Σμαραγδή ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Σμαραγδή ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση από aposal »

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω αυτό που έγραψες όταν πρωτοήλθες στο φόρουμ....

"Με λενε Σμαρω (Σμαραγδη),μενω στη Κατερινη, ειμαι παντρεμενενη εδω και 10 χρονια και εχω 4 πολυ ζωηρα παιδακια. Δουλευω σε γυμνασιο ως γυμναστρια και γεννηθηκα και μεγαλωα στη στουττγκαρδη Γερμανιας... Γιορτάζει 9 Μαρτίου (Αγιος Σμαραγδος ενας απο τους σαραντα μαρτυρες)"
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

smarti έγραψε:Μιας και είπες για ονόματα....Απόστολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν με λένε Σμαραγδή....αλλα το βαφτιστικό μου όνομα είναι Σμαρώώώώώώώώώώ(Με λίγα λόγια απλά Σμαρώ) ΄!! :20 :20 :20 :20
Και το καλλιτεχνικό Σμάρω!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Περιμένω να διαψεύσεις ότι το έγραψες...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

aposal έγραψε:Για του λόγου το αληθές, παραθέτω αυτό που έγραψες όταν πρωτοήλθες στο φόρουμ....

"Με λενε Σμαρω (Σμαραγδη),μενω στη Κατερινη, ειμαι παντρεμενενη εδω και 10 χρονια και εχω 4 πολυ ζωηρα παιδακια. Δουλευω σε γυμνασιο ως γυμναστρια και γεννηθηκα και μεγαλωα στη στουττγκαρδη Γερμανιας... Γιορτάζει 9 Μαρτίου (Αγιος Σμαραγδος ενας απο τους σαραντα μαρτυρες)"
Βρε τι είσαι εσύ..δεν σου ξεφευγει τίποτα.......!! :shock: :shock:
Η αλήθεια ειναι οτι έτσι νόμιζα οτι ειναι ...... αλλα μετα απο ερωτηση ενός γέροντα και του πνευματικού μου για το ονομα μου.... πριν μερικούς μήνες.... ρώτησα την μητέρα μου και μου ειπε πως με βαπτισαν με το ονομα Σμαρώ. Ενω τη γιαγιά μου Σμαραγδή.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

smarti έγραψε:Μιας και είπες για ονόματα....Απόστολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν με λένε Σμαραγδή....αλλα το βαφτιστικό μου όνομα είναι Σμαρώώώώώώώώώώ(Με λίγα λόγια απλά Σμαρώ) ΄!! :20 :20 :20 :20
Εδώ ο άλλος ο Τρισάθλιος απ΄τη Θεσσαλονίκη μας έχει βάλει όλη μέρα να λέμε χρόνια πολλά
χωρίς να ξέρουμε που......................
και εσένα σε πείραξε που απλώς σου αλλάξανε το όνομα;

Πάντως καλά έκανες και μας το είπες Σμαρώ μας, γιατί τελικά
συνήθισα το Σμαρουλίνι και νόμιζα πως έτσι σε λενε...
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Χα, χα.. καλό.... Βασίλη! :mrgreen: :mrgreen:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ρε Βασίλη από την Γερμανία είπε ότι κατάγεται όχι από την Ιταλία!
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Στην ομιλία του γεροντα Ακάκιου στη σχολή γονέων στη Κατερίνη, προς το τέλος κάνει
η Σμαρούλα ερωτήσεις στο γέροντα.
Έχω ρίξει τα γέλια της ζωής μου!!!
Τέτοια ψυχραιμία ούτε σε παιδάκι της πρωτης δημοτικού που λέει για πρωτη φορά ποίημα!!!!

Τρέμεουν τα πόδια της!
Στο περίπου λέει.

Γε γε γε ροντα, να κακακα νω και εγω μια ε ε ερώτηση;

χα χα χα χα.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εννοείς ότι κεκεδίζει;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”