paulina έγραψε:Σε ποιον καφέ; Μετά την Θ.Λειτουργία; Αφού ξέρεις ότι ειδικά εκείνη την ώρα δεν μπορώ. Αν μετά τη Σουρωτή έρθετε Θεσσαλονίκη για καφέ φυσικά και θα έρθω! Γι' αυτό είχα προτείνει κάτι εντός πόλεως...
Καταρχήν θα κάνεις υπακοή στον Πνευματικό σου Πατέρα και κατα δεύτερον μπορώ να έρθω εγω να σε πάρω όταν θα κάτσουν τα παιδιά για φαγητό, δεν θα κάνω πάνω απο 15 λεπτά να έρθω μεχρι Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Πολύ θα ήθελα κάποια στιγμη να ταιριάξει και να σας συναντησω και εγώ,το θέλω πάρα πολύ.Εγώ θα ανέβω στη Θεσσαλινίκη γύρω στις 18 ΝοέμβρηΔεν απελπίζομαι πάντως είμαι αισιόδοξο άτομο.ΥΠΟΜΟΝΗ
stathis73 έγραψε:Καταρχήν θα κάνεις υπακοή στον Πνευματικό σου Πατέρα
Να' ναι ευλογημένο νονέ!
stathis73 έγραψε:και κατα δεύτερον μπορώ να έρθω εγω να σε πάρω όταν θα κάτσουν τα παιδιά για φαγητό, δεν θα κάνω πάνω απο 15 λεπτά να έρθω μεχρι Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Μπορώ εγώ τώρα να αρνηθώ τέτοια προσφορά; Θα έρθω μέχρι ικεα με το λεωφορείο κι από κει θα έρθεις να με πάρεις. Δεν θα σε βάλω σε τέτοιο κόπο σε καμία περίπτωση.
stathis73 έγραψε:Καταρχήν θα κάνεις υπακοή στον Πνευματικό σου Πατέρα
Να' ναι ευλογημένο νονέ!
stathis73 έγραψε:και κατα δεύτερον μπορώ να έρθω εγω να σε πάρω όταν θα κάτσουν τα παιδιά για φαγητό, δεν θα κάνω πάνω απο 15 λεπτά να έρθω μεχρι Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Μπορώ εγώ τώρα να αρνηθώ τέτοια προσφορά; Θα έρθω μέχρι ικεα με το λεωφορείο κι από κει θα έρθεις να με πάρεις. Δεν θα σε βάλω σε τέτοιο κόπο σε καμία περίπτωση.