol:
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
paroikos έγραψε:Ταπεινή μου άποψη. Το κάθε μέλος μπορεί να θεωρεί κάποιο θέμα ως σοβαρό ή ως αδιάφορο, μπορεί να το θεωρεί ως "επιπέδου" ή όχι, ανάλογα με την κρίοση του. Αν το θεωρεί αδιάφορο μπορεί να μην συμμετάσχει. Εξάλλου υπάρχουν τόσα άλλα θέματα στο φόρουμ...Επίσης μπορεί να ανοίξει κάποιο θέμα που ο ίδιος θεωρεί ενδιαφέρον. Δεν βρίσκω τον λόγο να γίνονται επιθέσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων ή θέσεων.
Να κι ένας άνθρωπος που η νηστεία λειτουργεί :wink: :)
το θέμα μας ελίναι άλλο κι όχι η νηστεία που κάνω ή δεν κάνω φίλε Μάνο
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν σου άρεσε το θέμα Μάνο, άρχισες τις ειρωνίες και τα μπινελίκια, ιο αποπροσανατόλισες, κάτσε γράφε μόνος σου τωρα που τα καταφερες..... :wink:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

paroikos έγραψε:Δεν σου άρεσε το θέμα Μάνο, άρχισες τις ειρωνίες και τα μπινελίκια, ιο αποπροσανατόλισες, κάτσε γράφε μόνος σου τωρα που τα καταφερες..... :wink:
Οκ ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΜΗ

Και θα απαντήσω σαν να ήταν απάντηση εξ αρχής

(Απλά το έπαθα σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο γιατί όλο για φιλοπολεμικές διαθέσεις έβλεπα)

Πιστεύω filtor πως η προσευχή πρέπει να είναι για πιο σημαντικά πράγματα και όχι για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα
Βέβαια και οι παίχτες ενός αγώνα κάνουν το σταυρό τους να πάνε όλα καλά
Καλό είναι να προσευχόμαστε για τα πάντα
Απλά δεν θα ήθελα να μεταφερθεί ο πόλεμος και μέσα στα γήπεδα
Ούτε να φλερτάρουμε τόσο πολύ με την ιδέα του πολέμου
Ευχαριστώ
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Βλέπω ότι η μνησικακία όμως επικρατεί
Ας είναι ...... δεν πειράζει
Εγώ την συγνώμμη μου την είπα μια φορά ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”