Αναρχικός vs Αστυνομικού
Συντονιστής: Συντονιστές
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αναρχικός vs Αστυνομικού
ΚΑΝΩ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΥΧΝΑ..ΑΔΙΚΕΟΛΟΓΙΤΑ ΣΥΧΝΑ
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ..
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ...ΚΥΡΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ..ΑΠΟ ΠΡΙΝ
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ..
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ...ΚΥΡΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ..ΑΠΟ ΠΡΙΝ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΣΚΟΤΟΝΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟ
ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟ
ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΝ.....ΕΝΑ ΜΕΓΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ;;;;
ΑΦΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ;;;;
ΑΦΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ;;;
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΜ ΤΟΥ ΚΙΘΕΜΠΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑ-ΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ....;;;;;;;;
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;;
ΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΛΟΥΤΟ;;;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΣΑ ΦΗΜΗ;;;;;
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;;
ΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΛΟΥΤΟ;;;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΣΑ ΦΗΜΗ;;;;;
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ Ο ΑΝΕΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΘΗΤΟΣ) ΘΑ ΧΥΝΕΤΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΖΟΥΜΕ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΗ
ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....
ΑΚΟΜΑ .........ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΩΜΟΣ ΜΕΤΕΝΟΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΣΘΗΤΟ ΛΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ...ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ..ΕΦΑΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΝΑ ΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΔΙΚΑ;;;;;
ΠΕΔΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΓΟΝΟΙΣ
ΓΟΝΟΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΙΣΗ
ΕΞΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ Ο ΑΝΕΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΘΗΤΟΣ) ΘΑ ΧΥΝΕΤΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΖΟΥΜΕ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΗ
ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....
ΑΚΟΜΑ .........ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΩΜΟΣ ΜΕΤΕΝΟΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΣΘΗΤΟ ΛΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ...ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ..ΕΦΑΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΝΑ ΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΔΙΚΑ;;;;;
ΠΕΔΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΓΟΝΟΙΣ
ΓΟΝΟΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΙΣΗ
ΕΞΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ....
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΛΗΚΡΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΗ
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
ΠΟΙΟΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΙ ΡΑΗΤ;;;;;
ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ;;;;;
ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΒΑΝ
ΕΧΩ ΓΙΝΗ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΙΑ.....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΙΑ

ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΗ
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
ΠΟΙΟΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΙ ΡΑΗΤ;;;;;
ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ;;;;;
ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΒΑΝ
ΕΧΩ ΓΙΝΗ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΙΑ.....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΙΑ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΜΠΕΡΔΕΙΤΚΑ ΠΑΛΙ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ
ΜΟΝΟ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΜΟΝΟ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η αναρχία ως ιδέα είναι μια ουτοπία. Συμβολίζει την υπέρτατη δημοκρατία, μέσα στην οποία ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως ο πολίτες είναι ίσοι.
Είναι μια ιδεατή κατάσταση.
Προϋποθέτει την δημοκρατική ωριμότητα όλων των πολιτών, χωρίς την οποία δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Γι' αυτό ακριβώς και είναι μια ουτοπία.
Καμία σχέση με την αναρχία δεν έχει η βία, η οποία αποτελεί οριακή παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Η αναρχία είναι μια όμορφη λέξη που στην ξεφτισμένη και γελοία δημοκρατία της χώρας μας ο καθένας την επικαλείται προκειμένου να επιβάλει το κατά την γνώμη του σωστό.
Η αστυνομία έχει το ρόλο της προστασίας του πολίτη (και της περιουσίας του), αλλά έχει εφυλιστεί σε κατασταλτικό παράγοντα σε όλες τις περιπτώσεις που αυτός χρειάζεται να εφαρμοστείι προκειμενου να επιβληθούν οι απόψεις που βολεύουν μια συγκερκιμένη μειοψηφία.
Διαφθορά, χυδαιότητα, ανηθικότητα. Αυτά βασιλεύουν στη χώρα μας (και όχι μόνον), στην οποία ο πιο ισχυρός έχει πάντα δίκιο, και - συνηθως - την αστυνομία με το μέρος του.
Είναι μια ιδεατή κατάσταση.
Προϋποθέτει την δημοκρατική ωριμότητα όλων των πολιτών, χωρίς την οποία δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Γι' αυτό ακριβώς και είναι μια ουτοπία.
Καμία σχέση με την αναρχία δεν έχει η βία, η οποία αποτελεί οριακή παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Η αναρχία είναι μια όμορφη λέξη που στην ξεφτισμένη και γελοία δημοκρατία της χώρας μας ο καθένας την επικαλείται προκειμένου να επιβάλει το κατά την γνώμη του σωστό.
Η αστυνομία έχει το ρόλο της προστασίας του πολίτη (και της περιουσίας του), αλλά έχει εφυλιστεί σε κατασταλτικό παράγοντα σε όλες τις περιπτώσεις που αυτός χρειάζεται να εφαρμοστείι προκειμενου να επιβληθούν οι απόψεις που βολεύουν μια συγκερκιμένη μειοψηφία.
Διαφθορά, χυδαιότητα, ανηθικότητα. Αυτά βασιλεύουν στη χώρα μας (και όχι μόνον), στην οποία ο πιο ισχυρός έχει πάντα δίκιο, και - συνηθως - την αστυνομία με το μέρος του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ιδεατή κατάσταση η αναρχία ... που συμβολίζει την...δημοκρατία .
Παραδόξως ο μπακουνιν [ενας απο τους θεωρητικούς της αναρχίας] υπηρέτησε στο στρατό του τσάρου και υπήρξε ρωσος ευγενής ,οπως αντιλαμβανεται κανεις βαθυτατα δημοκρατικός ανθρωπος
αλλα για να σοβαρευτουμε το γιατι ο ισχυρος εχει το δικιο με το μέρος του , πρεπει να το αναρωτηθουμε. Τηρησαμε την εντολη <<δικαιοσυνη μαθετε οι ενοικουντες επι την γήν>>? Η μήπως και εμεις δοξάζουμε τους αδικούντας (και τους θεωρουμε μαγκες,εξυπνους,καταφερτζήδες;)
Παραδόξως ο μπακουνιν [ενας απο τους θεωρητικούς της αναρχίας] υπηρέτησε στο στρατό του τσάρου και υπήρξε ρωσος ευγενής ,οπως αντιλαμβανεται κανεις βαθυτατα δημοκρατικός ανθρωπος
αλλα για να σοβαρευτουμε το γιατι ο ισχυρος εχει το δικιο με το μέρος του , πρεπει να το αναρωτηθουμε. Τηρησαμε την εντολη <<δικαιοσυνη μαθετε οι ενοικουντες επι την γήν>>? Η μήπως και εμεις δοξάζουμε τους αδικούντας (και τους θεωρουμε μαγκες,εξυπνους,καταφερτζήδες;)