Σημερα κοινωνησα!

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
irida
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Σημερα κοινωνησα!

Δημοσίευση από irida »

Ειχα πολλα χρονια να κοινωνησω, απο παιδι θα ελεγα. Τον περασμενο Μαιο μετα τοσα χρονια κοινωνησα ξανα. Οσο πλησιαζε η ωρα να μας καλεσει ο ιερεας να μεταλαβουμε, μια περιεργη συγκηνηση με ειχε πλημυρισει, ενα ρηγος παραξενο και πρωτογνωρο. Δεν ενοιωθα ουτε που ημουν ουτε ποια ημουν, παρα μονο τα ζεστα μου δκρυα που κοιλουσαν στα μαγουλα μου. Οταν τελειωσε η Θεια Λειτουργεια και πηγα στο σπιτι μου ηρεμησα και αρχισα να αναρωτιεμαι τι ηταν ολα αυτα που ειχα νοιωσει. Δεν ακταφερα να δωσω απαντηση στα ερωτηματικα μου. Κατεληξα ομως πως οτι ενοιωσα το ενοιωσα γιατι ηταν η πρωτη φορα. Γελαστικα ομως. Ηταν τα ιδια συναισθηματα που με πλυμηρισαν την πρωτη φορα, και ακομη δυματοτερα και τις επομενες φορες! Δεν εχω καταφερει να δωσω εξγησεις στον εαυτο μου. Αλλα μαλλον δεν τις χρειαζομαι. Αφηνομαι μονο να αισθανομαι ετσι οταν κοινωνω Σωμα και Αιμα Χριστου!
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Σημερα κοινωνησα!

Δημοσίευση από cloaca »

Σε ζηλεύω.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Έχω ξαναδηλώσει πως λατρεύω τα μέλη που στις γραφές τους μπορούν και καταθέτουν την ψυχή τους.
Απλά, χωρίς φτασίδια, ΨΥΧΗ και μόνο ΨΥΧΗ!!!
Μέσα από την καρδιά μου σ΄ ευχαριστώ καλή μου.
NIKI
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKI »

Χρονια πολλα εμεις ευχομαστε σε αυτους που κοινωνανε .Καλη συνεχεια και καλη Σαρακοστη.Ο Θεος να σε φωτιζει να κοινωνας το ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ πιο συχνα.ΑΜΗΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”