"Ο Παπας στο Φανάρι" π. Διονύσιος Τάτσης
Συντονιστής: Συντονιστές
"Ο Παπας στο Φανάρι" π. Διονύσιος Τάτσης
Ενα ενδιαφέρον άρθρο του π. Διονύσιου Τάτση στον "Ορθόδοξο Τύπο " της Παρασκευής .

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΦΤΩΧΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΛΕΝΤΗ ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΣ ΒΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ.
-
stratos
- Κορυφαίος Αποστολέας

συγνωμη vfilip δεν μπορουσες να το βαλεις εκει που ειναι και τα αλλα τα παρομοια [ξανα εσυ το ανοιξες]
να κανουμε ντορο και ετσι;
ριχνουμε πραμα στην αναμπουμπουλα ε;
μ αρεσει που γραφεις στην υπογραφη σου Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές και δεν είναι δογματικές θέσεις της Εκκλησίας μας .Οι γνώσεις μου σε θεολογικά θέματα είναι μηδενικές .
Καλό αγώνα
ριχνεις τη βομβα και μετα ....... τελος οι γνωμες σου
περιεργο
λες;;;;;;
θα δειξει
να κανουμε ντορο και ετσι;
μ αρεσει που γραφεις στην υπογραφη σου Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές και δεν είναι δογματικές θέσεις της Εκκλησίας μας .Οι γνώσεις μου σε θεολογικά θέματα είναι μηδενικές .
Καλό αγώνα
περιεργο
λες;;;;;;
θα δειξει

-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
GiorgosDuess
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Οταν μιλάμε για δογματικά θέματα θα πρέπει να είμαστε ή θεολόγοι Η κληρικοί . Οπως δεν εμπιστεύεσαι το σπίτι σου να το φτιάξει ένας φιλόλογος αλλά το αναθέτεις σε έναν έμπειρο πολiτικό μηχανικό έτσι τα θέματα της Πίστης μας πρέπει να τα αναθέσουμε στους Αγίους μας κ στους έγκυρους θεολόγους ή κληρικούς .stratos έγραψε:συγνωμη vfilip δεν μπορουσες να το βαλεις εκει που ειναι και τα αλλα τα παρομοια [ξανα εσυ το ανοιξες]
να κανουμε ντορο και ετσι;![]()
Καλό αγώνα
περιεργο![]()
![]()
λες;;;;;;
θα δειξει
Εγώ δηλώνω ευθαρσώς την αμάθεια μου στα δογματικά θέματα κ παραθέτω κείμενα έγκυρων στηλοβατών της Ορθοδοξίας .
-
stratos
- Κορυφαίος Αποστολέας

ε αφου στη χρωσταω τοτε θα σου πω..GiorgosDuess έγραψε:Geia sas paides! File Strato pes mou eisai katholikos othodoksos protestantis agglikanos mormonos...Ti eisai? Pes mou. Etsi kai alloios mou ti xrostas tin apantisi. ;)
ειμαι ορθοδοξος προτεσταντης..
ξερεις απο τον ποιο σκληρο πυρηνα του προτεσταντισμου δηλαδη
βομβες,μπελφαστ,κλπ