Προσκύνημα στο Α.Ο. Χριστούγεννα 6,7,8/1/12
Συντονιστής: Συντονιστές
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκύνημα στο Α.Ο. Χριστούγεννα 6,7,8/1/12
Παντως για να είμαι ειλικρινής και εγώ πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!
Οι άνεμοι κάθε μέρα αλλάζουν.
Οι άνεμοι κάθε μέρα αλλάζουν.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

εγω δεν αγχωνομαι αλλοι κανονισουνε για μενα
ΝηΠΑΠΑ
ΝηΠΑΠΑ
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

παιδιά άσχημα νέα ... εχθές το βράδυ φίλος μου μίλησε με τον καπετάνιο ενός από τα ταχύπλοα που ξεκινούν από Ουρανούπολη ... στην περιοχή προβλέπεται Παρασκευή πρωί 6 μποφώρ νοτιοδυτικοί με σταδιακή επιδείνωση...νοτιοδυτικοί ό,τι χειρότερο δηλαδή.
όσον αφορά τις επόμενες μέρες προβλέπονται συνεχείς άνεμοι οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου αλλάζουν σε βόρειο με πολύ ισχυρή ένταση...
ο καπετάνιος είπε ότι ακόμη και το πλοιάριο της Ιερισου υπάρχει πολύ σοβσρό ενδεχόμενο να μη μπεί.
για εμένα παιδιά είναι 20ε έξοδο ...δηλαδή το πρωί της Παρασκευής μπορώ να πεταχτώ μέχρι Ουρανούπολη και το πολύ πολύ να το γυρίσω στον πρωινό καφέ...
τι γινεται όμως με όσους προκειται να υποβληθούνε σε πολύ μεγαλύτερα έξοδα...
ειλικρινά δε ξέρω αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πιο σωστό.
ΥΓ : εχθές άκουσα και το δελτίο καιρού της ετ3 με τον Αρναούτογλου... απογοητευτικά όλα όσα είπε αφου μιλούσε για ένταση ανέμων νοτιοδυτικών την Παρασκευή 8-9 μποφώρ.
για τι άλλες μέρες ανέφερε ένταση ανέμων βορείων επίσης 8 - 9 μποφωρ... υπ 'οψιν ότι και οι βόρειοι επηρεάζουν σαφώς την έξοδο αφού δυσκολύεται να δέσει το καραβι...
παιδιά πραγματικά απογοητεύτηκα , ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό το θαλασσομάνι λες και ήταν παραγγελία για τις ημέρες αυτές.
θα δούμε.
όσον αφορά τις επόμενες μέρες προβλέπονται συνεχείς άνεμοι οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου αλλάζουν σε βόρειο με πολύ ισχυρή ένταση...
ο καπετάνιος είπε ότι ακόμη και το πλοιάριο της Ιερισου υπάρχει πολύ σοβσρό ενδεχόμενο να μη μπεί.
για εμένα παιδιά είναι 20ε έξοδο ...δηλαδή το πρωί της Παρασκευής μπορώ να πεταχτώ μέχρι Ουρανούπολη και το πολύ πολύ να το γυρίσω στον πρωινό καφέ...
τι γινεται όμως με όσους προκειται να υποβληθούνε σε πολύ μεγαλύτερα έξοδα...
ειλικρινά δε ξέρω αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πιο σωστό.
ΥΓ : εχθές άκουσα και το δελτίο καιρού της ετ3 με τον Αρναούτογλου... απογοητευτικά όλα όσα είπε αφου μιλούσε για ένταση ανέμων νοτιοδυτικών την Παρασκευή 8-9 μποφώρ.
για τι άλλες μέρες ανέφερε ένταση ανέμων βορείων επίσης 8 - 9 μποφωρ... υπ 'οψιν ότι και οι βόρειοι επηρεάζουν σαφώς την έξοδο αφού δυσκολύεται να δέσει το καραβι...
παιδιά πραγματικά απογοητεύτηκα , ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό το θαλασσομάνι λες και ήταν παραγγελία για τις ημέρες αυτές.
θα δούμε.
ο Χριστός σώζει....
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στεφανε και εγω αυτήν την ενημέρωση εχω και πριν λίγο που μίλησα με της Αγιορείτικες γραμμές ολες οι θέσεις απο Βατοπαιδι ειναι κλεισμένες, που αυτό σημαίνει οτι περιμένουν απαγορευτικό απο την Ουρανούπολη.
Όπως πολυ σωστά λές προτού ξεκινήσουν τα παιδιά απο κάτω μεριά καλό είναι να δούμε τι γίνεται για να μην κάνουν τσάμπα τόσο δρόμο και τόσα έξοδα.
Όπως πολυ σωστά λές προτού ξεκινήσουν τα παιδιά απο κάτω μεριά καλό είναι να δούμε τι γίνεται για να μην κάνουν τσάμπα τόσο δρόμο και τόσα έξοδα.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Παιδιά, τι με σουμβελεύετε να κάνω;Να ανέβω ή οχι ;;Φεύγω απο Χαλκίδα .Μπαίνω κανονικά αύριο και βγαίνω Σάββατο ,με ενδεχόμενο να βγω και την Κυριακή!
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οτι θα μπεις θα μπεις................πως θα βγεις δεν ξέρω το Σαββατο........εκει ειναι θέμα φίλε μου.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χθες το βράδυ ο έγκυρος Αρναούτογλου (ΕΤ3) είπε ότι οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα είναι Ανατολικοί - Βορειοανατολικοί και από το κεντρικό Αιγαίο και κάτω αντίθετοι (Ν-ΝΔ), θα κάνουν δηλαδή κυκλωτικές κινήσεις.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγω πιστεύω οτι οσοι μπουν μέχρι και την Παρασκευή ....................δεν θα βγούν παρά μόνο την Τρίτη -Τετάρτη και φυσικά όσοι προνόησαν και έκλεισαν εισιτήρια απο Βατοπαιδι μεριά.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εμενα ενας φιλος μου Μετεωρολογος ειπε οτι θα εχουμε 1 μπωφορ
η θαλασσα θα ειναι ηπια και Ηλιοφανεια
μετα λετε με τι θα ερθω και πως θα κατεβω εδω εχουμε αλλα προβληματα απο οτι βλεπω
τελικα ας διαβασω εγω τα ψαλτικα μου για την παρασκευη γιατι δεν μας βλεπω να μπαινουμε
η θαλασσα θα ειναι ηπια και Ηλιοφανεια
μετα λετε με τι θα ερθω και πως θα κατεβω εδω εχουμε αλλα προβληματα απο οτι βλεπω
τελικα ας διαβασω εγω τα ψαλτικα μου για την παρασκευη γιατι δεν μας βλεπω να μπαινουμε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τελικά ήταν μεγάλο λάθος που δεν πείραμε κοντά τον Απόστολο.
Χρειαζόμασταν ένα άνθρωπο με μέτρα Αγίου και γνωστές Θείες δυνατότητητες.
Αντί αυτού όλοι οι αμαρτωλοί μαζί...
Νομίζω ότι για την Παρασκευή υπάρχει και πρόβλεψη σεισμού...
Για να δούμε
Χρειαζόμασταν ένα άνθρωπο με μέτρα Αγίου και γνωστές Θείες δυνατότητητες.
Αντί αυτού όλοι οι αμαρτωλοί μαζί...
Νομίζω ότι για την Παρασκευή υπάρχει και πρόβλεψη σεισμού...
Για να δούμε