Μεταδόθηκε η παρέλαση από την ΕΡΤ; (για το 2012)

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μεταδόθηκε η παρέλαση από την ΕΡΤ; (για το 2012)

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

panagiotisspy έγραψε:
Μαυρίστε τους στην κάλπη αδέρφια,
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ....
:8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
nickzark
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nickzark »

έτσι είναι.οι εκλογές ειναι κοντά..
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Αυτό που ζούμε δεν λέγετε Δημοκρατία αλλά αστυνομοκρατία, διότι η αστυνομία δεν στρέφεται κατά των εγκληματιών, οι φόνοι, βιασμοί, ληστείες αυξήθηκαν υπερβολικά, αλλά κατά απλών πολιτών, απλών οικογενειαρχών Ελλήνων που έχουν αγανακτήσει!!! Βέβαια ευχαριστώ το Θεό που έγιναν έτσι τα πράγματα διότι αυτοί ήταν
ικανοί να βρούν δικαιολογία να μην γίνουν και οι Εκλογές!!!
Τα κόμματα του μνημονίου 1 και 2 πρέπει να μαυριστούν;
Που ήταν οι βολευτές μας;
Αλλά και ποιούς τιμούμε στις παρελάσεις; Τους επισήμους; Οι οποίοι έχουν στραμμένα τα οπίσθιά τους στον Άγνωστο Στρατιώτη; Ο πρωθυπουργός δεν έβγαλε από το
γραφείο του την Ελληνική Σημαία; Δεν τιμούμε τους Ήρωες και την Ελευθερία του έθνους; Αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ρεζιλίκι τύπου Τσαουσέσκου και Βόρειας Κορέας! Αλλά το μπαλόνι που έλεγε και ο Γέροντας Παΐσιος τώρα ξεφουσκώνει...ο Έλληνας, ο σκεπτόμενος πολίτης γνωρίζει...(ε οι παππούδες δικαιολογούνται...)

υγ. Οι ανάπηροι πολέμου δήλωσαν πως δε δέχονται αυτοί ως μαχητές για την Ελευθερία της Ελλάδας να παρελάσουν μπροστά σε επισήμους που παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία στους Γερμανούς, Ολλανδούς...
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Διόρθωση: Τα κόμματα του μνημονίου 1 και 2 συμφωνώ πως πρέπει να μαυριστούν!!!!!!!

«… κι όποιος φωνή φοβάται ν’ ακούει απ’ το λαό,

σ’ έρημο τόπο ζει και βασιλεύει,

το φόβο έχει φυλαχτό,

κάστρο φυλάει ερημικό …»

Ι.Καμπανέλη
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

fotios έγραψε:Αυτό που ζούμε δεν λέγετε Δημοκρατία αλλά αστυνομοκρατία, διότι η αστυνομία δεν στρέφεται κατά των εγκληματιών, οι φόνοι, βιασμοί, ληστείες αυξήθηκαν υπερβολικά, αλλά κατά απλών πολιτών, απλών οικογενειαρχών Ελλήνων που έχουν αγανακτήσει!!! Βέβαια ευχαριστώ το Θεό που έγιναν έτσι τα πράγματα διότι αυτοί ήταν
ικανοί να βρούν δικαιολογία να μην γίνουν και οι Εκλογές!!!
Τα κόμματα του μνημονίου 1 και 2 πρέπει να μαυριστούν;
Που ήταν οι βολευτές μας;
Αλλά και ποιούς τιμούμε στις παρελάσεις; Τους επισήμους; Οι οποίοι έχουν στραμμένα τα οπίσθιά τους στον Άγνωστο Στρατιώτη; Ο πρωθυπουργός δεν έβγαλε από το
γραφείο του την Ελληνική Σημαία; Δεν τιμούμε τους Ήρωες και την Ελευθερία του έθνους; Αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ρεζιλίκι τύπου Τσαουσέσκου και Βόρειας Κορέας! Αλλά το μπαλόνι που έλεγε και ο Γέροντας Παΐσιος τώρα ξεφουσκώνει...ο Έλληνας, ο σκεπτόμενος πολίτης γνωρίζει...(ε οι παππούδες δικαιολογούνται...)

υγ. Οι ανάπηροι πολέμου δήλωσαν πως δε δέχονται αυτοί ως μαχητές για την Ελευθερία της Ελλάδας να παρελάσουν μπροστά σε επισήμους που παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία στους Γερμανούς, Ολλανδούς...
Εκτός από τον κ. Μπαμπινιώτη ο οποίος στεκόταν πλαγίως. Και δυστυχώς είναι όπως τα λές Φώτη. Επίτηδες όλα για να μας κάνουν να προσκυνήσουμε εδαφιαία...
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

fotios έγραψε:Διόρθωση: Τα κόμματα του μνημονίου 1 και 2 συμφωνώ πως πρέπει να μαυριστούν!!!!!!!

«… κι όποιος φωνή φοβάται ν’ ακούει απ’ το λαό,

σ’ έρημο τόπο ζει και βασιλεύει,

το φόβο έχει φυλαχτό,

κάστρο φυλάει ερημικό …»

Ι.Καμπανέλη
πολύ ωραίο!!!
Άβαταρ μέλους
trader21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από trader21 »

Εικόνα

Η παρέλαση γίνεται για να τιμηθούν οι πρόγονοι μας, όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι σήμερα που έχυσαν το αίμα τους για να ζούμε εμείς τώρα ελεύθεροι (αν και φαίνεται αστείο πλέον αυτό, η έννοια της λέξης ελεύθερος σήμερα).

Η παρέλαση γίνεται για να θυμόμαστε όλοι μας ποιοι είμαστε, από πού καταγόμαστε, τι σόι λαός και έθνος είμαστε.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αδέλφια και είμαστε παρήφανοι γι αυτό.

Δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα μια χούφτα προδότες πολιτικοί να μας αναγκάζουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας.

Δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα μια χούφτα προδότες πολιτικοί να απαξιώνουν τους αγώνες των προγόνων μας.

Τις παρελάσεις πάντα τις περίμενα σαν μια γιορτή να πάρω τα παιδιά μου με τις σημαιούλες τους και να χειροκροτήσουμε και να τιμήσουμε τους παρελαύνοντες είτε είναι στρατιώτες, είτε μαθητές. Δεν θα ξεχάσω τη μεγάλη μου κόρη με πόσο καμάρι κρατούσε ψηλά τη σημαία μας σε μια μαθητική παρέλαση. Δεν θα ξεχάσω με πόσο καμάρι έκανα κι εγώ παρέλαση και ως μαθητής και ως στρατιώτης αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους τους Έλληνες Ήρωες πεσόντες και στον παππού μου που ήταν ήρωας πολέμου το 1940.

‘Όλα αυτά μια χούφτα προδότες πολιτικοί θέλουν να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε, θέλουν να μας τα στερήσουν, αλλά δεν θα τους περάσει. Να μην ξαναέρθουν στις παρελάσεις. Δεν καταλαβαίνω τι τους χρειαζόμαστε. Στη θέση τους στην εξέδρα των επισήμων ας βάλουμε φωτογραφίες αγωνιστών της Ελληνικής επανάστασης του ’21. Τι το καλύτερο να παρελαύνουν τα νιάτα μας μπροστά από τον Κολοκοτρώνη, τον Καραισκάκη, τον Κανάρη, τον Διάκο, τον Μπότσαρη και τους άλλους ΗΡΩΕΣ.

Πούλησαν την εθνική μας κυριαρχία και το μέλλον μας στα ξένα αφεντικά τους. Αυτά που δεν θα μπορέσουν ποτέ να πουλήσουν είναι :

Την ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, αυτά είναι δικά μας και δεν θα μας τα πάρουν ΠΟΤΕ !!!
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Αν και με έπιασε λίγο πολυλογία τέτοιες μέρες...δε μπορώ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου έδωσε χαρά μεγάλη, συγκίνηση για τα νέα παιδιά, για την Ελλάδα που παλεύει και αγαπάει...για τους Δασκάλους και τους Γονείς που εμφυσούν την Αγάπη για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία στους βλαστούς μας !!!
Αυτό το βίντεο είναι από μια περιοχή που ----απαγορεύτηκε---- η παρέλαση!!!
http://olympia.gr/2012/03/25/%CE%BC%CE% ... %84%CE%BF/
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Δεν μπρώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι προδότες που πούλησαν την ανεξαρτησία της χώρας με την μνήμη των ηρώων που έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν για να μείνει ανεξάρτητη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

aposal έγραψε:Δεν μπρώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι προδότες που πούλησαν την ανεξαρτησία της χώρας με την μνήμη των ηρώων που έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν για να μείνει ανεξάρτητη!
Εμείς που τόσα χρόνια τους ψηφίζαμε για να διορίσουν τα παιδιά μας για να έχουμε μέσο για για για για ,έχουμε κάποια σχέση ;
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”