Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα Μάγδα..
Νάσαι πάντα καλά, μέσα στην Αγάπη Του..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Χρόνια πολλά και ευλογημενα λοιπόν Μαγδαληνή των 2.011, και κάτι, δημοσιεύσεων...
Καλόν αγώνα να κάνεις και καλόν Παράδεισο να αποκτήσεις στο πέρας των προσπαθειών σου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Παιδιά η αδελφή μας που έχει γενέθλια σήμερα και κλείνει τα 30, ΔΕΝ είναι η magdalini των πολλών δημοσιεύσεων, αλλά η magda που έχει μόνο 2 δημοσιεύσεις..
Αλλά εν πάση περιπτώσει, αφού αναφέρθηκαν τα ονόματα και των δύο αδελφών, ας τις έχει αμφότερες πάντοτε καλά ο Θεός..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Εγώ δεν γνωρίζω ούτε τη μία, ούτε την άλλη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μία Magda (που το Χριστιανικό της όνομα είναι Μαγδαληνή) έχει γενέθλια και της εύχομαι ολόψυχα.
Χρόνια πολλά Μάγδα. Να τα εκατοστήσεις.
Πιθανολογώ πως θα είναι γνωστή του Οδυσσέα.
Και ελπίζω να μην είναι σαν τον άλλον φίλο του στο Θησείο,
που μας σέρβιρε ποικιλία από οικιακά ζώα (σκύλους, γάτες, χρυσόψαρα κλπ)
κατά την επίσκεψη του Δημητρίου στην ζούγκλα της Αθηνας...