Θα κανονίσω να σε φέρει ο Παλαιοκώστας!Dimitris39 έγραψε:εαν κανετε τον κοπο και ερθετε να με παρετε
ειμε μεσα
Αποστολε κανονισε να ερθω και εγω δεν εχω αυτοκινητο διαθεσημο
Για τα παιδάκια του πατέρα Αντώνη!!!!!!!!!
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Για τα παιδάκια του πατέρα Αντώνη!!!!!!!!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το φόρουμ αναπαύθηκε...panagiotisspy έγραψε: ...ότι όλο το φόρουμ αναπαύθηκε με αυτή την Θεάρεστη πρωτοβουλία.
Εμείς να δούμε...
Άκου 3.15 συνάντηση στο πεζοδρόμιο, για να πάμε στις 4 στο ραντεβού...
Που έμπλεξα Θεέ μου;;;;;;;;
Ο άλλος βλέπει να πηγαίνουμε στο γέροντα Νίκων στην εκδρομή του Μαίου.
Πάτε να με τρελάνετε;;;;;;;;;
Ευκαιρία είναι να πάμε να συναντήσουμε και τον γέροντα Εφραίμ, στην Αριζόνα.......
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Eιπαμε 3.15μμ για να ερθουν ολοι μεχρι τις 3.30μμ.
Αλλωστε, Ελληνες ειμαστε, ολα τελευταια ωρα τα κανουμε..
Αλλωστε, Ελληνες ειμαστε, ολα τελευταια ωρα τα κανουμε..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

αφου εινε στον δρομο μας Βασιληvasilisalt έγραψε:Το φόρουμ αναπαύθηκε...panagiotisspy έγραψε: ...ότι όλο το φόρουμ αναπαύθηκε με αυτή την Θεάρεστη πρωτοβουλία.
Εμείς να δούμε...
Άκου 3.15 συνάντηση στο πεζοδρόμιο, για να πάμε στις 4 στο ραντεβού...
Που έμπλεξα Θεέ μου;;;;;;;;
Ο άλλος βλέπει να πηγαίνουμε στο γέροντα Νίκων στην εκδρομή του Μαίου.
Πάτε να με τρελάνετε;;;;;;;;;
Ευκαιρία είναι να πάμε να συναντήσουμε και τον γέροντα Εφραίμ, στην Αριζόνα.......
να, απο την ανατολικη πλευρα του ορους κοβουμε απο την μεση δρομο, κατεβενουμε λιγο και φτασαμε νεα σκητη
αφου ειμε ειδικος στην κατατοπιση ξερης εσυ
πριν 20 χρονια εκανα λιγο καταδρομεας και στις πορεις με κουβαλουσανε κανονιστε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τα παλικαρια δεν τα βλεπω εδω μεσα ξεκινησανε μαλλον 
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Περιμενουμε με ανυπομονησια ΝΕΑ ΣΑΣ

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Dimitris39 έγραψε:Περιμενουμε με ανυπομονησια ΝΕΑ ΣΑΣ
![]()
![]()
![]()
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο AGIOOROS ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ....
ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ, ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ......................
ΓΙΑ ΠΡΟΛΟΓΟ ΓΡΑΦΩ, ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.
ΤΑ ΛΕΜΕ...
ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ, ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ......................
ΓΙΑ ΠΡΟΛΟΓΟ ΓΡΑΦΩ, ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.
ΤΑ ΛΕΜΕ...
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στο ραντεβού ήταν όλοι στην ώρα τους. Άγγλοι με τα όλα τους. Για την ακρίβεια αρχικά συναντήθηκαν η αφεντομουτσουνάρα μου με τον Απόστολο. Για τον αδερφό αυτόν θα πω μία λέξη. ΚΥΡΙΟΣ. Μπορεί να τον μεγαλώνει λίγο ο χαρακτηρισμός αλλά αυτό είναι. Ο ορισμός της λέξης κύριος. Στον τόπο συνάντησης βλέπουμε μια όμορφη δεσπινιδούλα να κρατάει ένα μπουκέτο όμορφα άνθη. Λέμε,λές; Μπά αποκλείεται. Αυτό το κοριτσάκι αποκλείεται να είναι η Αγγελικούλα. Ο Aπόστολος τολμά. Μήπως είσαι η Αγγελική; Ναι εγώ είμαι. Η Αγγελικούλα λοιπόν. Το κορίτσι που κάθε πατέρας θα ήθελε να είχε κόρη. Για την Αγγελικούλα η λέξη είναι, ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ας με ευλογήσει ο θεός να της μοιάσει η κορούλα μου...
Αμέσως μετά Ντίνος. Γνωστή φυσιογνωμία. Κάπου σε ξέρω βρε ευλογημένε. Τελικά βγαίνουμε συντοπίτες και γνωστοι. Ντίνος, η νέα γενιά. Μέσα σ όλα αλλά πάνω απ΄όλα χριστιανός. Και όπως τα λέμε, με σπόρ σκούρο αυτοκίνητο, ποιος άλλος; Ο εορτάζοντας Διονύσης. Ζωντανός, φρέσκος, κεφάτος και πάντα με το γνωστό πλούσιο ρεπερτόριό του. I Iove πάπας και ξερό ψωμί...
Μετά λοιπόν τα αρχικά τυπικά ξεκινάμε για την κιβωτό.
Ο Απόστολος είχε οργανώσει εξαιρετικά τη διαδρομή. Σε απόσταση 2 χλμ χαθήκαμε 3 φορές. Τελικά με την επέμβαση της Παναγίας μας βρήκαμε το στόχο.
Φτάσαμε έξω από την πόρτα του εντυπωσιακού πολυόροφου κτιρίου. Έτοιμοι παιδιά; Μπαίνουμε; Ο.Κ.
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα του κτιρίου και ο Απόστολος ενθουσιασμένος ανταλλάσει εγκάρδιες αγκαλιές με αυτούς που μας την άνοιξαν. Τι έγινε βρε παιδιά; Τέτοια οικιότητα με τα παιδιά της κιβωτού;
Εκπληκτοι οι υπόλοιποι ακούμε τον Απόστολο να μιλάει για μεγάλη έκπληξη.
Παιδιά ο Νίκος! (agiooros, το αφεντικό δηλαδή) και ο Κώστας.
Δύο λεβέντες με τα όλα τους.
Και αφού έπεσαν τα σχετικά πειραγματάκια και γελάκια ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι εντός της κιβωτού.
Στο ισόγειο δεκάδες μικρά παιδάκια στα όμορφα και νοικοκυρεμένα θρανιάκια τους να απασχολούνται με τους γελαστούς δασκάλους τους (μετά μάθαμε πως πολλοί δάσκαλοι ήταν εθελοντές).
Συνεχ'ιζεται.....
Αμέσως μετά Ντίνος. Γνωστή φυσιογνωμία. Κάπου σε ξέρω βρε ευλογημένε. Τελικά βγαίνουμε συντοπίτες και γνωστοι. Ντίνος, η νέα γενιά. Μέσα σ όλα αλλά πάνω απ΄όλα χριστιανός. Και όπως τα λέμε, με σπόρ σκούρο αυτοκίνητο, ποιος άλλος; Ο εορτάζοντας Διονύσης. Ζωντανός, φρέσκος, κεφάτος και πάντα με το γνωστό πλούσιο ρεπερτόριό του. I Iove πάπας και ξερό ψωμί...
Ο Απόστολος είχε οργανώσει εξαιρετικά τη διαδρομή. Σε απόσταση 2 χλμ χαθήκαμε 3 φορές. Τελικά με την επέμβαση της Παναγίας μας βρήκαμε το στόχο.
Φτάσαμε έξω από την πόρτα του εντυπωσιακού πολυόροφου κτιρίου. Έτοιμοι παιδιά; Μπαίνουμε; Ο.Κ.
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα του κτιρίου και ο Απόστολος ενθουσιασμένος ανταλλάσει εγκάρδιες αγκαλιές με αυτούς που μας την άνοιξαν. Τι έγινε βρε παιδιά; Τέτοια οικιότητα με τα παιδιά της κιβωτού;
Και αφού έπεσαν τα σχετικά πειραγματάκια και γελάκια ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι εντός της κιβωτού.
Στο ισόγειο δεκάδες μικρά παιδάκια στα όμορφα και νοικοκυρεμένα θρανιάκια τους να απασχολούνται με τους γελαστούς δασκάλους τους (μετά μάθαμε πως πολλοί δάσκαλοι ήταν εθελοντές).
Συνεχ'ιζεται.....
-
angieholi
- Συντονιστής

vasilisalt έγραψε:Στο ραντεβού ήταν όλοι στην ώρα τους. Άγγλοι με τα όλα τους. Για την ακρίβεια αρχικά συναντήθηκαν η αφεντομουτσουνάρα μου με τον Απόστολο. Για τον αδερφό αυτόν θα πω μία λέξη. ΚΥΡΙΟΣ. Μπορεί να τον μεγαλώνει λίγο ο χαρακτηρισμός αλλά αυτό είναι. Ο ορισμός της λέξης κύριος. Στον τόπο συνάντησης βλέπουμε μια όμορφη δεσπινιδούλα να κρατάει ένα μπουκέτο όμορφα άνθη. Λέμε,λές; Μπά αποκλείεται. Αυτό το κοριτσάκι αποκλείεται να είναι η Αγγελικούλα. Ο Aπόστολος τολμά. Μήπως είσαι η Αγγελική; Ναι εγώ είμαι. Η Αγγελικούλα λοιπόν. Το κορίτσι που κάθε πατέρας θα ήθελε να είχε κόρη. Για την Αγγελικούλα η λέξη είναι, ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ας με ευλογήσει ο θεός να της μοιάσει η κορούλα μου...
Συνεχ'ιζεται.....
Άψογη περιγραφή!!!!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...