Χρόνια πολλά Ελπίδα.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά Ελπίδα.
Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω την ακριβή ηλικία σου, αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι την προηγούμενη δεκαετία (ολόκληρη) ήσουν τριάντα "και κάτι".
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aυτες οι γλωσσες πια.....κοψιμο απ τη ριζα θελουνaposal έγραψε:Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω την ακριβή ηλικία σου, αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι την προηγούμενη δεκαετία (ολόκληρη) ήσουν τριάντα "και κάτι".
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
nikolaos-9
Χρόνια σου πολλά Ελπίδα μου! Ο Κύριος να σου χαρίζει υγεία και δύναμη. Να τα εκατοστήσεις!
Αφού δε μας έκανε χαλκομανία το τραμ
, προχθές που βρεθήκαμε, σίγουρα θα ξεπεράσεις τα 100 χρόνια!!!!
Επαρχιώτης οδηγός είμαι άλλωστε, που να ξέρω ποιά είναι τα φανάρια του τράμ! (Τελικά όμως δε μας πάτησε και τον ήπιαμε τον καφέ μας!!
)
Αφού δε μας έκανε χαλκομανία το τραμ
Επαρχιώτης οδηγός είμαι άλλωστε, που να ξέρω ποιά είναι τα φανάρια του τράμ! (Τελικά όμως δε μας πάτησε και τον ήπιαμε τον καφέ μας!!
-
andreastsa
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ελπίδα χρόνια πολλά πάντα με υγεία, ευτυχία, και να είσαι πάντα δυνατή!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

nikolaos-9 έγραψε:Χρόνια σου πολλά Ελπίδα μου! Ο Κύριος να σου χαρίζει υγεία και δύναμη. Να τα εκατοστήσεις!
Αφού δε μας έκανε χαλκομανία το τραμ, προχθές που βρεθήκαμε, σίγουρα θα ξεπεράσεις τα 100 χρόνια!!!!
![]()
Επαρχιώτης οδηγός είμαι άλλωστε, που να ξέρω ποιά είναι τα φανάρια του τράμ! (Τελικά όμως δε μας πάτησε και τον ήπιαμε τον καφέ μας!!)
Ευχαριστω πολυ πολυ για αλλη μια φορα το Δημητρακη μας dimitrisgr,τον Θεοδοση,τον Βillako vasilisalt,τον Αγγελο aggelosmin,τον Παναγιωτη panagiotisspy,την Αγγελικουλα angieholi,το Σμαρουλινι,τον Ηλια iliasgr,την Αννουλα annagr,το Γιωργακη απ τη Κερκυρα,τη Θοδωρουλα μου....
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
nikolaos-9
Μιλάς για το περιστατικό που λόγω της κίνησης, σε άφησα μπροστά σε... σκουπιδοντενεκέδες;;;(!!!)eleimon έγραψε:.....μη πω για το τελειωμα του καφε εκει ηταν το κερασακι στη τουρτα.....την επομενη φορα με βλεπω σε καροτσα του Δημου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα σου είπα... δεν εννοούσα κάτι!!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Mε αδειασες κανονικα Λαρισινε σαν μπαζο κι αστα αυτα.....nikolaos-9 έγραψε:Μιλάς για το περιστατικό που λόγω της κίνησης, σε άφησα μπροστά σε... σκουπιδοντενεκέδες;;;(!!!)eleimon έγραψε:.....μη πω για το τελειωμα του καφε εκει ηταν το κερασακι στη τουρτα.....την επομενη φορα με βλεπω σε καροτσα του Δημου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα σου είπα... δεν εννοούσα κάτι!!![]()
![]()