Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.. χρόνια πολλά και καλά..
Από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για τις πολύτιμες ευχές όλων. Να σας έχει ο Θεός καλά. Σχετικά είμαι πρόσφατο μέλος στη παρέα σας, και ας μου επιτραπεί ο όρος να πω ότι είμαι ακόμα ψαρωμένος. Εύχομαι να έχω τη τιμή να γνωρίσω αν όχι όλους, τους περισσότερους. Και με τη πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να συστηθώ στο σχετικό τόπικ. Από άγνοια αλλά και αφηρημάδα δεν το έχω κάνει ακόμα. Καλή δύναμη σε όλους.
Χρόνια Πολλά Ιωάννη- Ιωάννα
Συντονιστής: Συντονιστές
-
efthumhs
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά Ιωάννη - Ιωάννα
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε οσους και όσες γιορτάζουν σημερα. Καλό Παραδεισο!
-
nikoletap
- Συστηματικός Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά Ιωάννη- Ιωάννα
Χρόνια Πολλά και καλά σε όσους και όσες γιορτάζουν! Να είναι πάντα καλά με τις οικογένειές τους! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! 
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
χρονια πολλα και χρονια καλα σε ολους τους εορταζοντες..να εχετε υγεια ολοι σας..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ή ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ή ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

johnge έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.. χρόνια πολλά και καλά..
Από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για τις πολύτιμες ευχές όλων. Να σας έχει ο Θεός καλά. Σχετικά είμαι πρόσφατο μέλος στη παρέα σας, και ας μου επιτραπεί ο όρος να πω ότι είμαι ακόμα ψαρωμένος. Εύχομαι να έχω τη τιμή να γνωρίσω αν όχι όλους, τους περισσότερους. Και με τη πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να συστηθώ στο σχετικό τόπικ. Από άγνοια αλλά και αφηρημάδα δεν το έχω κάνει ακόμα. Καλή δύναμη σε όλους.
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, να χαίρονται το ονομά τους. Υγεία πάνω απο όλα.
Καλως ήρθες στην παρεά μας johnge
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με