ΠΑΝΤΟΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ την λέξη ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
Κράτος vs Δικαιώματα
Συντονιστής: Συντονιστές
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Κράτος vs Δικαιώματα
την λέξη ρατσιστις δεν ειναι Ελλήνικη και ακριβος δεν την καταλαβαινω..ειμαι περιεργος ανθρωπος και δινω στις λεξεις ((ιερότητα))

-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ την λεξη Ελλήνας εχει σημασια με τον αριθμιτικό πληθυσμό...και ειναι περίργος και πολυ εφυης ο τρόπος ορισμου της..........βαίβαια εκτος από τούς δυτικόευροπα'ι΄κους τρόπους ορισμου της λεξεις Ελλήνας που είναι πολυ και πλουσιοι σε όλες τις σημασίες τους υπάρχη ακόμα και ο ((βυζαντίοελινικοχριστιανικός) τρόπος ορισμου της σκοτομένης νοηματικά λεξεις Ελλήνας
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

αχ δεν το ειπα σαν τιμορ'ια αλλά σαν κάτι ευχάριστο να κάνεις σπίτι σου αδερφε μου
για πνευματικη αποζημίοση θα σου δωσο κατι της
ΕΝΑΣ (χ) λέει ότι οι Έλλήνες είναι ρατσιστες........
του απαντας ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
...ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΥΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΡΘΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ
ΔΗΛΑΔΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ
....................
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΛΕΞΗΚΟ Η ΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΟΝΤΕ ΩΠΟΣ ΠΡΕΠΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΚΗΣ
για πνευματικη αποζημίοση θα σου δωσο κατι της
ΕΝΑΣ (χ) λέει ότι οι Έλλήνες είναι ρατσιστες........
του απαντας ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
...ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΥΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΡΘΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ
ΔΗΛΑΔΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ
....................
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΛΕΞΗΚΟ Η ΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΟΝΤΕ ΩΠΟΣ ΠΡΕΠΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΚΗΣ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ας μην ξεχνάμε ότι η ίδια η πατρίδα μας υπέφερε πολύ από την μετανάστευση ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού της, τις δεκαετίες του 50 και του 60.
Εκατομμύρια συμπατριώτες μας, βρέθηκαν στη θέση των μεταναστών, που φιλοξενεί σήμερα η χώρα μας.
Είναι κι'αυτοί αδέρφια μας αγαπημένα.
Συμφωνώ με τον Αντώνη.
Δυστυχώς όλους μας λίγο ή πολύ, μας αφορά το παρακάτω τραγούδι, σε σχέση με τους μετανάστες.
Έχεις αφήσει μια ψυχή
στην παγωνιά και στη βροχή
μ' ένα παράπονο
μ' ένα παράπονο πικρό
θα σ το ξαναθυμίσω.
Εκατομμύρια συμπατριώτες μας, βρέθηκαν στη θέση των μεταναστών, που φιλοξενεί σήμερα η χώρα μας.
Συμφωνώ με τον Αντώνη.
Δυστυχώς όλους μας λίγο ή πολύ, μας αφορά το παρακάτω τραγούδι, σε σχέση με τους μετανάστες.
Έχεις αφήσει μια ψυχή
μ' ένα παράπονο
μ' ένα παράπονο πικρό
θα σ το ξαναθυμίσω.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

δεν είναι απλο το θεμα εδω υπονοητε μια εξισωση τησ εξωτερικης πολιτικης και με ενα πιθανον αποτελεμα...
ενοοιτε πως εχουμε 2 αυτία ενα για να ακουμε και το αλλό γιά να φευγουν αυτά που θεωρουμε αχριστα.
οκ επετε σινεχια
ενοοιτε πως εχουμε 2 αυτία ενα για να ακουμε και το αλλό γιά να φευγουν αυτά που θεωρουμε αχριστα.
οκ επετε σινεχια
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ και εγώ μαζί σας, Αντώνιε και Παναγιώτη!panagiotisspy έγραψε:Ας μην ξεχνάμε ότι η ίδια η πατρίδα μας υπέφερε πολύ από την μετανάστευση ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού της, τις δεκαετίες του 50 και του 60.
Συμφωνώ με τον Αντώνη.
Έχεις αφήσει μια ψυχή
μ' ένα παράπονο
μ' ένα παράπονο πικρό
θα σ το ξαναθυμίσω.
Άλλωστε όλα αυτά που γράφετε ,είναι σύμφωνα με το πνεύμα της Αγάπης και της αποδοχής της διαφορετικότητας ,σύμφωνα με την Αγία Γραφή.
Ας μη ξεχνάμε ότι ο Σαμαρείτης ήταν ο Κακός ,ήταν ο Επίβουλος ,ο Ξένος,ο Μισητός , ήταν ο Εχθρός.
Κι όμως αυτός ο εχθρός έγινε ο αχθοφόρος της Αγάπης.
Ήταν αυτός που δόθηκε για να σώσει τον συνάνθρωπό του .
Δεν ημπορούσε να πράξει κάτι το διαφορετικό και να τον αφήσει στην ερημιά ,αφού στην καρδιά του κατοικούσε η Αγάπη και η αποδοχή.
Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, εμείς οι <<καλοί και στερεοί στην πίστη Χριστιανοί>>.
Η κάθε εποχή έχει τα δικά της .Η χώρα μας κατακλύστηκε από ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών, εθνικοτήτων και θρησκειών, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια άλλη και διαφορετική καθεστηκυία τάξη.
Τα προβλήματα γνωστά.Ας αναλογιστούμε όμως αν πίσω από όλα αυτά υπάρχει το σχέδιο του Θεού.
Ας προβληματιστούμε, αν με τις ενέργειές μας προσελκύουμε ή αποδιώχνουμε τη χάρη του Θεού.
Αν αντί για φίλοι και υπήκοοι μέχρι θανάτου ,καταγίνουμε εμπαίκτες και λοιδοροί και στο τέλος καταλήξουμε οι σύγχρονοι σταυρωτές του Κύριού μας.
Τι λέτε, αργεί να γίνει;
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

αδερφοι και εγω συμφωνω μαζύ σας σε τι όμως συμφονουμε;;;
τι ακριβως ειναι το κειμενο της συμφονίας μας;;;;
αν συμφωνουμε σχετικα με τους μετάστες ασ θυμυθουμε τι ακριβως είπα
τι ακριβως ειναι το κειμενο της συμφονίας μας;;;;
αν συμφωνουμε σχετικα με τους μετάστες ασ θυμυθουμε τι ακριβως είπα
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

plagiaskepsi έγραψε:ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΝ Ο ΛΟΓΟΣ
Καί γιά τους μετανάστες ισως ειπαι ο Π ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ μου οτι θα γίνουν πολλά κακά και άσχημα όμως ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ θα τα χρεισημοποιήση για καλό σύμφωνά με το σχεδιό του
Τώρα όλοι μας βλέπουμε τι γίνετε στην Πατρίδα μας με τους μετανάστες..επειδή δεν ειμαστε σωστη Χριστιανοί αρά και δεν σκευτόμαστε Χριστιανικά υποφέρουμε από αυτούς όμως από τον Πόνο και την στεναχώρια μας ίσως μάθουμε να σκευτώμαστε Χριστιανικά ((θα ευεργετηθουμε από αυτους;;;;;))
ΑΡΑ ΘΑ αγαπήσουμε τους μετανάστες((γαι οσουσ ειδι δεν τους αγαπουνε το λεω) ...πρωτα θα αλάξουμε εμείς και μετά αυτοί.
Θα τους επιρεαση η Χριστινικη Ορθοδοξη σκεψη (ο ιδιέτερος Πολιτισμός μας που μελοτικα θα ξανααλακαλύψουμε ολοι μας) θα μαθουν και αυτοι έτσι να σκευτονται χωρις καμια βια και αν ειναι αντικειμενικά όπως εμεις πιστευουμέ σωστο
επομένος θα μαθούν να σκευτοντε ορθόδοξα Χριστιανικά;;;
θα τους επιρεάση η ορθόξη Χριστιανική σκεψη;;;;
και αν υποθεσουμε ακόμα ότι αν το μάθουν θα θελίσουν από μόνοι τους να φύγουν για να ξυπνήσουν τον τόπο τους.....απο καθήκων(;;;;) στο τοπο και τον λαό τους...
μα για να στείλουν λευτα στον τόπο ήρθαν αρικά...ας παρουν και φως από εδω....
ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΟΝΟΎΜΕ;;;;;
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΝ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ....
ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ((ΙΣΩΣ))
ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ....
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ
ΜΕΜΝΗΣΩΝ ΑΠΙΣΤΗΝ.....
ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ
ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ;;;;
ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ((ΙΣΩΣ))
ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ....
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ
ΜΕΜΝΗΣΩΝ ΑΠΙΣΤΗΝ.....
ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ
ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ;;;;
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι, συμφωνώ ότι ΘΕΛΩ να γίνει αυτό.
Είναι πολύ αισιόδοξο βέβαια.
Κιέγώ αισιόδοξος είμαι.
Αν δεν γίνει ποτέ, τότε σημαίνει ότι δεν θα τα έχουμε πάει καλά.
Είναι πολύ αισιόδοξο βέβαια.
Κιέγώ αισιόδοξος είμαι.
Αν δεν γίνει ποτέ, τότε σημαίνει ότι δεν θα τα έχουμε πάει καλά.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.