Εφαρμόζεται & δεν το ξέρουμε; Τα φώτα σας παρακαλώ!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
XRHSTOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 22, 2006 6:00 am
Επικοινωνία:

Εφαρμόζεται & δεν το ξέρουμε; Τα φώτα σας παρακαλώ!

Δημοσίευση από XRHSTOS »

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://antipliroforisi.blogspot.com/201 ... st_20.html Διαβαζουμε,
Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι.
Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή ισχυρίστηκε οτι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.

Αυτό ήταν το φοβερό παράπτωμα για το οποίο τον απέταξαν απο την υπηρεσία του. Ο αστυνομικός είναι έγγαμος με δυο παιδιά, δεν πήρε καμιά αποζημείωση και δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για ασφαλιστική κάλυψη.

Τα προαναφερθέντα ανακοινώθηκαν στην εκπομπή του κ. Χατζάρα στο κανάλι «Bluesky» απο τον δικηγόρο του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι η νομοθεσία βάση της οποίας απετάχθει ο αστυνομικός παραβαίνει θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία.

Ζούμε στην αποκαλούμενη «Χούντα του ΠΑΣΟΚ» στην οποία όλοι έχουν δικαιώματα εκτός απο τους Ελληνες και τους Χριστιανούς.

Καλούμε όλους τους Ελληνες και τους Χριστιανούς να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να συμπαρασταθούν στον εν λόγω αστυνομικό.

Να προσθέσουμε ακόμα οτι η κυβέρνηση δια του κ. Ραγκούση μας διέταξε οτι όλοι οι Ελληνες πολίτες μέχρι το τέλος του 2011 θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη.
Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα τα σώματα ασφαλείας, ενω αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.

Κατα τη διάρκεια της συζήτησης στο «Bluesky» ειπώθηκε και το εξής περίεργο.
Η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι;


και ρωταω... αρχισε να εκδιδεται η καρτα;;; πως αντεδρασε ο αστυνομικος;;
τους υποχρεωσε κανενας;;; αν καποιος ξερει!! ας μας διαφωτισει!!
lathras
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 24, 2009 2:41 pm
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :-)

Δημοσίευση από lathras »

Δεν ξέρω για τα σώματα ασφαλείας, πάντως ένας συνάδελφος μου που πήγε εχθές να αλλάξει την ταυτότητά του τον ενημέρωσαν ότι δεν γίνονται αλλαγές ταυτότητας γιατί περιμένουν την εναρξη του μέτρου της κάρτας του πολίτη.
Πάντως η κάρτα του πολίτη δεν έχει αρχίσει να δίνεται....τουλάχιστον σε πολίτες.
Άβαταρ μέλους
XRHSTOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 22, 2006 6:00 am
Επικοινωνία:

Re: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :-)

Δημοσίευση από XRHSTOS »

δλδ παμε ντουγρου.... απο οτι φαινεται............
βασικα κατι τετοιο ξεπερνα τις θρησκευτικες πεποιθησεις του ανθρωπου... ειναι θεμα ελευθεριας πλεον...
ολοι ανεξαρτητως θρησκευματος ακομα κ οι αναρχικοι ειδικα αυτοι θα ελεγα...
οψομεθα!!
paratiritis88
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 24, 2007 6:00 am

Re: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :-)

Δημοσίευση από paratiritis88 »



Ελπίζουμε, ότι ο αδελφός πού τον απέταξαν ( λές καί ηταν αυτός ο προδότης ενώ προδότες είναι κάποιοι άλλοι...), να πάει το θέμα στό Ανώτατο Δικαστήριο,στό Συμβούλιο Επικρατείας, καί ακολούθως στά Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Καί σίγουρα, κάποιο απ΄ αυτά, θα καταδικάσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως καί την Ελλάδα αναγκάζοντας τους για επαναπρόσληψη του Αστυνομικού καί για πληρωμή τών δεδουλευμένων του πού έχασε καί μάλιστα με τον ανάλογο τόκο!

Όταν πέσουν οί πρώτες καταδίκες για το θέμα αυτό, τότε θα μάθουν κάποιοι καρεκλοκένταυροι ότι όταν προσελήφθηκαν οί αστυνομικοί αυτοί στήν Υπηρεσία τους, στήν σύμβασή τους δέν υπάρχουν τέτοιοι όροι πού οί σημερινοί μετά βίας θέλουν τώρα να επιβάλλουν.

Άν υπήρχαν τέτοιοι όροι τότε άνθρωποι με υψηλό φρόνημα συνείδησης δεν θα κατετάσσοντο στό Σώμα !

Κανείς δεν μπορεί λοιπόν να διώξει κανέναν, όταν οί συμβάσεις εργασίας τής πρόσληψής του δεν περιείχαν όρους πού σήμερα κάποιοι ετσιθελικά βάζουν!

Εδώ, υπάρχουν κλέφτες καί καταχραστές αστυνομικοί πού ενώ έχουν καταδικαστεί από δικαστήρια καί υπηρεσιακά συμβούλια εν τούτοις λόγω τών συνεχών δικαστηρίων πού γίνονται εναντίον καταδικαστικών αποφάσεων, το αστυνομικό σώμα αναγκάζεται νά τούς μισθοδοτεί κανονικά μή μπορώντας να κάνει αλλοιώς μέχρι να τελεσιδικήση η απόφαση!

Σ΄ αυτούς όλους λοιπόν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, βρήκανε μόνο τον αστυνομικό αυτό να εφαρμόσουν Xιτλερική καταπίεση, προφανώς για να φοβηθούν καί οί υπόλοιποι.

Όμως δεν θα τούς περάσει καί ο καθένας θα κριθεί από τίς πράξεις του στό βάθος τής αδέκαστης Ιστορίας!


paratiritis88
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 6472
Εγγραφή: Δευ Απρ 19, 2010 8:44 am
Τοποθεσία: Ευστάθιος-Λευκός Πύργος της Μακεδονίας.

Re: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :-)

Δημοσίευση από stathis73 »

Αδερφια εχω αρχισει να πιστευω οτι μας ψεκαζουν με ΣΟΔΑ και γι αυτο τα ΧΩΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ δεν εξηγειτε αλλιως, παντος και αυτα που γινονται στην χωρα του σαρκοζι πιστευω οτι και εκει ειναι κατευθηνομενα, ( στηριξες την ελλαδα για να μην μπουνε τα "σκοπια μας" )θα σου δειξω εγω, γινονται σημεια και τερατα και εμεις δεσμιοι των δανειων τα κοιταμε απο μια αποσταση " ασφαλειας", ετσι νομιζουμε και τους αφηνουμε να μας οδηγουν σιγα σιγα εκει που θελουν.
Πρεπει επιτελους η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΜΑς να μιληση στο λαο γιατι αυτη η αργοπορια ειναι πολυ υποπτη και την εκλαμβανω ως αρνηση "δικαιοσυνης " θα ελεγα. :angryfire :angryfire :angryfire ας προσεξουν γιατι ο λαος θα ξεσηκωθει και θα αποδοση την δικαιοσυνη που πρεπει και κυριως εκει που πρεπει........ :45 :45 :45 :45 :45
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4119
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 11, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Νίκος@Κοζάνη
Επικοινωνία:

Re: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :-)

Δημοσίευση από filotas »

Το ξαναείπα δεν παίζεστε μ' αυτό το θέμα. Υπάρχει άλλο ανοιχτό σχετικό θέμα για την κάρτα του πολίτη 43 ολόκληρες σελίδες, δεν χορτάσατε ακόμη.

Τι ιστορίες είναι πάλι αυτές; Ποια κάρτα του πολίτη θ΄αντικαταστήσει την ταυτότητα; Ποιος σας το είπε αυτό; Ποιες είναι οι πηγές σας; Μου είπε ο ένας και άκουσα απ' τον άλλο; Κανένα επίσημο στοιχείο έχετε; Πως ξεσηκώνετε έτσι τον κόσμο με φήμες και αερολογίες;

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους λίγο, όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 6177
Εγγραφή: Παρ Ιουν 19, 2009 12:19 pm

Re: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :-)

Δημοσίευση από vasilisalt »

Είδα το βιντεάκι της αρχικής παραπομπής.
Είναι πράγματι περίεργα όλα αυτά.

Να πω βέβαια πως μου κινεί την περιέργεια αν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα πως δεν έχει γίνει ΄΄σεισμός΄΄.
Κάτι βρωμάει...
Βρε παιδιά, εδώ όταν ένας αστυνομικός, σκοτώνει δυο τρεις, βιάζει πέντε έξι κλπ κλπ κλπ
αποτάσσετε από το σώμα μετά από κάποια χρόνια.
Τώρα τι έγινε και τον καθάρισαν αμέσως???
Θα μου επιτρέψετε, κατ΄ αρχην να μη το πιστέψω ως γεγονός, τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζεται.
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 2185
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 28, 2005 5:00 am
Τοποθεσία: ΛΑΡΙΣΑ

Re: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :-)

Δημοσίευση από nikiforos »

vasilisalt έγραψε:Είδα το βιντεάκι της αρχικής παραπομπής.
Είναι πράγματι περίεργα όλα αυτά.

Να πω βέβαια πως μου κινεί την περιέργεια αν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα πως δεν έχει γίνει ΄΄σεισμός΄΄.
Κάτι βρωμάει...
Βρε παιδιά, εδώ όταν ένας αστυνομικός, σκοτώνει δυο τρεις, βιάζει πέντε έξι κλπ κλπ κλπ
αποτάσσετε από το σώμα μετά από κάποια χρόνια.
Τώρα τι έγινε και τον καθάρισαν αμέσως???
Θα μου επιτρέψετε, κατ΄ αρχην να μη το πιστέψω ως γεγονός, τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζεται.
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...
Αν είναι αλήθεια τα όσα αναφέρονται και αποτάχθηκε ο Αστυνομικός για αυτούς τους λόγους, είναι τότε σοβαρό θέμα. Όμως από όσα διάβασα σε άλλη ιστοσελίδα σε σχέση με ψηφιακά έγγραφα, όπως Διαβατήρια και Διπλώματα οδήγησης αυτοκινήτου, που και αυτά έχουν Tsips, και περιέχουν πληροφορίες που κανένας κάτοχος δεν γνωρίζει, που αναγράφονται τα στοιχεία ταυτότητάς μας και έχουν και την φωτογραφία μας σε ψηφιακή μορφή και εκδίδονται έδώ και 4 χρόνια, μήπως θα έπρεπε να μας απασχολήσει το ίδιο ή και περισσότερο.!!!!!!!!!!

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα:
"Ήδη η αρμόδια Διεύθυνση έχει αναλάβει την έκδοση των νέων διαβατηρίων, των νέων αδειών ικανότητας οδήγησης, καθώς και την έκδοση των 55.000 νέων δελτίων ταυτοτήτων του αστυνομικού προσωπικού. Η συγκεκριμένη Υπηρεσία από τον Ιανουάριο του 2006 έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2009 έχει εκδώσει 2.281.327 διαβατήρια, ενώ πέρσι έχει εκδώσει 587.047

νέες άδειες ικανότητας οδήγησης."
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1324
Εγγραφή: Τετ Ιουν 16, 2010 8:55 am

Re: Εφαρμόζεται & δεν το ξέρουμε; Τα φώτα σας παρακαλώ!

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Ακούστηκε και το όνομα του εν λόγω αστυνομικού, καθώς επίσης ότι η αντίστοιχη κάρτα του πολίτη, για τα σώματα ασφαλείας, στρατό κ.λ.π. θα δοθεί πριν απο αυτή των πολιτών......τις καταγγελίες τις έκανε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
pepiixthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2008 5:00 am
Τοποθεσία: ΚΑΒΑΛΑ...Ευτέρπη - Πέπη

Re: Εφαρμόζεται & δεν το ξέρουμε; Τα φώτα σας παρακαλώ!

Δημοσίευση από pepiixthis »

«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”