Voliotis έγραψε:Έχοντας ήδη ψηφίσει κατά των πειραμάτων στα ζώα για οποιαδήποτε περίπτωση, θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση σε αυτούς που θεωρούν το θέμα έλασσον. Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, η καρδιά του ανθρώπου γνωρίζει ποιο είναι το καλό και το δίκαιο και μπορεί να το ξεχωρίσει από την αμαρτία.
Για πείτε μου λοιπόν όσοι στρέφετε τα μάτια σας μακριά από τα ταλαιπωρημένα ζωντανά του Θεού: Βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που προαναφέρθηκαν, τι νιώσατε; Θέλω να μου απαντήσετε με βάση το συναίσθημα και μόνο. Νιώσατε θλίψη; Νιώσατε το τέλος στο οποίο οδεύει η κοινωνία μας; Νιώσατε την εκμετάλλευση των αδυνάμων;
Εγώ πάντως αυτά ένιωσα και είμαι σίγουρος πως κάθε Άγιος, ή και απλός Χριστιανός με καθαρή τη συνείδησή του, αυτά θα ένιωθε.
Τό θέμα φίλε μου δεν είναι τι νιώθεις. Για εμένα αυτή η κατάσταση είναι επαναλαμβανόμενη με κάθε είδους πλάσματα.
Είτε οι εγκληματίες είναι πλανητάρχες είτε επιστήμονες.
Ολοι μας νοιώθουμε άσχημα. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε γίνει ΑΠΑΘΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.
Ελάχιστοι απο εμάς θα συμπαρασταθούν ΕΝΕΡΓΑ σε ακτιβιστές , ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ.
ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Ολες οι υπόλοιπες θεωρείες είναι για τα μπάζα.
Δέν μπορεί λοιπόν κανένας LOVETHINK να με εξοργίσει με όσα μου λέει.
Γιατί έχουν φροντίσει άλλοι να μας καταντήσουν ακίνδυνα φυτά.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ.
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ , ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ , ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ..
ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
Που με το πρόσχημα της οικογένοιας , της δουλειάς κτλ κάθομαι στα αυγά μου και δεν κάνω τίποτα
Αυτά.