Χρόνια Πολλά Σπύρο
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Χρόνια Πολλά Σπύρο
χρονια πολλαααααα σε ολους και ολες τους εορταζοντες..υγεια και καλο αγωνα..
-
dimitrisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους τους εορτάζοντες!
- christmas08
- Έμπειρος Αποστολέας

Xρονια πολλα και ευλογημενα με υγεια και αγαπη προς ολους τους εορταζοντες!
ΣΑΛΩ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΖΟΦΕΡΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΕΚΤΥΠΟΝ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΚΡΑΖΟΜΕΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
-
andreastsa
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Xρονια Πολλα στο Σπυρακο μας lockheart και στο spyrosn και σε ολους οσους γιορταζουν βεβαια

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα σε όλους όσους γιόρταζαν χθες και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, του Αγίου Ευστρατίου !
Χρόνια πολλά Σπύρο (Lockheart) και spyrosn !!!!
Χρόνια πολλά Σπύρο (Lockheart) και spyrosn !!!!
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κατοπιν εορτης χρονια πολλα καταλαβες;
Εχθες οι κυριες την κανανε ταρατσα και απο το πολυ φαγητο δεν μπορουσαν ουτε απο τον καναπε να σηκωθουν και μας ηρθαν ορεξατες σημερα και λενε χρονια πολλα

Εχθες οι κυριες την κανανε ταρατσα και απο το πολυ φαγητο δεν μπορουσαν ουτε απο τον καναπε να σηκωθουν και μας ηρθαν ορεξατες σημερα και λενε χρονια πολλα
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δε παρεξηγει ο Σπυρος σαν και σενα νομιζεις ειναι;;;stathisgrh έγραψε:Κατοπιν εορτης χρονια πολλα καταλαβες;
Εχθες οι κυριες την κανανε ταρατσα και απο το πολυ φαγητο δεν μπορουσαν ουτε απο τον καναπε να σηκωθουν και μας ηρθαν ορεξατες σημερα και λενε χρονια πολλα![]()
![]()
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εύχομαι χρόνια πολλά και, ΚΥΡΙΩΣ, αρεστά στον Κύριό μας για όλους όσους γιόρταζαν χθες!
Ο μεγάλος Άγιος Σπυρίδωνας εύχομαι να είναι πάντοτε δίπλα σας, βοηθός, προστάτης και καταφυγή σας.
Από το πτωχό μου αρχείο έχω βλέπω ότι οι Σπυρίδωνες είναι οι εξής:
1. Silverknight – Σπύρος από την Κέρκυρα, με την ιδιότητα του network security engineer.
2. LOCHEART – Σπύρος και (πρώην) άθεος! Γτνωστός και μη εξαιρετέος, έχει συμμετάσχει και στην συνάντηση του 2009!
3. spiridonas – Σπυρίδωνας από την Μακεδονία και εκπαιδευτικός!
4. Spirosn – Σπύρος από Ναύπλιο. Δημοσιογράφος, αν δεν κάνω λάθος. Επειδή υπηρετήσαμε και οι δύο ως δόκιμοι του Μηχανικού, τον θυμάμαι (ήμουν μία σειρά μετά από αυτόν) γιατί «μ’ έτρεχε» ασταμάτητα!
Ο μεγάλος Άγιος Σπυρίδωνας εύχομαι να είναι πάντοτε δίπλα σας, βοηθός, προστάτης και καταφυγή σας.
Από το πτωχό μου αρχείο έχω βλέπω ότι οι Σπυρίδωνες είναι οι εξής:
1. Silverknight – Σπύρος από την Κέρκυρα, με την ιδιότητα του network security engineer.
2. LOCHEART – Σπύρος και (πρώην) άθεος! Γτνωστός και μη εξαιρετέος, έχει συμμετάσχει και στην συνάντηση του 2009!
3. spiridonas – Σπυρίδωνας από την Μακεδονία και εκπαιδευτικός!
4. Spirosn – Σπύρος από Ναύπλιο. Δημοσιογράφος, αν δεν κάνω λάθος. Επειδή υπηρετήσαμε και οι δύο ως δόκιμοι του Μηχανικού, τον θυμάμαι (ήμουν μία σειρά μετά από αυτόν) γιατί «μ’ έτρεχε» ασταμάτητα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε όλους τους εορτάζοντες!!