Χρονια πολλα στο χανι, του ευχομαι να κανει ακομα πιο πολους μεζεδες για τον βασιλη, γιατι την προηγουμενη φορα λεει δεν χορτασε, επισης να πω περαστικα σε ολο τον νομο δραμας και στα περιχωρα για την προσελευση του εκ γερμανιας παρανοικου σαλου και δεν ξερω εγω τι αλλο και καλη υπομονη να δινει ο Θεός στην δημητρουλα της "ελεημον" ελπιζω να ειναι και στην πραξη ελεημον και οχι μονο στο λογια....................... να σου ζησει η κορουλα σου ελπιδα, ευχομαι να σε κανει υπομονη η καημενη .... με εσας που εμπλεξαν τι να πω ο Θεος να τους δινει κουραγιο ολους
Τωρα τι να πω ευχομαι ο Αγιος να ειναι προστατης σας και σε εσας και στις οικογενειες σας αγαπημενα μου αδερφια.............αγαπημενα; τελος παντων και ευχομαι καλο παραδεισο σε εσας ............γιατι οι συζηγοι σας θα πανε σιγουρα με εσας που εμπλεξαν
Ο καλος Θεός και η Κυρα μας η Παναγια και ο Αγιος Δημητριος να ειναι βοηθεια σας.
stathisgrh έγραψε:Χρονια πολλα στο χανι, του ευχομαι να κανει ακομα πιο πολους μεζεδες για τον βασιλη, γιατι την προηγουμενη φορα λεει δεν χορτασε, επισης να πω περαστικα σε ολο τον νομο δραμας και στα περιχωρα για την προσελευση του εκ γερμανιας παρανοικου σαλου και δεν ξερω εγω τι αλλο και καλη υπομονη να δινει ο Θεός στην δημητρουλα της "ελεημον" ελπιζω να ειναι και στην πραξη ελεημον και οχι μονο στο λογια....................... να σου ζησει η κορουλα σου ελπιδα, ευχομαι να σε κανει υπομονη η καημενη .... με εσας που εμπλεξαν τι να πω ο Θεος να τους δινει κουραγιο ολους
Τωρα τι να πω ευχομαι ο Αγιος να ειναι προστατης σας και σε εσας και στις οικογενειες σας αγαπημενα μου αδερφια.............αγαπημενα; τελος παντων και ευχομαι καλο παραδεισο σε εσας ............γιατι οι συζηγοι σας θα πανε σιγουρα με εσας που εμπλεξαν
Ο καλος Θεός και η Κυρα μας η Παναγια και ο Αγιος Δημητριος να ειναι βοηθεια σας.
Με κανει Σταθη μου με κανει πολυ υπομονη κι αυτη και οσοι γυρνανε γυρω απ τον αξονα μου......
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
tkots έγραψε:Xρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα στον Δημήτρη από τις Σέρρες και στον Δημήτρη από την Κορινθία !
Για όσους δεν γνωρίζουν τον Δημήτρη από την Κορινθία, είναι αυτός που οδηγούσε το παπόρι από το Ιράν...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Εύχομαι χρόνια γεμάτα από τον καλόν αγώνα, τον αγώνα υπέρ του Χριστού, για όλους όσους γιορτάζουν σήμερα. Για όλα τα μέλη του φόρουμ, και για τις οικογένειές τους, για όλους τους φίλους και τα πρόσωπα που αγαπάμε!
Το πτωχό μου αρχείο έχει βρει μερικούς από αυτούς που πέρασαν από το φόρουμ. Μπορείψ να υπάρχουν κι άλλοι που αυτή τη στιγμή διαφεύγουν από τον λαμπρόν μου νουν, γιαυτό όσοι τους γνωρίζετε να τους προσθέσετε στη λίστα, σας παρακαλώ!
1. Dimi79 – η Δήμητρα που έγινε αισίως 79 ετών
2. Dimitris39 – ο Δημήτρης ο μπουγατσάς, που ήταν ΚΑΠΟΤΕ 39 ετών. Αναζητείται ο μόνιμος τόπος κατοικίας του. Οι τελευταίες πληροφορίες της Αγγελικής Νικολούλη αναφέρουν ότι κινείται μεταξύ Δοϊράνης, Σερρών, Μελισσοχωρίου, Δράμας, Κομοτινής και Ιεράπετρας.
3. δημήτρης – ο Δημήτρης ο στρατιωτικός
4. anvidea – Δημήτριος, αγνώστων λοιπών στοιχείων
5. Dimitris1 – Εύχομαι να είναι καλά αυτός και η αγαπημένη του οικογένεια
6. Dimitris213 – Ο Αθηναίος που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Καβάλα.
7. Dimitris32 - Δημήτριος, αγνώστων λοιπών στοιχείων
8. dimitrismpr – ο Δημήτρης ο Λαρισινός
9. fotios – ο Δημήτρης που έγινε γνωστός ως Φώτιος. Από Πτολεμαΐδα μεριά.
10. jimysn – Δημήτρης ο εκπαιδευτικός, που έμενε Τρίκαλα, όταν μπήκε στο φόρουμ.
11. dimitrisgr – ο πλέον αμαρτωλός του φόρουμ. Συναγωνίζεται τον ελεεινό και τρισάθλιο Απόστολο. Ο Δημήτρης, πλέον όλων των άλλων, δεν έχει πάει ποτέ στο Α.Ο. χωρίς shaker και Marlboro! (άμα είσαι αγωνιστής…). Αφήστε που δεν μένει στην Κορινθία, αλλά στην ...Νεμέα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Χρόνια πολλά λοιπόν στον Δημήτρη το Χαναίο, το Δημήτρη το Σαλεμαίο, τον Δημήτρη τον Φωταίο, την Δήμητρα την Θεσσαλονικαία
και όλους τους υπόλοιπους που γνωρίζουμε ή δεν γνωρίζουμε.
Ο Άγιος Δημήτρης να σας στηρίζει και να σας ευλογεί, όπως τον μαθητή του Νέστορα,
ώστε να κατορθώσετε και εσείς το εξής αξιοθαύμαστο:
αν και "μικροκαμωμένοι" να νικήσετε τους αόρατους και "γιγαντόσωμους εχθρούς" σας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Χρόνια καλά και ευλογημένα σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες όλου του κόσμου.
Ο Αγιος Δημήτριος να πρεσβεύει γιά όλους μας.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Χρόνια Πολλά σ' όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες. Ο Θεός πρεσβείες του Αγίου Δημητρίου να σας έχει όλους καλά και να μας ενισχύει όλους στις δοκιμασίες, που περνάει σήμερα η Πατρίδα μας κι ο καθένας από μας ξεχωριστά.