Ανθρωπινος κλωνος

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

DOMINIQUE
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από DOMINIQUE »

Μπαίνουμε σε ξένα χωράφια μου φαίνεται :cry: Δεν αφήνουμε τίποτα τελικά,δε σεβόμαστε τίποτα...τώρα δηλ.γίνονται κι επίσημα πειράματα πάνω στο ανθρώπινο είδος?
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

DOMINIQUE έγραψε:Μπαίνουμε σε ξένα χωράφια μου φαίνεται :cry: Δεν αφήνουμε τίποτα τελικά,δε σεβόμαστε τίποτα...τώρα δηλ.γίνονται κι επίσημα πειράματα πάνω στο ανθρώπινο είδος?
Τσόπα μάτια
Για αυτό μας έδωκε ο Θεός το μυαλό και την επιστήμη για να προοδεύουμε
Μακάρι να ανακαλυφτούν χίλια καλά και να νικήσουμε και τον καρκίνο
Δηλαδή συγνώμμη αλλά αν μπορούσαν οι γονείς μου από πριν γεννηθώ να αποφασίσουν να μην έχω άσθμα θα το προτιμούσα
Είναι καλύτερα τώρα που ψεκάζομαι συνέχεια λες και πρόκειται να πιάσω δάκο ? :lol:
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Είναι καλύτερα τώρα που ψεκάζομαι συνέχεια λες και πρόκειται να πιάσω δάκο ? :lol:[/quote]

για την Μουχρίτσα εχεις προσθεσει τίποτα?
πανε μαζι αυτα..Δακος και Μουχριτσα.
DOMINIQUE
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από DOMINIQUE »

Καλημέρα σε όλους.Lovethink πιστεύω ότι εδώ και χρόνια έχουν βρεί φάρμακα για πολλές σοβαρές ασθένειες αλλά είναι "λεπτό"το ζήτημα και δε συμφέρει κάποιους να τα ρίξουν στην αγορά.
Είμαι υπέρ της επιστήμης,παλιά οι άνθρωπο πέθαιναν από πνευμονία, χωρίς την εξέλιξη επιστήμης -τεχνολογίας σίγουρα θα είχαμε σοβαρά προβλήματα.

Η κλωνοποίηση μου χτυπάει άσχημα,ίσως επειδή είμαι και άσχετη.Αλλά αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει που πρέπει να σταματά ο άνθρωπος για να ξεκινά Ο ΘΕΟΣ? :?:
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

DOMINIQUE έγραψε: που πρέπει να σταματά ο άνθρωπος για να ξεκινά Ο ΘΕΟΣ? :?:
Ξέρει Αυτός
Αν μπούμε στα χωράφια του έχει το τρόπο έννοια σου , δεν είμαστε μπείτε σκύλοι αλέστε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”