Καλησπέρα σας!!
Από ότι είδα η συνάντηση έγινε και μάλιστα όλοι σας καταφέρατε να πάτε, πολύ χαίρομαι:)
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγω δουλείας γιατί δουλεύω και σ/κ και είχα υπηρεσία εκείνη την ημέρα. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανακάνετε συνάντηση δεν ξέρω κάθε πότε κάνετε αλλά ελπίζω σύντομα :) 
Να είστε όλοι καλα!!

Συνάντηση στις 11 Φεβρουαρίου στην ΑΘΗΝΑ
Συντονιστής: Συντονιστές
Ritsaki, ne heren e ardshme do te vish pa tjeter, do te presim!Ritsaki έγραψε:Καλησπέρα σας!!
Από ότι είδα η συνάντηση έγινε και μάλιστα όλοι σας καταφέρατε να πάτε, πολύ χαίρομαι:)
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγω δουλείας γιατί δουλεύω και σ/κ και είχα υπηρεσία εκείνη την ημέρα. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανακάνετε συνάντηση δεν ξέρω κάθε πότε κάνετε αλλά ελπίζω σύντομα :)
Να είστε όλοι καλα!!
Gianni do vi pa tietor:) besoj se kaluat mir:)YiaVi έγραψε:Ritsaki, ne heren e ardshme do te vish pa tjeter, do te presim!Ritsaki έγραψε:Καλησπέρα σας!!
Να είστε όλοι καλα!!

): Πολύ ωραία περάσαμε αλλά την επόμενη φορά λέω να πάμε σε καμιά ταβέρνα! Ιδίως μετά το Πάσχα.
 ): Πολύ ωραία περάσαμε αλλά την επόμενη φορά λέω να πάμε σε καμιά ταβέρνα! Ιδίως μετά το Πάσχα.