Ακούτε παιδιά....τι είπε ο Διαχειριστής μας???????agiooros έγραψε:θα παραμείνει για την περιγραφή.aposal έγραψε:Δεν θα υπάρξει περιγραφή γιατί ο Διαχειριστής θα κατεβάσει τον διακόπτη!
Μετά την - σύντομη - διακοπή του παρόντος φόρουμ, όσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε στο αδελφό φόρουμ του Χρήστου (eortologio_gr).
Άντε.
Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όποιος μπορεί ας φέρει φωτογραφική μηχανή, για προσωπική του ευχαρίστηση. Η πρακτική που τηρούμε είναι οι φωτογραφίες να στέλνονται μέσω e-mail στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, αλλά όχι να δημοσιοποιούνται στο forum, γιατί αυτό προϋποθέτει την σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ.
See you there everybody!
See you there everybody!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν πολυμπαίνω τελευταία στο φόρουμ, μου έχει λείψει η παρέα και ανυπομονώ για την αυριανή συνάντηση.
Ισως νάμαι ο πιό μακρυνός (σε χρόνο μετάβασης) περίπου 5 ώρες οδικώς:( . Σε πραγματική απόσταση, δεν το συζητάμε καθόλου, είναι ο Φώτης! Ας όψεται όμως η Ολυμπιακή Αεροπορία
Καλή αντάμωση αδέρφια!
Ισως νάμαι ο πιό μακρυνός (σε χρόνο μετάβασης) περίπου 5 ώρες οδικώς:( . Σε πραγματική απόσταση, δεν το συζητάμε καθόλου, είναι ο Φώτης! Ας όψεται όμως η Ολυμπιακή Αεροπορία
Καλή αντάμωση αδέρφια!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
angieholi
- Συντονιστής

Να υπενθυμίσω (γιατί άντε από 137 σελίδες να βγάλεις άκρη!!!
) ότι για σήμερα το ραντεβού μας είναι:
Στην ταβέρνα "ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ", που είναι κοντά στη συμβολη των οδών Στρατάρχου Παπάγου 8 και Λ. Βουλιαγμένης, στον Άγιο Δημήτριο, στη στάση Παναγίτσα, πίσω ακριβώς από την ομώνυμη εκκλησία, στις 13.00!
Υ.Σ. Όλα τα μέλη που θα παρευρεθούν θα πρέπει να κρατάνε στο χέρι τους μαχαιροπήρουνα, (στο δεξί το πηρούνι και στο αριστερό το μαχαίρι),αφ' ενός για να γνωριστούμε μεταξύ μας και αφ'ετέρου για να δηλώσουμε την μεγάλη μας αγωνία και ότι είμαστε έτοιμοι να καταβροχθίσουμε την πνευματική τροφή που θα ακολουθήσει....

Στην ταβέρνα "ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ", που είναι κοντά στη συμβολη των οδών Στρατάρχου Παπάγου 8 και Λ. Βουλιαγμένης, στον Άγιο Δημήτριο, στη στάση Παναγίτσα, πίσω ακριβώς από την ομώνυμη εκκλησία, στις 13.00!
Υ.Σ. Όλα τα μέλη που θα παρευρεθούν θα πρέπει να κρατάνε στο χέρι τους μαχαιροπήρουνα, (στο δεξί το πηρούνι και στο αριστερό το μαχαίρι),αφ' ενός για να γνωριστούμε μεταξύ μας και αφ'ετέρου για να δηλώσουμε την μεγάλη μας αγωνία και ότι είμαστε έτοιμοι να καταβροχθίσουμε την πνευματική τροφή που θα ακολουθήσει....
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
εγώ που θα βρώ μαχαιροπήρουνα δεν έφερα απο την κύπρο

- akylina
- Βασικός Αποστολέας

Καλά να περάσετε...
Εύχομαι να είναι μια πολύ όμορφη και επικοδομιτική συνάντηση για όλους!!!
Ζηλεύουμε βέβαια λίγο εμείς εδώ...
Άς ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα γίνει κάποια συνάντηση και στα μέρη μας.. Περιμένουμε να μας πείτε αύριο πολλά-πολλά νέα... 
-Αινείτε τον Κύριον εκ των ουρανών,αινείτε αυτών εν τοις υψίστοις..
-Ευφράνθην επι τοις ειρηκόσι μοι εις οίκον Κυρίου πορευσόμεθα. Εστώτες ήσαν οι πόδες ημών εν ταις αυλαίς σου, Ιερουσαλήμ..
-Ευφράνθην επι τοις ειρηκόσι μοι εις οίκον Κυρίου πορευσόμεθα. Εστώτες ήσαν οι πόδες ημών εν ταις αυλαίς σου, Ιερουσαλήμ..
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
5 με 10 κιλα θα παρετεangieholi έγραψε:Να υπενθυμίσω (γιατί άντε από 137 σελίδες να βγάλεις άκρη!!!) ότι για σήμερα το ραντεβού μας είναι:
Υ.Σ. Όλα τα μέλη που θα παρευρεθούν θα πρέπει να κρατάνε στο χέρι τους μαχαιροπήρουνα, (στο δεξί το πηρούνι και στο αριστερό το μαχαίρι),αφ' ενός για να γνωριστούμε μεταξύ μας και αφ'ετέρου για να δηλώσουμε την μεγάλη μας αγωνία και ότι είμαστε έτοιμοι να καταβροχθίσουμε την πνευματική τροφή που θα ακολουθήσει....![]()
![]()
![]()
![]()
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τώρα θα έχετε τελειώσει τη συνάντηση
Ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από όλους σας που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ αν και το ήθελα πολύ, αλλά εδώ και 8ημέρες έχω πρόβλημα με τις αμυγδαλές μου και σε κάποιες στιγμές δεν μπορούσα να μιλήσω, τώρα έχει μείνει μόνο ένας βήχας ( ένας αλλά λέων ) αφου πήρα αρκετή αντιβίωση. Από νωρίς ενημέρωσα τον Απόστολο (και πάλι συγνώμη Απόστολε) αλλά ήθελα να τα πώ και από εδώ σε όλους.Ελπίζω να τα πουμε και απο κοντά κάποια στιγμή.

Ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από όλους σας που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ αν και το ήθελα πολύ, αλλά εδώ και 8ημέρες έχω πρόβλημα με τις αμυγδαλές μου και σε κάποιες στιγμές δεν μπορούσα να μιλήσω, τώρα έχει μείνει μόνο ένας βήχας ( ένας αλλά λέων ) αφου πήρα αρκετή αντιβίωση. Από νωρίς ενημέρωσα τον Απόστολο (και πάλι συγνώμη Απόστολε) αλλά ήθελα να τα πώ και από εδώ σε όλους.Ελπίζω να τα πουμε και απο κοντά κάποια στιγμή.
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
-
efthumhs
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι Λογγίνε τελειώσαμε τη συνάντηση (κατα τις επτα αν δεν απατώμαι) και περάσαμε (εγώ τουλάχιστον) πολύ ωραία. Μας ενημέρωσε ο Αποστόλης πως δεν θα έρθεις, μην ανησυχείς. Μη στεναχωριέσαι που δεν ήρθες. Κάθε εμπόδιο για καλό. Την άλλη φορά που θα ξαναγίνει συνάντηση θα έρθεις και θα "αναπληρώσεις" το σημερινό κενό!!Loginos έγραψε:Τώρα θα έχετε τελειώσει τη συνάντηση
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν θα μας πει κανείς λεπτομέρειες ????

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.