Χρόνια Πολλά Βασίλη!!!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά Βασίλη!!!

Δημοσίευση από aposal »

Dimitris39 έγραψε:Να μη το δινεις εκει που δεν σε αγαπανε :mrgreen:
+1
Έτσι είναι Βασίλη μου! Αλλά να μην σε στενοχωρούν κάποιοι διπλοπρόσωποι! Να "τους αφήσεις στον Θεό για να τους κρίνει" (Σ. Καζαντζίδης).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

aposal έγραψε:
Dimitris39 έγραψε:Να μη το δινεις εκει που δεν σε αγαπανε :mrgreen:
+1
Έτσι είναι Βασίλη μου! Αλλά να μην σε στενοχωρούν κάποιοι διπλοπρόσωποι! Να "τους αφήσεις στον Θεό για να τους κρίνει" (Σ. Καζαντζίδης).
Ναι σιγά μη τους αφήσω στο Θεό κατ΄ υπόδειξη Στέλιου.
Θα τους κρίνω εγώ και μετά την κρίση μου θα τους αγαπώ δύο φορές περισσότερο γιατί στη ζωή πρέπει να απαιτείς γι αυτά που μπορείς να δώσεις εσύ και μόνο εσύ.
Για πείραγμα όμως σε φίλους επιτρέπεται η γκρίνια.
Εγώ πάντως στις 30 Ιούνη θα είμαι παρών
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εγώ θα λείπω!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Loginos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Loginos »

Χρόνια πολλά και από εμένα αν και καθυστερημένα λόγω .......... αφηρημάδας., ελπίζω οι εορτάζουσες και οι εορτάζοντες να με συγχωρήσουν :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους τους εορτάζοντες, χρόνια πολλά στο Αρχοντόπουλο, στον vassilisalt ,στον Vassilisgr χρόνια,πολλά στον πατέρα Βασίλειο ,καλή δύναμη πατέρα στο δύσκολο έργο σας, και σε όλες και όλους τους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”