Εγώ για σένα

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
giorgiaS
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Εγώ για σένα

Δημοσίευση από giorgiaS »

<<Εγώ για σένα πατέρας ,εγώ αδελφός ,εγώ σύζυγος ,εγώ σπίτι ,εγώ τροφή ,εγώ ρούχο, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιο, ότι θέλεις εγώ .Να μη σου λείψει τίποτα. Θα δουλέψω εγώ. Ήρθα να σε υπηρετήσω ,όχι να με υπηρετήσεις. Ήρθα για να σε βοηθήσω ,μα όχι να με βοηθήσεις. Εγώ ο φίλος σου, εγώ μέλος του σώματος σου ,και αδελφός και αδελφή και μητέρα. Όλα εγώ, ότι θέλεις γίνομαι αρκεί να είσαι κοντά μου. Εγώ φτωχός για σένα και αλήτης για σένα. Στο σταυρό για σένα και στον τάφο για σένα . Στον ουρανό παρακαλώ τον Πατέρα μου για σένα. Στη Γη έρχομαι πρεσβευτής του πατέρα μου για σένα. Εσύ είσαι τα πάντα για μένα , και αδελφός , και συγκληρονόμος και φίλος μου, και μέλος του σώματος μου. Τι άλλο θέλεις?>>
Ιωάννης Χρυσόστομος

Από το βιβλίο: Μικρή φιλοκαλία της καρδιάς
Ελένη Κονδύλη ,Εκδόσεις Ακρίτας, Β’ έκδοση
giorgiaS
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Εγώ για σένα

Δημοσίευση από vasilisalt »

giorgiaS έγραψε:<<Εγώ για σένα πατέρας ,εγώ αδελφός ,εγώ σήζυγος ,εγώ σπίτι ,εγώ τροφή ,εγώ ρούχο, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιο, ότι θέλεις εγώ .Να μη σου λείψει τίποτα. Θα δουλέψω εγώ. Ήρθα να σε υπηρετήσω ,όχι να με υπηρετήσεις. Ήρθα για να σε βοηθήσω ,μα όχι να με βοηθήσεις. Εγώ ο φίλος σου, εγώ μέλος του σώματος σου ,και αδελφός και αδελφή και μητέρα. Όλα εγώ, ότι θέλεις γύνομαι αρκεί να είσαι κοντά μου. Εγώ φτωχός για σένα και αλήτης για σένα. Στο σταυρό για σένα και στον τάφο για σένα . Στον ουρανό παρακαλώ τον Πατέρα μου για σένα. Στη Γη έρχομαι πρεσβευτής του πατέρα μου για σένα. Εσύ είσαι τα πάντα για μένα , και αδελφός , και συγκληρονόμος και φίλος μου, και μέλος του σώματος μου. Τι άλλο θέλεις?>>
Ιωάννης Χρυσόστομος

Από το βιβλίο: Μικρή φιλοκαλία της καρδιάς
Ελένη Κονδύλη ,Εκδόσεις Ακρίτας, Β’ έκδοση
Εξεραιτικό κίμενο ψηχής!
Σ ευχαρηστούμε πολύ.
Καλώ θα ήταν αν είναι δυνατόν να διορθόσεις λίγο τα ωρθογραφικά.
giorgiaS
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από giorgiaS »

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη και θα το προσέξω πάρα πολύ ώστε να μην ξαναγίνει :smile: :smile: :smile:
giorgiaS
GeorgiosM
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από GeorgiosM »

πολύ ωραίο! εμ, αγιος Ιωάννης Χρυσόστομος είναι αυτός!
μακάριοι εκεινοι που τον ακουσαν και τον κατανοησαν!
defender
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από defender »

Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς, όπως λέει και ο σοφός λαός..
«το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει»!

:8
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"
Άβαταρ μέλους
Ελένη
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Ελένη »

Καλησπέρα Τζωρτζίνα γλυκό περιστεράκι :8 Καλώς όρισες :25 :25 :25

Μου άρεσε πάρα πολύ το κείμενο αυτό αδελφή Τζωρτζίνα και σε ευχαριστώ θερμά για αυτό :25
giorgiaS έγραψε:Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη και θα το προσέξω πάρα πολύ ώστε να μην ξαναγίνει

Αδελφή Γεωργία :8 ευλογημένο από το Χριστό και τη μάνα Παναγιά μας να είναι πάντα αυτό το παιδί!!! :8

Αδελφή Τζωρτζίνα είδα ότι ανήρτησες συνταγή για τρουφάκια την οποία κράτησα (με copy-paste) για να την κάνω αργότερα όταν θα έχω τελειώσει με τα διαβάσματά μου και θα χω περάσει τις εξετάσεις μου... Θα την έδινα στη μαμά μου να την κάνει αλλά ήδη μου λέει ότι τρώω πολλές σοκοφρέτες :20 :? :lol: Μου αρέσουν πολύ τα γλυκά :8 Αν ξέρεις και άλλες συνταγές και το επιθυμείς και εσύ να τις βάλεις :8 Καλό σου απόγευμα :smile:
Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.

Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”