ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες..να σας δινει ο Θεος υγεια και να ειστε καλα εσεις και οι οικογενειες σας..και φυσικα καλο αγωνα στην πνευματικη ζωη..
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρονια πολλα στον Νικο (filotas) sto διαχειριστη μας agio oros kai σε ολα τα παιδια που γιορταζουν σημερα.
Ο Αγιος Νικολαος να ειναι προστατης σας.
Ο Αγιος Νικολαος να ειναι προστατης σας.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα ιδιαίτερα στον διαχειριστή του φόρουμ μας.
Νίκο να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ο Θεός να σου χαρίζει υγεία και δύναμη για να μας αντέχεις !!!!!
Χρόνια Πολλά στους Νίκους μας και στις Νικολέτες !
Χρόνια Πολλά ιδιαιτέρως στον Νίκο (filotas), στον Νickolao (νέο μέλος) στην Νικολέτα (από την Καλαμάτα), στον Νικολάκη της Ελπίδας μας και σε όλους όσους έχετε φίλοι μου που γιορτάζουν !!!
Χρόνια Πολλά και σε όσους ξέχασα και να με συγχωρούν !
Νίκο να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ο Θεός να σου χαρίζει υγεία και δύναμη για να μας αντέχεις !!!!!
Χρόνια Πολλά ιδιαιτέρως στον Νίκο (filotas), στον Νickolao (νέο μέλος) στην Νικολέτα (από την Καλαμάτα), στον Νικολάκη της Ελπίδας μας και σε όλους όσους έχετε φίλοι μου που γιορτάζουν !!!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά καλά ευλογημένα και Θεάρεστα στον Κύριο.........Χρόνια πολλά στον Διαχειριστή μας τον Νίκο( που τον ευχαριστούμε για όλα), στον Νίκο μας (filota), στον Νίκο μας από τη Λάρισα( NIkolaos-9), στην Νικολέττα μας(nikoletap),στον Νίκο μας(Nickolas),στη Γρηγορία μας(grigoria-ka)που έχει τα (32) της γενέθλια και στον μικρό της Ελπίδας μας!! Και σε όλους και όλες που εορτάζουν σήμερα! Καλήν Μετάνοια και καλόν Παράδεισο παιδιά!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

tkots έγραψε:Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα ιδιαίτερα στον διαχειριστή του φόρουμ μας.
Η Σμαραγδη ηταν πιο πληρες στις ευχες της, αλλα μονο οταν ερθει ο αρχειοφυλακας- βουρδουναρης θα εχουμε στο 100% πληροτητα στις ευχες μας.smarti έγραψε:Χρόνια πολλά καλά ευλογημένα και Θεάρεστα στον Κύριο.........Χρόνια πολλά στον Διαχειριστή μας τον Νίκο( που τον ευχαριστούμε για όλα), στον Νίκο μας (filota), στον Νίκο μας από τη Λάρισα( NIkolaos-9), στην Νικολέττα μας(nikoletap),στον Νίκο μας(Nickolas),στη Γρηγορία μας(grigoria-ka)που έχει τα (32) της γενέθλια και στον μικρό της Ελπίδας μας!! Και σε όλους και όλες που εορτάζουν σήμερα! Καλήν Μετάνοια και καλόν Παράδεισο παιδιά!!
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Όπου Νίκος λεβεντιά!
Χρόνια πολλά στον ΦΙΛΟ ΜΟΥ το Νίκο τον ΄΄ηγούμενο΄΄.
Χρόνια πολλά στον Νικόλαος τον filota, αυτόν τον ευγενέστατο σοφό κύριο!
Χρόνια πολλά στον Nikolaos-9, το μέλος που πραγματικά μας λείπει (ένας ωραίος άνθρωπος)!!! Εύχομαι σύντομη επιστροφή.
Χρόνια πολλά στη Nikoletap και στον Nickolaς με πολύ αγάπη!
Χρόνια πολλά στη αγαπημένη μας Γρηγορία για τα γενεθλιά της!
Επίσης χρόνια πολλά στο Νικολακη της Ελπίδας και στον Νικολάκη τον δικό μου!!!
Να μας ζήσουν!
Όπου Νίκος λεβεντιά!
Χρόνια πολλά στον Nikolaos-9, το μέλος που πραγματικά μας λείπει (ένας ωραίος άνθρωπος)!!! Εύχομαι σύντομη επιστροφή.
Να μας ζήσουν!
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια τους Πολλά με Υγεία, Αρεστά στον Κύριό μας. Να τους χαιρόμαστε εμείς και Οι Οικογένειές τους!!!!!!smarti έγραψε:Χρόνια πολλά καλά ευλογημένα και Θεάρεστα στον Κύριο.........Χρόνια πολλά στον Διαχειριστή μας τον Νίκο( που τον ευχαριστούμε για όλα), στον Νίκο μας (filota), στον Νίκο μας από τη Λάρισα( NIkolaos-9), στην Νικολέττα μας(nikoletap),στον Νίκο μας(Nickolas),στη Γρηγορία μας(grigoria-ka)που έχει τα (32) της γενέθλια και στον μικρό της Ελπίδας μας!! Και σε όλους και όλες που εορτάζουν σήμερα! Καλήν Μετάνοια και καλόν Παράδεισο παιδιά!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βασίλη, Χρόνια Πολλά με Υγεία στον Νικολάκη σας!!! Να τον Χαίρεστε και να τον καμαρώσετε όπως εσείς επιθυμείτε!!!!!vasilisalt έγραψε:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Όπου Νίκος λεβεντιά!
Να μας ζήσουν!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν. Ο άγιος μαζι σας σκέπη και προστασία σας. Υγεία και δύναμη για ότι έρχεται και όλα τα καλά να τα έχετε όσο πιο σύντομα γίνεται.
ο Χριστός σώζει....