Χρόνια πολλά στους Αρσένηδες...

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά στους Αρσένηδες...

Δημοσίευση από panagiotisspy »

panosgreece έγραψε:ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑς Ο [ HEART] ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΙΑς ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΑΡΣΕΝΙΟ [ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ] :wink:

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ
Να τον χαίρεστε Κώστα και Κωνσταντίνα..

Όλοι εσείς οι Ευβοείς αδελφοί και αδελφές, χρόνια σας πολλά και ας έχετε τις πρεβείες του Αγίου Αρσενίου..

Δόξα Τω Θεώ....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τις πρεσβείες του Αγίου Αρσενίου να έχουμε όλος ο κόσμος. Πάνο και Κώστα να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα δείτε να μεγαλώνουν όπως επιθυμείτε!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
paulina
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paulina »

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!

Πάνο και Κώστα να χαίρεστε τα παιδάκια σας!
Ο Άγιος Αρσένιος να είναι πάντα οδηγός στη ζωή τους.

Καλό Παράδεισο!
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

panosgreece έγραψε:ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑς Ο [ HEART] ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΙΑς ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΑΡΣΕΝΙΟ [ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ] :wink:

nase kala aderfe pano,na twn xereste kai na twn kamarosete opos epithimite me ths eylogies toy agioy kai toy kirioy mas.
ontos zhlepsame... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

heart έγραψε:

nase kala aderfe pano,na twn xereste kai na twn kamarosete opos epithimite me ths eylogies toy agioy kai toy kirioy mas.
ontos zhlepsame... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τετοια ζηλεια ειναι ευλογημενη .........μακαρι να ειχαμε τετοια ζηλεια για ολα ολοι μας
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”