Εξω απο την πύλη του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, συνεργείο καναλιού όχι της Βενετίας, προκάλεσε αναστάτωση και παρεμπόδιση των εισερχομένων να προσκυνήσουν, ζητώντας επιτακτικά να μιλήσουν οι ιερείς του Ναού.
Ο λόγος απο ότι ακούσαμε ήταν ότι ότι κάποια ενορίτης έγραψε στην εν λόγω Εκκλησία περιουσιακό της στοιχείο, και δεν το έπραξε προς όφελος συγγενικού της προσώπου,το οποίο ορρυόταν έξω απο το Ναό.
Απο πότε ο τρόπος της διάθεσης της περιουσίας μας, πρέπει να έχει την έγκριση των δημοσιογράφων ,και απο πότε οι αστικές - αν υπάρχουν διαφορές- πρέπει να γίνονται θέαμα με σκοπό να δημιουργούνται εσφαλμένες και κατευθυνόμενες εντυπώσεις, απο παλιά θα μου πείτε..... Το θράσσος τους ήταν απερίγραπτο.
Πριν λίγη ώρα
Συντονιστής: Συντονιστές
Πριν λίγη ώρα
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
-
efthumhs
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πριν λίγη ώρα
Μ.Δ.Κ. έγραψε:Εξω απο την πύλη του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, συνεργείο καναλιού όχι της Βενετίας, προκάλεσε αναστάτωση και παρεμπόδιση των εισερχομένων να προσκυνήσουν, ζητώντας επιτακτικά να μιλήσουν οι ιερείς του Ναού.
Ο λόγος απο ότι ακούσαμε ήταν ότι ότι κάποια ενορίτης έγραψε στην εν λόγω Εκκλησία περιουσιακό της στοιχείο, και δεν το έπραξε προς όφελος συγγενικού της προσώπου,το οποίο ορρυόταν έξω απο το Ναό.
Απο πότε ο τρόπος της διάθεσης της περιουσίας μας, πρέπει να έχει την έγκριση των δημοσιογράφων ,και απο πότε οι αστικές - αν υπάρχουν διαφορές- πρέπει να γίνονται θέαμα με σκοπό να δημιουργούνται εσφαλμένες και κατευθυνόμενες εντυπώσεις, απο παλιά θα μου πείτε..... Το θράσσος τους ήταν απερίγραπτο.
Η πρώτη μου αντίδραση --->
Η δεύτερη --> Απογοήτευση... Πώς κάνουν έτσι για τα φθαρτά και τα γήινα; Τα λόγια σου Μ.Δ.Κ με περιγράφουν απόλυτα: "Απο πότε ο τρόπος της διάθεσης της περιουσίας μας, πρέπει να έχει την έγκριση των δημοσιογράφων ,και απο πότε οι αστικές - αν υπάρχουν διαφορές- πρέπει να γίνονται θέαμα με σκοπό να δημιουργούνται εσφαλμένες και κατευθυνόμενες εντυπώσεις, απο παλιά θα μου πείτε..... Το θράσσος τους ήταν απερίγραπτο"....
Η δεύτερη --> Απογοήτευση... Πώς κάνουν έτσι για τα φθαρτά και τα γήινα; Τα λόγια σου Μ.Δ.Κ με περιγράφουν απόλυτα: "Απο πότε ο τρόπος της διάθεσης της περιουσίας μας, πρέπει να έχει την έγκριση των δημοσιογράφων ,και απο πότε οι αστικές - αν υπάρχουν διαφορές- πρέπει να γίνονται θέαμα με σκοπό να δημιουργούνται εσφαλμένες και κατευθυνόμενες εντυπώσεις, απο παλιά θα μου πείτε..... Το θράσσος τους ήταν απερίγραπτο"....
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πάντα τραβάνε τέτοια γεγονότα τους δημοσιογράφους δυστυχώς. Βλέπετε η "κακιά" Εκκλησία με απειλές και αφορισμούς κάνει πλύση εγκεφάλων των χαζών πιστών που τρέχουν να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν στις εκκλησίες και τους παπάδες. Και βέβαια οι δημοσιογράφοι έχουν την υποστήριξη των καλών και φτωχών συγγενών, που αδικήθηκαν και που οι ιερείς της εκάστοτε εκκλησίας έπαιξαν άσχημο παιχνίδι εις βάρος τους.
Να δω πότε θα οργισθεί ο Κύριος να μας δώσει όχι απλά δέκα σφαλιάρες, χίλιες δέκα μπας και συνέλθουμε. Κρίμα..
Να δω πότε θα οργισθεί ο Κύριος να μας δώσει όχι απλά δέκα σφαλιάρες, χίλιες δέκα μπας και συνέλθουμε. Κρίμα..
Αν εγώ χόρτασα απο την αδιαφορία και την κακότητα των λοιπών συγγενών μου - άλλο αν έχω παιδιά και συγγενείς πρώτου βαθμού- και θέλω μετά το θάνατό μου να δωρήσω κάτι στην Εκκλησία κακώς πράττω;
Γιατί τα τσιράκια δεν πάνε έξω απο τα Καζίνα που χάνονται περιουσίες και καταστράφηκαν οικογένειες να κάνουν ρεπορτάζ;
Γιατί δεν λένε για τις οικογένειες που καταστρέφονται οικονομικά λόγω των ναρκωτικών;
Γιατί τα τσιράκια δεν πάνε έξω απο τα Καζίνα που χάνονται περιουσίες και καταστράφηκαν οικογένειες να κάνουν ρεπορτάζ;
Γιατί δεν λένε για τις οικογένειες που καταστρέφονται οικονομικά λόγω των ναρκωτικών;
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδερφε πιστευεις πραγματικα οτι τυχαια γινονται ολα αυτα;Μ.Δ.Κ. έγραψε:Αν εγώ χόρτασα απο την αδιαφορία και την κακότητα των λοιπών συγγενών μου - άλλο αν έχω παιδιά και συγγενείς πρώτου βαθμού- και θέλω μετά το θάνατό μου να δωρήσω κάτι στην Εκκλησία κακώς πράττω;
Τα ρεμαλια αντι να ασχολουνται με τα λεφτα που δινουν στους "Κλεφτες" υποψηφους πολιτικους τωρα στις εκλογες εν μεσω κρισης καθονται τα χαμενα κορμια εξω απο τις εκκλησιες για να δημιουργουν θεματα, θαρεις και θα παρουν νομπελ δημοσιογραφειας τα παρταλια, αντε μην αρχισω μεσημεριατικα παλι.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τίποτα δεν γίνετε τυχαία ,stathisgrh έγραψε:Αδερφε πιστευεις πραγματικα οτι τυχαια γινονται ολα αυτα;Μ.Δ.Κ. έγραψε:Αν εγώ χόρτασα απο την αδιαφορία και την κακότητα των λοιπών συγγενών μου - άλλο αν έχω παιδιά και συγγενείς πρώτου βαθμού- και θέλω μετά το θάνατό μου να δωρήσω κάτι στην Εκκλησία κακώς πράττω;
Τα ρεμαλια αντι να ασχολουνται με τα λεφτα που δινουν στους "Κλεφτες" υποψηφους πολιτικους τωρα στις εκλογες εν μεσω κρισης καθονται τα χαμενα κορμια εξω απο τις εκκλησιες για να δημιουργουν θεματα, θαρεις και θα παρουν νομπελ δημοσιογραφειας τα παρταλια, αντε μην αρχισω μεσημεριατικα παλι.
μην δίνουμε ώμως "χρεία τω πονηρώ Δαίμονι κατακυριεύσε της αθλίας και παρημένης μας ψυχής"
Είπαμε , η Ορθοδοξία βάλλετε πανταχόθεν.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.