Νέα προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. για τον Σεπτ. 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Athanasius
- Συστηματικός Αποστολέας

Re: Νέα προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. για τον Σεπτ. 2010
Δυστυχώς αδελφοί όταν μπορούσα δεν πήγα στο Άγιο Όρος έτρεχα στα υλικά και αδιαφόρετα πράγματα , ώσπου έφαγα το «χαστούκι»» και έμεινα παράλυτος από σκλήρυνση κατά πλακάς εδώ και 17 χρόνια και επιτέλους γνώρισα το ΧΡΙΣΤΟ .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
Μέγας Αλέξανδρος
Καθώς είπες και εσύ, αν και δεν πήγες στο Όρος, γνώρισες το Χριστό τελικά, λόγω και του μεγάλου Σταυρού σου. Υπομονή και κουράγιο αδελφέ.Athanasius έγραψε:Δυστυχώς αδελφοί όταν μπορούσα δεν πήγα στο Άγιο Όρος έτρεχα στα υλικά και αδιαφόρετα πράγματα , ώσπου έφαγα το «χαστούκι»» και έμεινα παράλυτος από σκλήρυνση κατά πλακάς εδώ και 17 χρόνια και επιτέλους γνώρισα το ΧΡΙΣΤΟ .
Ούτε εγώ πήγα ποτέ, και πίστεψέ με δεν νιώθω καμιά ιδιαίτερη επιθυμία εις το να πάω. Όμως υπάρχουν πολλοί που ωφελήθηκαν πηγαίνοντας εκεί.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
-
Athanasius
- Συστηματικός Αποστολέας

Μ.Δ.Κ. έγραψε:Καθώς είπες και εσύ, αν και δεν πήγες στο Όρος, γνώρισες το Χριστό τελικά, λόγω και του μεγάλου Σταυρού σου. Υπομονή και κουράγιο αδελφέ.Athanasius έγραψε:Δυστυχώς αδελφοί όταν μπορούσα δεν πήγα στο Άγιο Όρος έτρεχα στα υλικά και αδιαφόρετα πράγματα , ώσπου έφαγα το «χαστούκι»» και έμεινα παράλυτος από σκλήρυνση κατά πλακάς εδώ και 17 χρόνια και επιτέλους γνώρισα το ΧΡΙΣΤΟ .
Ούτε εγώ πήγα ποτέ, και πίστεψέ με δεν νιώθω καμιά ιδιαίτερη επιθυμία εις το να πάω. Όμως υπάρχουν πολλοί που ωφελήθηκαν πηγαίνοντας εκεί.
Σ’ ευχαριστώ αδελφέ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,Άγιος Γρηγόριος
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
Μέγας Αλέξανδρος
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για τα καλά λόγια, όσο αφορά τα μετριότατα κείμενα που καμμιά φορά γράφω.aposal έγραψε:Πάνο μου αδημονούμε να δούμε τα γραπτά σου κείμενα! Μην μας βασανίζεις άλλο, σε παρακαλούμε!
Κατά δεύτερον συγγνώμη που έχω καθυστερήσει.
Αλλά όμως, για να διηγηθώ το Αγιορείτικο προσκύνημά μας, χρειάζεται διάθεση, έμπνευση και ελεύθερος χρόνος.
Και δυστυχώς και τα τρία αυτά προαπαιτούμενα, τα αναζητώ διακαώς τελευταία.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ Αθανάσιε, σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας κάτι τόσο προσωπικό.Athanasius έγραψε:Δυστυχώς αδελφοί όταν μπορούσα δεν πήγα στο Άγιο Όρος έτρεχα στα υλικά και αδιαφόρετα πράγματα , ώσπου έφαγα το «χαστούκι»» και έμεινα παράλυτος από σκλήρυνση κατά πλακάς εδώ και 17 χρόνια και επιτέλους γνώρισα το ΧΡΙΣΤΟ .
,Άγιος Γρηγόριος
Προσωπικά με συγκίνησες πολύ με αυτό, είναι πράγμα που δείχνει πάρα πολύ μεγάλη αδελφικότητα.
Καλή δύναμη, καλή υπομονή, καλόν αγώνα αδελφέ μου (έχεις και το όνομα του γιού μου).
Νάχεις πάντα την Ευλογία του Κυρίου.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Athanasius έγραψε:Δυστυχώς αδελφοί όταν μπορούσα δεν πήγα στο Άγιο Όρος έτρεχα στα υλικά και αδιαφόρετα πράγματα , ώσπου έφαγα το «χαστούκι»» και έμεινα παράλυτος από σκλήρυνση κατά πλακάς εδώ και 17 χρόνια και επιτέλους γνώρισα το ΧΡΙΣΤΟ .
,Άγιος Γρηγόριος
Κι ενα κερακι για τον Θεμιστοκλη και τη Βασιλικη μη το ξεχασετε βρε παιδια....
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλή δύναμη δοκιμαζόμενε αδελφέ μας! Ο Θεός να σου δίνει υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση.Athanasius έγραψε:Δυστυχώς αδελφοί όταν μπορούσα δεν πήγα στο Άγιο Όρος έτρεχα στα υλικά και αδιαφόρετα πράγματα , ώσπου έφαγα το «χαστούκι»» και έμεινα παράλυτος από σκλήρυνση κατά πλακάς εδώ και 17 χρόνια και επιτέλους γνώρισα το ΧΡΙΣΤΟ .
,Άγιος Γρηγόριος
Έχεις καμιά σχέση με τον Θανάση54;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μίλησα πριν από λίγο με τον Οδυσσέα. Στη ρουμάνικη σκήτη είναι και όλα βαίνουν καλώς.
Μου είπε πως το πρωί πέρασαν από την ίδια πόρτα που είχα σφηνώσει στη διαδρομή προς
το γέροντα Γαβριήλ και σφήνωσε και αυτός.
Ψάχνω να βρω τι μπορεί να έχει συμβεί.
α) πάχυνε ο Οδυσσέας
β) μίκρηνε η πόρτα
γ) με βρήκε μικρό και με κοροιδεύει
δ) δεν ξέρω, δεν απαντώ
ε) ο κανένας (από άλλο γκάλλοπ)
στ) ο Απόστολος φταίει
ζ) του έχουν κάνει μάγια
Θα ήθελα τις απόψεις σας.
Πέρα από τη πλακίτσα αυρίο μου είπε βαραίνει το πρόγραμμα.
Ποδαρατο για Αγία Άννα.
(Πω πω τι γλίτωσα.....)
Μου είπε πως το πρωί πέρασαν από την ίδια πόρτα που είχα σφηνώσει στη διαδρομή προς
το γέροντα Γαβριήλ και σφήνωσε και αυτός.
Ψάχνω να βρω τι μπορεί να έχει συμβεί.
α) πάχυνε ο Οδυσσέας
β) μίκρηνε η πόρτα
γ) με βρήκε μικρό και με κοροιδεύει
δ) δεν ξέρω, δεν απαντώ
ε) ο κανένας (από άλλο γκάλλοπ)
στ) ο Απόστολος φταίει
ζ) του έχουν κάνει μάγια
Θα ήθελα τις απόψεις σας.
Πέρα από τη πλακίτσα αυρίο μου είπε βαραίνει το πρόγραμμα.
Ποδαρατο για Αγία Άννα.
(Πω πω τι γλίτωσα.....)
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εχθες μιλησα 99 φορες με τον Σταθη
και του εστειλα 105.5 Μυνηματα ειναι ολοι τους καλα
ο Σταθης πτωμα απο την ατπνια ενας ροχαλιζει λεει πολλυ
μιλησανε και με τον Πατερα Ιωσηφ

μετα απο το 88 τηλεφωνημα με πηρε και εκεινη την στιγμη ετρωγα Τουρτα σε ενα ευλογημενο σπιτη σε μια καλη οικογενεια
του το ειπα και δεν ζηλεψε καθολου
σημερα θα τον δωσο λιγο ρεπο απο εμενα ετσι να εχει και ησυχια
και του εστειλα 105.5 Μυνηματα ειναι ολοι τους καλα
ο Σταθης πτωμα απο την ατπνια ενας ροχαλιζει λεει πολλυ
μιλησανε και με τον Πατερα Ιωσηφ

μετα απο το 88 τηλεφωνημα με πηρε και εκεινη την στιγμη ετρωγα Τουρτα σε ενα ευλογημενο σπιτη σε μια καλη οικογενεια
του το ειπα και δεν ζηλεψε καθολου
σημερα θα τον δωσο λιγο ρεπο απο εμενα ετσι να εχει και ησυχια
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ελπίζω του χρόνου να είμαστε κι εμείς εκεί (Παναγιώτηηηηηηη)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.