ντροπή!!!πρόκληση!!!Αδιαφορία!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ντροπή!!!πρόκληση!!!Αδιαφορία!!!
Αδέρφια μου,δεν χρειάζεται θυμός,απλά γνώση της πολύ δύσκολης κατάστασης και έντονη
προσευχή για την Ορθόδοξη Ελλάδα,(και για όλους φυσικά...)!Διότι βάλλεται από παντού και σε
κάθε επίπεδο κοινωνικό-θρησκευτικό-πολιτικό-οικονομικό...
Αυτοί που τον 20ο αιώνα προκάλεσαν 2 παγκόσμιους πολέμους,με εκατομμύρια νεκρούς τώρα
οραματίζονται έναν 3ο παγκόσμιο οικονομικό,σε βάρος αυτών που αντιστάθηκαν...
Δείχνουν μίσος...,εμείς ας δείξουμε σταθερότητα,ανδρεία και αγάπη, όχι υποταγή σε αντίχριστες ιδέες
και καταστάσεις!!!
Ούτε να φανατιστούμε,ούτε να τα δεχτούμε όλα απαθώς...
Χρειάζεται επαγρύπνηση και επιστροφή στις Αξίες μας!!!
Η Ελλάδα ξέρει να αντιστέκεται,οι Έλληνες έχουν μεγάλη καρδιά,αλλά και μεγάλη τόλμη όταν
χρειαστεί,διότι ο Χριστιανός έχει θάρρος!!!Ξέρει το δίκαιο,ξέρει να θυσιάζεται
για κάτι ανώτερο!
Ο Γέροντας Επίσκοπός μας Αυγουστίνος,τα έλεγε όλα αυτά συνεχώς ...
Μας τόνιζε: "Ξυπνήστε, Ο Χριστός και η Πατρίδα σας χρειάζονται!"
Θα ξυπνήσει άραγε ο κοιμισμένος...Έλληνας;;;
προσευχή για την Ορθόδοξη Ελλάδα,(και για όλους φυσικά...)!Διότι βάλλεται από παντού και σε
κάθε επίπεδο κοινωνικό-θρησκευτικό-πολιτικό-οικονομικό...
Αυτοί που τον 20ο αιώνα προκάλεσαν 2 παγκόσμιους πολέμους,με εκατομμύρια νεκρούς τώρα
οραματίζονται έναν 3ο παγκόσμιο οικονομικό,σε βάρος αυτών που αντιστάθηκαν...
Δείχνουν μίσος...,εμείς ας δείξουμε σταθερότητα,ανδρεία και αγάπη, όχι υποταγή σε αντίχριστες ιδέες
και καταστάσεις!!!
Ούτε να φανατιστούμε,ούτε να τα δεχτούμε όλα απαθώς...
Χρειάζεται επαγρύπνηση και επιστροφή στις Αξίες μας!!!
Η Ελλάδα ξέρει να αντιστέκεται,οι Έλληνες έχουν μεγάλη καρδιά,αλλά και μεγάλη τόλμη όταν
χρειαστεί,διότι ο Χριστιανός έχει θάρρος!!!Ξέρει το δίκαιο,ξέρει να θυσιάζεται
για κάτι ανώτερο!
Ο Γέροντας Επίσκοπός μας Αυγουστίνος,τα έλεγε όλα αυτά συνεχώς ...
Μας τόνιζε: "Ξυπνήστε, Ο Χριστός και η Πατρίδα σας χρειάζονται!"
Θα ξυπνήσει άραγε ο κοιμισμένος...Έλληνας;;;
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

αν το ακουγαμε θα ξηπνουσαμε
αλλα ποσοι απο εμας ακουμε το τι μας λεει ο επισκοπος?
αλλα ποσοι απο εμας ακουμε το τι μας λεει ο επισκοπος?
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Η Ελλάδα είναι από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο και αν δεν ξεκινήσουν όλα από την αρχή δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτε. Μας πειράζει ότι τα λένε οι Γερμανοί ή αν είναι αλήθεια; Όχι συγκεκριμένα πράγματα αλλά στην γενικότητά τους έχουν δίκαιο. Μας βλέπουν όπως ήμαστε ενώ εμείς μας βλέπουμε ιδανικά.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Παιδιά, ο σύζυγος μου μου είπε ότι η Γερμανία χρωστάει 5 φορές περισσότερο από την Ελλάδα
1,5 Billionen
1,5 Billionen
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
1,5 billions δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά .
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δισεκατομμύρια λέγεται,Domna έγραψε:1,5 billions δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά .
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ θερμά λεβέντη μου
! Ο σύζυγος μου μου είπε ότι το διάβασε μια φορά σε μια γερμανική εφημερίδα . Η Γερμανία δεν είναι ικανή να πληρώσει άλλο . Είναι χρεωμένη πάρα πολύ !!!
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Παιδιά, τώρα θα ξεκαρδιστήτε από τα γέλια . Ιδού τι βρήκα τώρα μόλις . Για διαβάσετε τι γράφει εδώ το περιοδικό Φόκους , γράφει αυτό που μου είπε ο σύζυγος μου .
http://www.focus.de/politik/deutschland ... 73197.html
http://www.focus.de/politik/deutschland ... 73197.html
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η Ελλάδα όντως έχει άσχημη ιστορία στην διαφθορά. Και πραγματικά χρειάζεται από την αρχή να διορθωθούν πολλά πράγματα.sverkalo έγραψε:Η Ελλάδα είναι από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο και αν δεν ξεκινήσουν όλα από την αρχή δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτε. Μας πειράζει ότι τα λένε οι Γερμανοί ή αν είναι αλήθεια; Όχι συγκεκριμένα πράγματα αλλά στην γενικότητά τους έχουν δίκαιο. Μας βλέπουν όπως ήμαστε ενώ εμείς μας βλέπουμε ιδανικά.
Σαφώς και πρέπει η χώρα μας, να υποστεί κάποιον έλεγχο, όπως και όλες οι χώρες της Ε.Ε, που τα έχουν κάνει θάλασσα.
Το ζήτημα όμως είναι η χειρονομία του φωτομοντάζ.
Αλλο να εγκαλείται κάποια χώρα για τις οικονομικές της κακοδιαχειρίσεις και "μαγειρέματα" και άλλο αυτές οι χυδαιότητες, οι οποίες δείχνουν σαφέστατη εμπάθεια.
Υπάρχουν πολλές χώρες με διαφθορά, αλλά τέτοιες αφίσσες και τέτοια φωτομοντάζ, ουδείς τους προσάπτει.
Αυτό είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα μίσους και ιδιαίτερης αντιπάθειας.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Δόξα τω Θεώ, Δόμνα! Αισθάνομαι πιο σίγουρα που έχουμε και τους...πράκτορές μας στην κρύα χώρα...
Αδερφέ sverkalο μην σκύβεις το σβέρκο
!(χιούμορ κάνω)
Αν οι Έλληνες είναι σαρδελίτσα στην κλεψιά,μίζα... οι Γερμανοί είναι καρχαρίας!(εννοείται όχι όλοι)
Όλοι γνωρίζουν για τα υποβρύχια που μπατάρουν,C4I , για άρματα μάχης της πλάκας..γενικά
ότι σάπιο μας πασάρουν και το πληρώνουμε χρυσό...
Η Siemens είναι το κράτος τους και έχει μιζάρει όλο τον κόσμο,μάλιστα η μίζα στην Γερμανία δεν τιμωρείται...είναι νόμιμη,γι' αυτό καταφεύγουν εκεί οι Χριστοφοράκοι....και γελούν που καταδικάζουμε τη μίζα...
Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω, είναι πολύ φανερά τα πράγματα..
Εξάλλου δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να προσβάλλει κάποιος τον πολιτισμό μας,την Πατρίδα μας..την
αξιοπρέπειά μας! Αδερφοί ο Χριστιανός έχει αξιοπρέπεια και ταπείνωση! όχι μιζέρια και ταπεινοσχημία,που
βγάζει προς τα έξω δυστυχώς ο Πρωθυπουργός μας και πολλοί Έλληνες...
Απλά "Κύριε ελέησον".
Αδερφέ sverkalο μην σκύβεις το σβέρκο
Αν οι Έλληνες είναι σαρδελίτσα στην κλεψιά,μίζα... οι Γερμανοί είναι καρχαρίας!(εννοείται όχι όλοι)
Όλοι γνωρίζουν για τα υποβρύχια που μπατάρουν,C4I , για άρματα μάχης της πλάκας..γενικά
ότι σάπιο μας πασάρουν και το πληρώνουμε χρυσό...
Η Siemens είναι το κράτος τους και έχει μιζάρει όλο τον κόσμο,μάλιστα η μίζα στην Γερμανία δεν τιμωρείται...είναι νόμιμη,γι' αυτό καταφεύγουν εκεί οι Χριστοφοράκοι....και γελούν που καταδικάζουμε τη μίζα...
Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω, είναι πολύ φανερά τα πράγματα..
Εξάλλου δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να προσβάλλει κάποιος τον πολιτισμό μας,την Πατρίδα μας..την
αξιοπρέπειά μας! Αδερφοί ο Χριστιανός έχει αξιοπρέπεια και ταπείνωση! όχι μιζέρια και ταπεινοσχημία,που
βγάζει προς τα έξω δυστυχώς ο Πρωθυπουργός μας και πολλοί Έλληνες...
Απλά "Κύριε ελέησον".