Χρόνια πολλά, καλά κι' Ευλογημένα λεβέντισσα αδελφή μας..
Νάναι η οικογένειά σου καλά και πάντα Ευλογημένη..
Νάχεις πάντα στην καρδιά σου το Χριστό και την Αγάπη Του....
Χρόνια Πολλά Δόμνα-Παρασκευή
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά Δόμνα Παρασκευή :):):)
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Λεβέντη μου , max1 , χίλια ευχαριστώ και εσένα ολόψυχα για τις ευχές σου !!! Να σαι πάντα καλά !!!
Παλικάρι μου , δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να σου πω που μένω . Μένω περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την Στουτγκάρδη . Λεβέντη μου , μα γιατί να φοβηθώ πως θα έρθεις ;;; Ισα ισα που θα χαρούμαι μα πάρα πολύ ο σύζυγος μου και εγώ εαν έρθεις !!! Και όχι μόνο εσύ αλλά να έλθετε όλοι !!!
Οπως είχα γράψει κι άλλες φορές , ο σύζυγος μου υπεραγαπάει τους Ελληνες !!! Θα σου φτιάξει και ελληνικό καφέ να γλύφεις τα δακτυλάκια σου !!! Αυτή την στιγμή μου έκανε ο σύζυγος μου ελληνικό καφέ και τον απολαμβάνω .
Παναγιώτη , και εσένα λεβοντοπαλικάρι μου , χίλια ολόψυχα ευχαριστώ για τις ευχές σου !!!!
Να σαι και εσύ πάντα καλά !!!
Παλικάρι μου , δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να σου πω που μένω . Μένω περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την Στουτγκάρδη . Λεβέντη μου , μα γιατί να φοβηθώ πως θα έρθεις ;;; Ισα ισα που θα χαρούμαι μα πάρα πολύ ο σύζυγος μου και εγώ εαν έρθεις !!! Και όχι μόνο εσύ αλλά να έλθετε όλοι !!!
Οπως είχα γράψει κι άλλες φορές , ο σύζυγος μου υπεραγαπάει τους Ελληνες !!! Θα σου φτιάξει και ελληνικό καφέ να γλύφεις τα δακτυλάκια σου !!! Αυτή την στιγμή μου έκανε ο σύζυγος μου ελληνικό καφέ και τον απολαμβάνω .
Παναγιώτη , και εσένα λεβοντοπαλικάρι μου , χίλια ολόψυχα ευχαριστώ για τις ευχές σου !!!!
Να σαι και εσύ πάντα καλά !!!
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το γλυκό που έκανα ήταν ένα κέζεκούχεν , δηλαδή μία τάρτα με κρέμα μυτζίθρας ή γιαουρτιού , δηλαδή ένα γερμανικό τζιζκείκ .
Οποιος ενδιαφέρεται για την συνταγή , ιδού :
http://www.sintagespareas.gr/sintages/a ... ouxen.html
Σας προτείνω να το κάνετε , είναι πολύ γευστικότατο και δροσερό τώρα το καλοκαίρι !!!
Οποιος ενδιαφέρεται για την συνταγή , ιδού :
http://www.sintagespareas.gr/sintages/a ... ouxen.html
Σας προτείνω να το κάνετε , είναι πολύ γευστικότατο και δροσερό τώρα το καλοκαίρι !!!
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Και εσένα , λεβέντη μου , χίλια θερμά ευχαριστώ για τις ευχές σου ! Βλέπω ότι είσαι και από την Κρήτη . Και εγώ μισή Κρητικιά είμαι . 
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά Δόμνα-Παρασκευή
Εύχομαι Χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριό μας για όλες τις Παρασκευές που γιόρταζαν! Την ευλογία της μεγάλης μας Αγίας να έχετε!
Μεταξύ άλλων γιόρταζαν τα παρακάτω μέλη μας:
1. Cordelia
2. Domna
3. Vivika και
4. Evi_j
Μεταξύ άλλων γιόρταζαν τα παρακάτω μέλη μας:
1. Cordelia
2. Domna
3. Vivika και
4. Evi_j
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.