Χαιρετώ όλους σας και το παραθέτω σε σας όπως το βρήκα
Αυτά τα λόγια μου τα έλεγε η κορούλα μου η (Μερούλα) όταν ήταν μόλις 6-7-ετών και συνεχίζει να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια και τώρα που ωριμάσαμε δίνουμε κάποια εξήγηση.
Έχω κάποια διαίσθηση ότι σεις θα συμφωνείτε. λοιπόν στον εκκλησιαστή κεφ. –7-εδάφιο 29- μας λέει ότι ο δημιουργός μας, έκανε τον άνθρωπο. Αλλά αυτός ο άνθρωπος επεζήτησε λογισμούς πολλούς και ανόμους.
1) Έφτιαξε πλατύτερους δρόμους με στενότερες αντιλήψεις
2) Ξοδεύει πολλά μα έχει πολύ λίγα.
3) Έφτιαξε μεγαλύτερα σπίτια με μικρότερες οικογένειες
4) Περισσότερες ανέσεις με λιγότερο χρόνο.
5) Απέκτησε περισσότερα πτυχία με ελάχιστη λογική οι άνθρωποι.
6) Περισσότερη γνώση με πολλούς ειδήμονες. Λιγότερη κρίση περισσότερα προβλήματα.
7) Πολλαπλασίασε τα υπάρχοντα του, μείωσε τις αξίες του.
9) Έμαθε πώς να βγάζει τα προς το ζείν μα δεν ξέρει πώς να ζει.
10) Διάνυσε την απόσταση Γη –Φεγγάρι, μα δυσκολεύεται να διασχίσει τον δρόμο προς συνάντηση του συγγενή του, τον αδελφό του.
11) Ας πούμε κατέκτησε το διάστημα μα κατέστρεψε και χάνει τον δικό του πλανήτη Γη.
12) Έκανε τη διάσπαση του ατόμου δηλαδή ελευθέρωσε την ενέργεια από το άτομο (η ενέργεια ισούται με τη μάζα επί την ταχύτητα του Φωτός στο τετράγωνο). Το αποτέλεσμα 300,οοο συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Και χιλιάδες αθώα παιδάκια γεννιούνται άρρωστα και βλαμμένα και ο άνθρωπος κομπάζει για τα επιστημονικά του (κακουργήματα).
13) Τι είναι ο άνθρωπος. Ευτυχώς ο Αϊνστάιν πριν κοιμηθεί τον ύπνο του θανάτου, βλέποντας τον κίνδυνο, ειλικρινά μετανοιωμένος είπε: θα προτιμούσα να γίνω κλειδαράς και όχι εγκληματίας.
Τα γεγονότα μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια