Είμαι ακόμα στο δρόμο Του

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
irida
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Είμαι ακόμα στο δρόμο Του

Δημοσίευση από irida »

Μετα απο καιρο σας γραφω παλι. Σας γραφω για να σας πω οτι εμαι ακομα στο δρομο Του και στα χναρια της διδασκαλιας Του. Παλια αγαπουσα τους ανθρωπους, ομως στο βαθος τους αγαπουσα για μενα, για να μην τους χασω, για να μην νοιωσω εγω ασχημα. Τωρα τους αγαπω γι αυτο που ο καθενας τους ειναι, οπως κι αν ειναι. Παλια απεριπτα τους ανθρωπους για να νοιωσω εγω καλα, για να νοιωσω εγω ανωτερη. Τωρα επαψα να τους αποριπτω, εβαλα τον εαυτο μου αναμεσα τους και εγινα ενα με αυτους. Παλια σιχαινομουνα τους ανθρωπους. Τωρα δεν τρελλαινομαι οταν κατα τυχη με ακουμπουν και δεν δισταζω να τους δωσω το χερι μου οταν θα χρειαστουν την βοηθεια μου. Μην φανταστειτε οτι τα καταφερνω τοσο τελεια οσο τα γραφω. Ομως συνεχιζω να αγωνιζωμαι και να προσευχομαι στον Θεο να μου δινει δυναμη. Εκει που καταρεουν ολα ομως σαν χαρτινος πυργος και ηψυχη μου κοματιαζεται ειναι μπρος στην ανεξηγητη κακια και μενος μερικων ανθρωπων. Και τοτε ακομα προσπαθω να μαζεψω τα κοματια μου και να προσπαθησω να νοιωσω αυτους τους ανθρωπους, να τους κατανοησω και να προσευχηθω γι αυτους. Ας δινει δυναμη λοιπον ο Κυριος και σε μενα και σε κεινους να καταφερουμε να κανουμε πραξη ολοι μαζι το "αγαπατε αλληλους".
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ειμαι ακομα στο δρομο Του

Δημοσίευση από stathis73 »

[quote="irida"] Εκει που καταρεουν ολα ομως σαν χαρτινος πυργος και ηψυχη μου κοματιαζεται ειναι μπρος στην ανεξηγητη κακια και μενος μερικων ανθρωπων. Και τοτε ακομα προσπαθω να μαζεψω τα κοματια μου και να προσπαθησω να νοιωσω αυτους τους ανθρωπους, να τους κατανοησω και να προσευχηθω γι αυτους.

Αφου εχεις την δυναμη για να προσευχεσε εναντια σε αυτους που σε πληγωνουν τοτε εισαι σε πολυ καλο δρομο.
Ο Θεός αυτες τις προσευχες ακουει.
Μπραβο σου, ευχομαι καλον αγωνα και καλο παραδεισο να εχεις
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Είμαι ακόμα στο δρόμο Του

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Συγχαίρουμε αδελφή εν Χριστώ, για τον πνευματικό σου αγώνα, καμαρώνουμε για την καρδιά σου που γεμίζει όλο και περισσότερο από Χριστό,ας κάνουμε όλοι υπομονή, με πίστη, αγάπη, προσευχή και προσοχή, ή μάλλον προσοχή και προσευχή. Εύχου και για εμάς όλους εδώ που γράφουμε δυό κουβέντες από καρδιάς, κάτω στην άμμο, και που έρχεται ο ενάντιος άνεμος του κόσμου με μανία να τις σβήσει....
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Εύγε Ελευθερία.
Σε ευχαριστούμε για την κατάθεσή σου, που δίνει σε όλους μας Ελπίδα και κουράγιο.
Νάσαι καλά, συνέχισε τον αγώνα σου, καλή δύναμη σου εύχομαι αδελφή.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Πολύ καλό μήνυμα! Καλόν αγώνα σου εύχομαι, καλή μετάνοια και, βέβαια, καλόν Παράδεισο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
inaf
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από inaf »

Ένα τραγουδάκι ενός έλληνα των καιρών μας που θυμάμαι που και που λέει: .....Μην κρατάς λογαριασμούς για τους αδελφούς, δεν υπηρετείς αυτούς αλλά τον Λυτρωτή Σου..... Μακάρι να είμαστε κοντά Του ή....... να γυρίσουμε κοντά Του και να Τον θυμίζουμε σε όσους ξεχάσαν το όνομά Του. Μακάρι κάθε φορά που ξεστρατίζουμε να Τον θυμόμαστε γρήγορα και να Του ζητάμε να μας ξαναδεχθεί κοντά Του. Μακάρι να είμαστε ακόμα στον δρόμο Του μέχρι το τέλος της εδώ ζωής μας. Καλόν αγώνα!
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Ελευθερία μας έλειψες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”