Πόσες φορές αμέτρητες...μέσα στον αγώνα της ζωής μας...πέφτουμε αμαρτάνουμε ξανά και ξανά...ζητούμε βοήθεια συνεχώς..Παναγιά μου βοήθα με...Χριστέ μου σώσε με...Θεε μου λυπήσου με......λόγια ικεσίες..παρακαλητά.....σε ασθένειες...για τα παιδιά μας...για τους συγγενείς μας...για όλους και για όλα ζητάμε. Συνέχεια ζητάμε...και συνέχεια μας δίνει.....πόσο μεγάλη Αγάπη έχει ο Θεός για εμάς τους ταλαίπωρους ανθρώπους...Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!
Κάθε μέρα κάνουμε χίλα δυο πράγματα...και μέσα στις σκοτούρες της ζωής πολλές φορές ξεχνάμε την απέραντη αγάπη Του θεού , την μακροθυμία Του, την Ανέχεια Του προς τα αμαρτήματα μας.....και εμεις τα ανθρωπάκια...αυτό που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα είναι να λέμε ένα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ...τρεις μικρες μικρές λεξούλες με μια τόσο τεράστια σημασία.....
Αυτό ήθελα να γράψω μόνο.....ένα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!
Δόξα τω Θεώ!
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δόξα τω Θεώ!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Δόξα τω Θεώ!
Ειναι λεξεις που δε πρεπει να λειπουν μερα απ το λεξιλογιο μας....
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ένα "δόξα τω Θεώ" αξίζει όσο χίλια "Κύριε ελέησον"!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
angieholi
- Συντονιστής

smarti έγραψε:...αυτό που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα είναι να λέμε ένα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ...τρεις μικρες μικρές λεξούλες με μια τόσο τεράστια σημασία.....
Θα συμπλήρωνα.... κάθε μέρα και κάθε λεπτό!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
[Λήψη ____S__F_...pps (1820,5 ΚΒ)] Λήψη(1820,5 ΚΒ)
εχεις απολυτο δικιο ...πρεπει να λεμε ανεελειπως ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ
εχεις απολυτο δικιο ...πρεπει να λεμε ανεελειπως ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μπραβο Σμαρούλα. Έτσι είναι... Ακριβώς όπως τα περιγράφεις...smarti έγραψε:Πόσες φορές αμέτρητες...μέσα στον αγώνα της ζωής μας...πέφτουμε αμαρτάνουμε ξανά και ξανά...ζητούμε βοήθεια συνεχώς..Παναγιά μου βοήθα με...Χριστέ μου σώσε με...Θεε μου λυπήσου με......λόγια ικεσίες..παρακαλητά.....σε ασθένειες...για τα παιδιά μας...για τους συγγενείς μας...για όλους και για όλα ζητάμε. Συνέχεια ζητάμε...και συνέχεια μας δίνει.....πόσο μεγάλη Αγάπη έχει ο Θεός για εμάς τους ταλαίπωρους ανθρώπους...Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!
Κάθε μέρα κάνουμε χίλα δυο πράγματα...και μέσα στις σκοτούρες της ζωής πολλές φορές ξεχνάμε την απέραντη αγάπη Του θεού , την μακροθυμία Του, την Ανέχεια Του προς τα αμαρτήματα μας.....και εμεις τα ανθρωπάκια...αυτό που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα είναι να λέμε ένα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ...τρεις μικρες μικρές λεξούλες με μια τόσο τεράστια σημασία.....
Τρεις λεξούλες που λένε τα πάντα...
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
Ωραίο θέμα. Θα έπρεπε να το είχα βάλει εγώ.
Επιτέλους θα αφήσετε κανένα θέμα να το βάλω εγώ;
Έχω το Διονύση που ακέφτεται και γράφει σαν και εμένα, τώρα θα έχω και σένα.
angieholi έγραψε:smarti έγραψε:...αυτό που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα είναι να λέμε ένα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ...τρεις μικρες μικρές λεξούλες με μια τόσο τεράστια σημασία.....
Θα συμπλήρωνα.... κάθε μέρα και κάθε λεπτό!![]()
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».