Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάτι τόσο "επίσημο" στο μυαλό μου...
Σκέφτηκα "θα βρίσκομαι που θα βρίσκομαι Αθήνα, θα πάω που θα πάω για έναν καφέ ή για φαγητό, ας ξεκλέψω λίγο χρόνο να συναντήσω και κανέναν αδερφό-ή απ' το φόρουμ. Κι' αν μπορεί νάρθει και η σύζυγος ακόμη καλύτερα"
Αυτά είχα σκεφτεί και έβαλα το τόπικ.
Ο καλός μου αδελφός ο Κυριάκος, που πράγματι θάθελα να τον δω γιατί στην προηγούμενη συνάντηση, όλες κι' όλες δυό κουβέντες μόνο προλάβαμε και είπαμε, "άπλωσε" το θέμα, του έδωσε πνευματικό ενδιαφέρον και καλά έκανε ο άνθρωπος.
Αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό και δόκιμο (τουλάχιστον για μένα), να μπω στην διαδικασία με κονβόϊ αυτοκινήτων και ταξίδια με υπεραστικά λεωφορεία.
Ας οργανωθεί από το επίσημο φόρουμ σε άλλη χρονική στιγμή μιά τέτοια πνευματικού περιεχομένου συνάντηση και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να παραστώ.
Και αισθάνομαι και μιά αμηχανία αυτή τη στιγμή, που έχω ζαλίσει ολόκληρο το φόρουμ με όλα τούτα.
Εν πάση περιπτώσει
eleimon έγραψε:να το κανουμε Παρασκευη κατα τις 5;
Ας γίνει έτσι, εγώ συμφωνώ. Νομίζω άλλωστε ότι οι περισσότεροι προτιμούν Παρασκευή και όχι Πέμπτη.
Ή πάλι, μπορούμε να το αφήσουμε τελείως, να μην πρήζω όλους εσάς αδέρφια και να μην ταλαιπωρώ τους διαχειριστές που δεν φταίνε σε τίποτα, (ίσως μάλιστα να μην έπρεπε να βάλω το θέμα, ίσως μιά κοσμικού τύπου συνάντηση να μην έχει καν θέση σε ένα Ορθόδοξο φόρουμ), μήπως μάλιστα να καταργούσαμε τελείως το τόπικ, να ζητούσα να διαγραφεί. Και να κανονίζαμε όσοι θέλουμε, από τηλεφώνου ή με π.μ. το τι ακριβώς θα κάναμε.
Ζητώ συγγνώμη από όλους σας αδέρφια μου για όλο αυτό το "αλαλούμ"..

Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.