Η καριέρα της πάνω από όλους και όλα …κουβέντα δεν ήθελε να ακούσει για παιδιά και σκοτούρες …έχουμε χρόνο έλεγε ,και δυσφορούσε εμφανώς όποτε κανείς ..τολμούσε να της απευθύνει ευχή για τεκνογονία …όποτε ο καλός της όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί χάζευε με παραπονεμένο βλέμμα μικρά αγγελούδια στους σπάνιους περιπάτους τους …είπαμε ….όποτε θέλω Εγώ εσύ δεν θα γεννήσεις …. Λίγο πριν τα σαράντα της του το ανακοίνωσε …θα κάνω παιδί!!! έτσι του είπε …Λίγο μετά τα σαράντα της τα μάτια της ήταν πάντα κοκκινισμένα …οι κουβέντες της πλέον μετρημένες και το βλέμμα της όπως …του καλού της … Πόσο αφελής ήμουν που νόμιζα ότι όλα τα κανονίζω εγώ ….Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε μόλις συνάντησε για πρώτη φορά στην ζωή της τον γιατρό της ψυχής …δεν φορούσε λευκή μπλούζα όπως οι τόσοι που συνάντησε για το …πρόβλημά της μα στολή αγιασμένη με χρυσοκέντητους σταυρούς …ποτισμένη απο λιβάνι και δάκρυα διαμαντένια .Και αυτός της έδωσε την καλύτερη συνταγή …μια μικρή ευχούλα που από κείνη την ημέρα αντηχούσε συνέχεια μέσα της …Την άκουσα και εγώ κάποτε να την ψιθυρίζει με φωνή τρεμάμενη ,γλυκιά και ικετευτική …Αγία μου Άννα κάνε με μάνα …. Αγία μου Άννα κάνε με μάνα…. Αγία μου Άννα κάνε με μάνα…Την άκουσα και προχθές στην βάπτιση των διδύμων της να την επαναλαμβάνει μα ήταν κάπως αλλιώτικη τούτη τη φορά η ευχή :
Αγία μου Άννα κάνε με καλή μάνα
(Βασισμένο σε Αληθινή Ιστορία) Φιλαγιορείτης
Αναρτήθηκε από ΦΙΛΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Αγία μου Άννα κάνε με μάνα
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγία μου Άννα κάνε με μάνα
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αγία μου Άννα κάνε με μάνα
Διδακτικότατη ιστορία.
Έχω βιώσει στον κύκλο μου τέτοιες περιπτώσεις!
Μπράβο στο Ελπιδάκι.
Επιτέλους έβαλε και κάτι καλό!
(Τελικά μόνο εγώ δεν έχω γράψει κάτι σωστό εδώ μέσα.
Θα κάνω μια κρούση της Αγγελικής μήπως μπορεί επ΄ αμοιβή να μου
δώσει να γράψω και εγώ κάτι αξιοπρεπές)
Έχω βιώσει στον κύκλο μου τέτοιες περιπτώσεις!
Μπράβο στο Ελπιδάκι.
Επιτέλους έβαλε και κάτι καλό!
(Τελικά μόνο εγώ δεν έχω γράψει κάτι σωστό εδώ μέσα.
Θα κάνω μια κρούση της Αγγελικής μήπως μπορεί επ΄ αμοιβή να μου
δώσει να γράψω και εγώ κάτι αξιοπρεπές)
-
mariagermania
- Τακτικό Μέλος

poli oreo to dioigima eleimon,alla den einai mono aytes pou den theloune na ginoune manes ,alla kai aytes pou xronia prospathoune alla den erxete ayti i polipothiti mera na ginoune manes,as voithisi i agia anna simera pou tin doksazoume tin giorti tis,as dosi xara stis ateknes ginekes na xaroune aytin tin eytixia.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα, να μην πηγαινουμε κοντρα ουτε στην αποφαση ζωης που πηραμε εμεις οι ιδιοι, αλλα ουτε και σε αυτο που μας ειπε ο Κυριος " αυξανεστε και ........."
Ο Σκοπος ενος ζευγαριου ειναι να κανει οικογενεια οποτε μα οποτε το ευλογησει ο Θεός και οχι να βαζουμε προγραμμα για το ποτε θα γινουμε γονεις και να κανουμε εγκληματα ( εκτρωσεις) και οταν ερθει η ωρα (με το μυαλο μας) μετα παρακαλαμε Τον Θεό να μας δωσει αυτο που εμεις σκοτωσαμε με τα χερια μας.
Πολλα ζευγαρια χρησιμοποιουν δικαιολογιες του τυπου δυσκολες εποχες δεν εχω κανεναν να μου τα κρατησει και αλλα τετοια διάφορα.
Ο Θεός επι 40 χρονια εδινε φαγητο και νερο στους Ισραιλητες που ηταν στην ερημο( με το μανα εξ ουρανου) και δεν θα ευλογηση τα παιδια του τωρα;
Αυτος που ενδιαφερετε για ολη την πλαση θα αδιαφορηση για το πιο αγαπημενο του πλασμα;
Το λεω σε ολους οσους γνωριζω αλλα και εδω μεσα σε ολες της μανες.............σας ευχομαι να γινετε ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ και ΚΑΛΗΤΕΚΝΕΣ και ο καλος Θεός θα στειλει τις ευλογιες Του.
Η Μητερα της Παναγιας μας να ειναι κοντα μας και να μας βοηθα.
Ο Σκοπος ενος ζευγαριου ειναι να κανει οικογενεια οποτε μα οποτε το ευλογησει ο Θεός και οχι να βαζουμε προγραμμα για το ποτε θα γινουμε γονεις και να κανουμε εγκληματα ( εκτρωσεις) και οταν ερθει η ωρα (με το μυαλο μας) μετα παρακαλαμε Τον Θεό να μας δωσει αυτο που εμεις σκοτωσαμε με τα χερια μας.
Πολλα ζευγαρια χρησιμοποιουν δικαιολογιες του τυπου δυσκολες εποχες δεν εχω κανεναν να μου τα κρατησει και αλλα τετοια διάφορα.
Ο Θεός επι 40 χρονια εδινε φαγητο και νερο στους Ισραιλητες που ηταν στην ερημο( με το μανα εξ ουρανου) και δεν θα ευλογηση τα παιδια του τωρα;
Αυτος που ενδιαφερετε για ολη την πλαση θα αδιαφορηση για το πιο αγαπημενο του πλασμα;
Το λεω σε ολους οσους γνωριζω αλλα και εδω μεσα σε ολες της μανες.............σας ευχομαι να γινετε ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ και ΚΑΛΗΤΕΚΝΕΣ και ο καλος Θεός θα στειλει τις ευλογιες Του.
Η Μητερα της Παναγιας μας να ειναι κοντα μας και να μας βοηθα.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.