Σήμερα είναι τα γενέθλια της Εκκλησίας! Η Πεντηκοστή!!!
Όλοι μας γιορτάζουμε και σε όλους εύχομαι Χρόνια Πολλά εν Χριστώ!
Το Άγιο Πνεύμα θεμελίωσε και εγκαινίασε την Εκκλησία μας και κανένα Μυστήριο
δεν τελείται χωρίς τον Παράκλητο!!!
Η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός...ο Παράκλητος που τόσο πολύ συκοφαντείται αιώνες τώρα
από τους αιρετικούς παπικούς και γενικά όλες τις αιρέσεις...αν και όπως λέει ο Κύριος είναι ασυγχώρητο κάτι τέτοιο...
Το Άγιο Πνεύμα, το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, το ομοούσιο με τον Πατέρα και Υιό τιμούμε και αύριο!
Χρόνια σας πολλά και ευλογημένα!
Χρόνια πολλά Χριστιανοί!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά Χριστιανοί!
Χρόνια Πολλά Φώτη !!!
Χρόνια Πολλά σε όλους !!!
Χρόνια Πολλά σε όλους !!!
Καλή Φώτιση σε όλους μας πολυαγαπημένα μου εν Χριστώ Αδέλφια!
Ο Τριαδικός Θεός μαζί μας, η Παναγιά μας να μας σκέπει και οι πρεσβείες των Αγίων μας γνωστών και αγνώστων να μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή. Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ και Λόγε του Θεού ελέησον και σώσον ημάς τους δούλους σου τους αμαρτωλούς.
Ο Τριαδικός Θεός μαζί μας, η Παναγιά μας να μας σκέπει και οι πρεσβείες των Αγίων μας γνωστών και αγνώστων να μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή. Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ και Λόγε του Θεού ελέησον και σώσον ημάς τους δούλους σου τους αμαρτωλούς.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ.
Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ Θεού, ελέησόν με.
Χρόνια Πολλά!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.