Έλα Γυναίκα να κάνουμε κανένα παιδάκι!!!

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Έλα Γυναίκα να κάνουμε κανένα παιδάκι!!!

Δημοσίευση από Domna »

Τα παιδια τα κανουμε εμεις?
Αν και αυτο πιστευουμε οι περισσοτεροι,οτι αν εμεις δεν κανουμε την επαφη δεν θα γεννηθουν τα παιδια.
Ναι αλλα αν δεν ...
θελει και ο Θεος,οσο και να προσπαθουμε δεν προκειτε να γινει τιποτε.
Ολα ειναι απο τον Θεο.
Τα παντα ειναι δικα του.
Η εντολη που εδωσε ο Θεος ηταν ''Αυξανεσθε και πληθυνεστε''
Και οσο παμε μειονομαστε εμεις οι Βαπτισμενοι και Μυρωμενοι Ορθοδοξοι Ελληνες Χριστιανοι.
Δεν υπαρχει πλεον εμπιστοσυνη και πιστη στον Θεο.
Ολα νομιζουμε γινονται απο τον εαυτο μας,μας εχει φαει ο εγωισμος.
Γιναμε θεοι και κανουμε το δικο μας.
Μπορει ο Θεος ολα να τα ανεχεται αλλα ολα απο Αυτον εξαρτωνται.
Ποσα ζευγαρια αφηνονται στην χαρη του Θεου να αποκτησουν οσα παιδια τους δωσει ο Θεος?
Μα η αντισυλληψη σημερα κυριαρχει.
Θελουμε εμεις να κανονισουμε ποσα παιδια να κανουμε,ο λεγομενος οικογενειακος προγραμματισμος.
Ολα τα θελουμε να τα φτιαξουμε κομμενα και ραμμενα στα μετρα μας.
Οι εκτρωσεις καθε μερα αυξανονται,φτασαμε να γινονται μεχρι και 500.000 δολοφονιες τον χρονο στην χωρα μας.
Ολοι κοιταζουν την ευκολια τους,την καλοπεραση και την ησυχια τους.
Ενα σκυλι εχει περισσοτερη αξια απο ενα παιδι σημερα,εκει καταντησαμε.
Το προβλημα ειναι το οικονομικο...πως θα τα βγαλουμε περα με πολλα παιδια?
Εχουν εξοδα τα παιδια,λενε ...η πρωτη δικαιολογια.
Μα τα παιδια δεν εχουν τα εξοδα,αλλα οι ιδιοι οι γονεις κανουν τις σπαταλες.

Λειπει η εμπιστοσυνη στον Θεο.
Για να δινει ο Θεος κατι παραπανω ξερει.
Οι κοποι θα αμοιφθουν την καταλληλη στιγμη.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ,ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.
ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ

http://dieyxontonagion.blogspot.com/201 ... .html#more
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΕΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!

Δημοσίευση από ψυχουλα »

Μετα τα τραγικα γεγονοτα της 5ης Μαΐου και την παραλογη, σκληρη δολοφονια 4 ψυχών, ακουσαμε και ακουμε συχνα τους δημοφιλείς μας δημοσιογραφους αλλα και πολιτικους και διασημους ολων των κατηγοριων να λενε οτι χαθηκαν 4 και οχι 3 ανθρωποι γιατι και το αγεννητο εμβρυο ηταν ψυχη που χαθηκε κτλ κτλ. Εδειξαν μεγαλη ευαισθησια, γραφτηκαν και επιστολες που θα εστελνε αν μπορουσε το αγεννητο παιδι κτλ. Πολλες φορες το ειπαν παιδι να σημειωσω, οχι εμβρυο.

Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που φωναζουν οτι η εκτρωση δεν ειναι φονος, δεν ειναι στερηση ζωης, οτι το εμβρυο δεν ειναι παιδι απλως καποια κυτταρα σε καποιο σταδιο εξελιξης, καποιο εν δυναμει παιδι, ενα κομματι της μητερας που το κυοφορει και δε μπορει να ζησει μονο του αρα μπλα μπλα μπλα...

Τι να πω, νομιζω οτι ζω την απολυτη παρανοια!

Δεν ειμαι αντιθετη στο νομο υπερ των εκτρωσεων, γιατι αυτος που θελει να την κανει θα την κανει ουτως ή άλλως, ομως θα ηθελα να βαζουν τις μητερες να βλεπουν σχετικα βιντεακια εκτρωσεων πρωτα, να κανουν την εκτρωση με επισκληριδιο ωστε να βλεπουν χερια ποδια να φευγουν κομματιασμενα και να υπογραφουν υποχρεωτικα και ενα χαρτι οτι ναι δινω τη συγκαταθεση μου στη δολοφονια του παιδιου μου και οχι να βολευονται πισω απο ουδετερες λεξεις οπως αποξεση, διακοπη κτλ. Πιστευω οτι ετσι θα μειωνονταν τα ποσοστα δραματικα.

Θα ηθελα να ενημερωνονται για τα κεντρα προστασιας αγεννητου παιδιου και οποιες λυσεις υπαρχουν οι οποιες σε αντιθεση με την αντισυλληψη κτλ δεν διαφημιζονται και δεν γνωστοποιουνται καθολου δυστυχως στα ΜΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ. Γιατι οι περισσοτερες κοπελιτσες που πανε τρομοκρατημενες στο γυναικολογο δεν πιστευω οτι μαθαινουν τιποτε απο ολα αυτα. Ειναι οι ιδιες κοπελες που αργοτερα γινονται οι καλυτερες μανες αρα λοιπον δεν ειναι κακες απλως δεν ξερουν τις περισσοτερες φορες. και αν ηξεραν τι ακριβως γινεται σε μια εκτρωση και επισης και τις εναλλακτικες που υπαρχουν δε θα εκαναν την εκτρωση.

Επισης, θα ηθελα οι γονεις αυτων των κοριτσιων (και αγοριων) να μη στελνουν τα αγεννητα εγγονια τους στο δημιο. Γιατι ποτε δεν ακουω για την ευθυνη των παππουδων που ειναι οι ιδιοι που με την υπερβολικη τους αυστηροτητα σπρωχνουν τα παιδια τους σε μια κρυφη εκτρωση. Ειναι οι ιδιοι που οταν το μαθαινουν στελνουν την κορη τους στον χασαπη. Και ειναι οι ιδιοι που οταν αργοτερα γινουν παππουδες τελικα στα εγγονια εκεινα που ηρθαν στη ζωη συμφωνα με το προγραμμα τους διαλαλουν οτι του παιδιου τους το παιδι ειναι δυο φορες παιδι μου.

Ειναι και οι γονεις εκεινοι που δεν ειναι παιδακια, ειναι παντρεμενοι και δεν αντεχουν τα οικονομικα τους. Δε μπορω να καταλαβω πως ενας ανθρωπος που εχει ηδη γινει γονιος αντεχει στη σκεψη της εκτρωσης και δε μπορω να τον δικαιολογησω απο τη στιγμη που υπαρχουν οικογενειες που περιμενουν πως και τι ενα παιδακι να τους δωσει χαρα και μπορουν ευκολα να βρουν μια τετοια οικογενεια και το παιδι τους να ζησει και καποιοι ανθρωποι να γινουν ευτυχισμενοι. Ειναι εγωιστικο να λες αφου δε μπορω να το εχω εγω ας μη τοχει κανεις. Φυσικα, γονεις που ειναι μακρια απο το Θεο, πρεπει να κανουν αντισυλληψη οταν πιστευουν οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για ενα αλλο παιδι. Γιατι χωρις πιστη, οντως μπορει να μην ανταπεξελθουν. (αυτοι που οντως εχουν οικονομικο προβλημα οχι εκεινοι που νομιζουν οτι εχουν!)
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Έλα Γυναίκα να κάνουμε κανένα παιδάκι!!!

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Εννοείται πως συμφωνώ και επαυξάνω.
Να προσθέσω μόνο, πως μεγάλο ρόλο στο προκείμενο ζήτημα, παίζει η απίστευτη κοινωνική προκατάληψη.
Η κοινωνία είναι έτοιμη να κατασπαράξει και να διαπομπεύσει, οποιονδήποτε ξεφεύγει έστω και λίγο από το πρότυπο που η ίδια έχει δημιουργήσει.
Κανείς βέβαια δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά ιδίως για τους πολύ νέους ανθρώπους.
Ας σκεφτούμε τους εαυτούς μας, στην θέση των γονέων αυτών των νέων ανθρώπων.
Η μήπως δεν το θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε αυτό?
Μήπως λέμε "μακρυά από μένα αυτό"?

Γιατί αν το λέμε, πώς περιμένουμε από αυτούς να μην πουν το ίδιο με εμάς?
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Έλα Γυναίκα να κάνουμε κανένα παιδάκι!!!

Δημοσίευση από ψυχουλα »

panagiotisspy έγραψε:Εννοείται πως συμφωνώ και επαυξάνω.
Να προσθέσω μόνο, πως μεγάλο ρόλο στο προκείμενο ζήτημα, παίζει η απίστευτη κοινωνική προκατάληψη.
Η κοινωνία είναι έτοιμη να κατασπαράξει και να διαπομπεύσει, οποιονδήποτε ξεφεύγει έστω και λίγο από το πρότυπο που η ίδια έχει δημιουργήσει.
Κανείς βέβαια δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά ιδίως για τους πολύ νέους ανθρώπους.
Ας σκεφτούμε τους εαυτούς μας, στην θέση των γονέων αυτών των νέων ανθρώπων.
Η μήπως δεν το θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε αυτό?
Μήπως λέμε "μακρυά από μένα αυτό"?

Γιατί αν το λέμε, πώς περιμένουμε από αυτούς να μην πουν το ίδιο με εμάς?
Παναγιωτη μου επειδη ειμαι μανα για αυτο δε μπορω να καταλαβω πως θα αφηνα ποτε την κορη μου να κανει τετοιο κακο στον εαυτο της και στο παιδι της χαριν οποιασδηποτε κοινωνικης προκαταληψης. Για τα παιδια το δεχομαι να φοβουνται την κοινωνικη προκαταληψη ή τους γονεις τους αλλα για γονεις 40 και χρονων που εχει πηξει το μυαλο τους (υποτιθεται) μου ειναι εξωφρενικο να βαζουν τον κοσμο πανω απο το παιδι και το εγγονι τους! Οποίος παραλογισμός!
Προσωπικα τουλαχιστον το εχω σκεφτει πολλες φορες δεν ειμαι αυτης της λογικης, μακρια απο μενα αυτο γιατι ποτε δεν ξερεις!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”